صفحه 1 از 7 123 ... آخرین
نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 از مجموع 68

موضوع: مباحث CyberLink PowerDVD

1. عضو ثابت mehdy.sms آواتار ها
    نمایش اطلاعات

Icon15 مشکل با رنگ پخش زیرنویس در PowerDVD 11

سلام
    من یه سریال HD 1080p با فرمت MKV دارم که برای پخشش از PowerDVD 11 استفاده می کنم. مشکل اینه که رنگ زیرنویس سفید هست و کلاً زمینه فیلم هم توی روز حدوداً سفید هست و باید آدم همه ی تمرکزش رو بزاره روی زیرنویس تا بتونه زیرنویس رو از فیلم تفکیک کنه و بعد بخونه.
    کسی هست بدونه چطور میشه رنگ زیرنویس های در حال پخش رو در PowerDVD 11 تغییر داد؟ چون توی KMPlayer هم یه جایی برای تغییر رنگ زیرنویس ها بود. من که این PowerDVD رو زیر رو رو کردم و فکر کنم جایی برای تغییر رنگ زیرنویس ها نداشته باشه. فرمت idx هم که ظاهراً شناسایی نمی کنه. اصلاً این نرم افزار چه فرمت های زیرنویسی رو پشتیبانی می کنه؟
    در ضمن اگه می خواین نرم افزار دیگه ای برای پخش معرفی کنید ، خواهشاً قوی باشه چون من خودم KMPlayer و VLC media player 1.1.10 رو امتحان کردم و متوجه شدم به هیچ وجه مناسب کار من نیست. چون کیفیت زیادی بالاست.

2. عضو متخصص Moralist! آواتار ها
    نمایش اطلاعات

پیش فرض RE: مشکل با رنگ پخش زیرنویس در PowerDVD 11

کیفیت هرچی هم بالا باشد از Full HD که بالاتر نیست
    من K-Lite Mega Codec Pack 7.2.0 را به شما پیشنهاد میکنم که در سافت گذر هم موجود است

برای زیر نویس هم من Jet Audio را پیشتر میپسندم
    Power DVD بیشتر برای پخش فیلم های DVD مناسب است

3. عضو ثابت mehdy.sms آواتار ها
    نمایش اطلاعات

K-Lite Mega Codec Pack 7.2.0 هم خوبه ولی یه مشکلی که داره اینه که باز هم پلیرها رو نمی تونه در زمینه پخش HD به اندازه کافی تخصصی کنه. البته اگه کامپیوتر قوی باشه هیچ مشکلی نیست. برای مثال cpu کامپیوتر من چندان قوی نیست ، برای همین موقع پخش اون سریالی که گفتم ، مصرف cpu بین 97 درصد تا 100% بود. برای همین این باعث میشه که یه خورده مشکل توی اجرای فیلم پیش بیاد.
    موقع پخش همون سریال با Powerdvd 11 مصرف cpu به صورت میانگین حدوداً روی 25% بود. . البته این رو هم بگم که الان ضعیف ترین قطعه کامپیوترم cpu به حساب میاد چون بقیه رو ارتقاء دادم.
    حالا یه نرم افزار تخصصی پخش HD دانلود کردم ، که واقعاً به نظر من عالیه. بخش تنظیمات زیرنویسش هم شامل نوع فونت ، سایز فونت ، رنگ فونت و یه چیز دیگه به اسم Encoding هست. یعنی همین موارد میشه گفت برای تنظیمات زیرنویس کافی هست. کیفیت پخشش (در مورد اون سریال) مثل Powerdvd هست. درکل خیلی نرم افزار خوش دستی هست و کاربری ساده ای داره. مصرف cpu هم میشه گفت دقیقاً مثل Powerdvd هست.
    اسم نرم افزارش Mirillis Splash PRO HD Player هست که توصیه می کنم مدیران سافت گذر تست کنن و اگه خوب بود ، برای دانلود توی سایت بزارن.
    درضمن یه وقت کسی فکر نکنه من کیفیت HD رو با مانیتور کامپیوتر نگاه می کنم. همونطور که می دونید ، الان بعضی از تلویزیون ها کابل PC میخورن. یعنی میشه از تلویزیون به عنوان نمایشگر کامپیوتر استفاده کرد. برای ما که فعلاً قصد خرید HDplayer نداریم ، بدردبخور هست.
    با تشکر از کمک شما دوستان - موفق باشید.

4. عضو متخصص ali68124 آواتار ها
    نمایش اطلاعات

[CENTER]شما در برنامه power dvd مشکل دارید پسوند زیرنویس IDX است
    با این برنامه تست کنید زیر نویس ها را

این برنامه تو گوگل سرچ کنید شاید مشکل بر طرف شه Subtitle Workshop
    ویرایش کنید

5. عضو ثابت
    نمایش اطلاعات

سلام چرا بعد نصب این برنامه سرعت سیستم کند میشه؟

6. عضو حرفه ای Soroush آواتار ها
    نمایش اطلاعات

خوب این برنامه از منابع سیستم استفاده می کند و باعث کند شدن سیستم می شود، کلا این برنامه به نسبت سایر برنامه ها سنگین تر است
    نمایش امضاء

7. عضو ثابت
    نمایش اطلاعات

پیش فرض RE: مشکل با فعال کردن PowerDVD11

سلام دوستان وقتی کو این برنامه را نصب میکنم سیستمم کند میشه،لطفا بگید دلیلش چیه؟

8. نمایش تشکر

9. عضو حرفه ای Soroush آواتار ها
    نمایش اطلاعات

پیش فرض RE: مشکل با فعال کردن PowerDVD11

سلام دوست عزیز تا آنجا که خاطرم هست این سوال رو در یه تاپیک دیگر نیز پاسخ دادم، این برنامه از منابع سیستم استفاده می کنه و مقداری هم که از این منابع مشغول میکنه زیاده، و همین امر باعث کند شدن می شود، در ضمن معمولا هم یک پروسس ایجاد می کنه با عنوان cyber یا power DVD و .... که آنرا از داخل تسک منیجر ببنندید احتمال داره مشکلتان حل شود
    نمایش امضاء

10. عضو ثابت
    نمایش اطلاعات

پیش فرض مشکل با نرم افزار Cyberlink Power DVD 11

من لپ تاپ Dell N5110 دارم که دو تا گرافیک داره، من با هیچ نرم افزار یا بازی مشکل ندارم که با Nvidia اجرا بشه ولی هر کاری میکنم نمی تونم Nvidia رو به نرم افزار Cyberlink Power DVD 11 بشناسونم! که با این اجرا بشه. داخل تنظیمات انویدیا هم که میرم، قسمتی که کارت گرافیک رو انتخاب میکنی خاموشه.(کیفیتی که با اینتل پخش میکنه خیلی افتضاحه).خواهش میکنم لطف کنید کمکم کنید
    عکسهای زیر هم نگاه کنید
    تصاویر پیوست شده
    • Capture.JPG (142.0 کیلو بایت, 0 نمایش)
    • 2.JPG (137.6 کیلو بایت, 1 نمایش)
    • 1.JPG (141.0 کیلو بایت, 0 نمایش)

11. عضو ثابت
    نمایش اطلاعات

پیش فرض RE: مشکل با نرم افزار Cyberlink Power DVD 11

[LEFT]Os: Windows 7 Pro 64bit
    Cpu: Cori5 2.3
    Ram: 4G
    Graphic: Nvidia M525 1GB

جواب بدید ممنون میشم:praying:

صفحه 1 از 7 123 ... آخرین

اطلاعات تاپیک

Users Browsing this Thread

در حال حاضر 1 در حال مشاهده این موضوع می باشد.. (0 کاربر و 1 مهمان در این انجمن حضور دارند)