نمایش نتایج: از شماره 1 تا 3 از مجموع 3

موضوع: ایجاد زیرنویس متحرک-روان (مانند تبلیغات تلویزیونی)

1. ate_naa آواتار ها
    نمایش اطلاعات

Post ایجاد زیرنویس متحرک-روان (مانند تبلیغات تلویزیونی)

سلام وقت بخیر

من میخواهم رو فایل ویدیویی مانند تبلیغات تلویزیونی زیـــرنــویس متحرک و رونده با پیش زمینه رنگی بگذارم ابزارهای مختلفی را هم تست کرده ام اما به نتیجه مطلوب نرسیده ام

لطفا برنامه مناسبی را برای اینکار بزرگواری کنید و معرفی بفرمایید برنامه ای که خودتان با آن کار کرده اید و از روند کار مطلعید

بعضی از برنامه ها زیرنویس را که ایجاد میکنند فایل هروجی با وجود حجم بالا کیفیت بسیار پایینی دارد

مرسی-ممنون

2. نمایش تشکر

3. عضو ممتاز
    نمایش اطلاعات

نوشته اصلی توسط ate_naa
    سلام وقت بخیر

من میخواهم رو فایل ویدیویی مانند تبلیغات تلویزیونی زیـــرنــویس متحرک و رونده با پیش زمینه رنگی بگذارم ابزارهای مختلفی را هم تست کرده ام اما به نتیجه مطلوب نرسیده ام

لطفا برنامه مناسبی را برای اینکار بزرگواری کنید و معرفی بفرمایید برنامه ای که خودتان با آن کار کرده اید و از روند کار مطلعید

بعضی از برنامه ها زیرنویس را که ایجاد میکنند فایل هروجی با وجود حجم بالا کیفیت بسیار پایینی دارد

مرسی-ممنون

سلام دوست عزیز ، وقت شما هم بخیر

متاسفانه من درباره ی نرم افزاری که تبلیغات و زیر نویسهای متحرک را با فیلم میکس کنه و یک فایل خروجی بده اطلاعاتی ندارم اما در مورد تبلیغات تلویزیونی که شما فرمودین باید عرض کنم که اکثرشون در هنگام پخش بصورت زنده روی تصویر قرار میگیرند و قبل از پخش بوسیله ی نرم افزار با تصویر میکس نشدن ،
    اما اگر شما هم قصد دارین شبیه تبلیغات تلویزیون و یا تابلوهای تبلیغاتی فروشگاهها جملات وتبلیغات خود را بصورت پویا روی تصویر قرار بدین (بدون میکس) میتونین از نرم افزار PGPlayer براحتی استفاده کنید. (میتونین از سایت خوب سافت گذر دانلودش کنین)

در بعضی از شبکه های صدا و سیما هم از یک نسخه ی ویژه ی PGPlayer که بسیار قدرتمنده و مخصوص صدا و سیما طراحی شده استفاده میشه .
    نمایش امضاء

4. نمایش تشکر

5. نمایش اطلاعات

@ ate_naa
    حاجی با چه نرم افزاری به نتیجه خوبی نرسیدی , میشه اسم اپ را بگید ?
    ویرایش توسط S!RUS : 31-08-2016 در ساعت 18:00 دلیل: تصحیح و اضافه کردن نقل قول گرفتن

اطلاعات تاپیک

Users Browsing this Thread

در حال حاضر 1 در حال مشاهده این موضوع می باشد.. (0 کاربر و 1 مهمان در این انجمن حضور دارند)

برچسب برای این موضوع

بوک مارک ها

بوک مارک ها

مجوزهای ارسال و ویرایش

• شما نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
  • شما نمی توانید به پست ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید فایل پیوست ضمیمه کنید
  • شما نمی توانید پست های خود را ویرایش کنید
  •