سلام
من چندین بار به این مشکل برخوردم و هنوزم مشکل حل نشده!
چند تا فایل دارم با نام هایی مانند vts -01-1 . و فرمت vob. هم هستند.حالا میخوام بدونم که چطور باید این 3-4 تا فایل رو تبدیل به یک فایل بکنم؟( که راحت بشه تماشا کرد.)
سلام
من چندین بار به این مشکل برخوردم و هنوزم مشکل حل نشده!
چند تا فایل دارم با نام هایی مانند vts -01-1 . و فرمت vob. هم هستند.حالا میخوام بدونم که چطور باید این 3-4 تا فایل رو تبدیل به یک فایل بکنم؟( که راحت بشه تماشا کرد.)
با عرض سلام و خسته نباشید.
سوال شما چهار تا حالت داره که باید مشخص کنید:
- می خواهید "هیچ تغییری در کیفیت و حجم فایل حاصل نشود" و فرمت فایل خروجی همان vob باشد.
- می خواهید "هیچ تغییری در کیفیت و حجم فایل حاصل نشود" و فرمت فایل خروجی ts و یا m2ts باشد.
- می خواهید "هیچ تغییری در کیفیت و حجم فایل حاصل نشود" و فرمت فایل خروجی mkv باشد.
- می خواهید تبدیل انجام بدهید به یک فرمت دیگر و حجم و کیفیت هم تغییر پیدا کند.
لطفا هدف رو مشخص کنید تا راه حل ارائه شود.
بسیار خب.
اول خوبه که بدونی این کاری که می خواهیم انجام بدیم اسمش هست ReMux (ریماکس). ما می خواهیم دی وی دی فیلممون رو remux کنیم به یک فایل یکپارچه ی MKV.
دو مرحله داره.
مرحله ی اول (اختیاری):
اگه دی وی دی ما زیرنویس داشته باشه و بخواهیم زیرنویسش رو هم به MKVـیمون اضافه کنیم باید این مرحله رو بریم.
پیش نیازش هم اینه که کل دی وی دی ما در اختیارمون باشه یعنی فایل های با پسوند IFO هم در کنار فایل های با پسوند VOB باشن.
طی این مرحله ما زیرنویس های داخل دی وی دی رو با فرمت sub|idx استخراج می کنیم. با استفاده از نرم افزار VSRip
مرحله ی دوم (اجباری):
طی این مرحله ما کل فیلم داخل دی وی دی خودمون رو به یک فایل با فرمت MKV ریماکس (remux) می کنیم. با استفاده از نرم افزار mkvmerge که جزئی از پکیج mkvtoolnix هست. portable versionـش رو دانلود کن.
و در قسمتی از آموزش هم نشون دادم که چطوری زیرنویسی رو که در مرحله ی 1 تحویل گرفتیم داخل این فایل MKV قرار بدیم. (اگر هم نخواهی می تونی زیرنویس رو وارد نکنی و فقط درکنار فیلم و بصورت همنام با فایل MKV نگرش داری)
موفق باشید ;)
با سلام خدمت دوستان عزیز.من یه مشکل دارم اونم اینه که فیلم هایی که از کلوب میگیرم یه فیلمش چند پارته یعنی یه فایل نیست و در این صورت نمیتونم واسش یه زیرنویس بذارم لطفا راهنمایی کنید زیرنویس رو تطبیق بدم و یا اون فایل هارو یکی کنم یا هر چیز دیگه که بلدید.
سلام.
شما دو راه دارید.
روش اول این هست که Segment هارو در یک فایل Remux کنید. در این حالت ویدئوی شما یک تیکه میشه، در کیفیتش هم هیچ تغییری رخ نمیده. سایز فایل ویدئویی تون هم با مجموع سایز Segment ها برابر خواهد بود. مثلاً 4 گیگابایت. برای این کار میتونید از ابزار MKVmerge که بخشی از مجموعه MKVToolNix هست استفاده کنید.
داخل این ویدئوی آموزشی نحوه اضافه کردن زیرنویس های idx/sub به فایل رو هم میتونید ببینید. میتونید زیرنویس رو داخل فایل قرار ندین و به صورت جدا استفاده کنید.
روش دوم اینه که DVD تون رو Encode یا اصطلاحاً Rip کنید. در این حالت، هم ویدئوتون یک فایل میشه، هم حجمش رو میتونید کم کنید. اگر از تنظیمات سطح بالا و خوب استفاده کنید میشه یه فیلم سینمایی رو تا 250-300 مگابایت حجمش رو کم کنید.
برای روش دوم که بیشتر توصیه میشه، میتونید از نرم افزار HandBrake استفاده کنید. آموزش جامع استفاده ازش هم تو انجمن موجوده:
موفق باشید.
عنوان تاپیک به زودی عوض خواهد شد.
با سلام و احترام
و در ضمن فیلم های DVD معمولا خودشان زیرنویس دارند. موفق باشید.
کاربران جدید لطفا قبل از مطرح کردن سوال، کمی وقت صرف کرده و در انجمن جست و جو نمایید شاید پرسش و پاسخ مشابه قبلا ارائه شده باشد.
ببخشید اینم بگم که من DVD رو ندارم و فیلمو تو کامپیوترم ریختم.بازم میشه از اون برنامه ها استفاده کرد؟
بله، بازم میشه. برای روش دوم بهتره ایمیج DVD رو داشته باشید یا اینکه کل فولدر VIDEO_TS رو کپی کرده باشید، چون سایر فایل ها (BUP و IFO) داخل DVD شامل زیرنویس ها، عناصر به کار رفته در منوها، Chapter Mark ها و ... هستن. اگر فقط محتویات VIDEO_TS رو کپی کردین، بهتره خودتون یه فولدر با همین نام درست کنید و فایل هارو توش منتقل کنید.
نمایش امضاءپاسخ هایی که برای بنده ارسال میکنید رو در تگ نقل قول قرار بدید ، اطلاع رسانی بشه بهم
بوک مارک ها