صفحه 2 از 11 اولین 1234 ... آخرین
نمایش نتایج: از شماره 11 تا 20 از مجموع 103

موضوع: چگونه صدای فیلم خود را با یک دوبله دیگر جایگزین کنم؟

1. عضو ثابت
    نمایش اطلاعات

پیش فرض هماهنگ کردن صدا با تصویر

سلام. دوستان من یک انیمیشن زبان اصلی با فرمت mkv و یک فایل صوتی با فرمت mp3 که دوبله همون انیمیشن هست دارم. منتهی فایل صوتی دوبله با انیمیشن هماهنگ نیست. حالا من قصد دارم صوت رو با تصویر هماهنگ کنم منتهی نمیدونم از چه روش یا نرم افزاری استفاده کنم. از دوستان خواهش میکنم که راهنمائیم کنید.

2. نمایش تشکر

3. عضو حرفه ای غروب آواتار ها
    نمایش اطلاعات

نوشته اصلی توسط Iranian
    سلام. دوستان من یک انیمیشن زبان اصلی با فرمت mkv و یک فایل صوتی با فرمت mp3 که دوبله همون انیمیشن هست دارم. منتهی فایل صوتی دوبله با انیمیشن هماهنگ نیست. حالا من قصد دارم صوت رو با تصویر هماهنگ کنم منتهی نمیدونم از چه روش یا نرم افزاری استفاده کنم. از دوستان خواهش میکنم که راهنمائیم کنید.
    دوست عزیز
    این انیمیشن رو به چه صورت اجرا می کنید؟؟؟؟
    منظورم اینه که فیلم رو و صوت رو همراه هم اجرا می کنید.با یک پلیر؟؟؟؟
    خواهشا بیشتر توضیح بدین تا کمکتون کنیم
    نمایش امضاء

4. نمایش تشکر

5. عضو ثابت
    نمایش اطلاعات

من فایل تصویری انیمیشن رو اجرا میکنم و بعد از پخش فیلم فایل صوتی دوبله را از داخل نرم افزار انتخاب میکنم. از نرم افزار media player classic استفاده میکنم.

6. عضو حرفه ای غروب آواتار ها
    نمایش اطلاعات

نوشته اصلی توسط Iranian
    من فایل تصویری انیمیشن رو اجرا میکنم و بعد از پخش فیلم فایل صوتی دوبله را از داخل نرم افزار انتخاب میکنم. از نرم افزار media player classic استفاده میکنم.
    دوست عزیز توصیه می کنم اول از همه از پلیرهای دیگر از جمله km یا pot player استفاده کنید
    اگر همچنان مشکل پا برجا بود می توانید از طریق خود km این تنظیمات رو انجام بدید
    به این صورت
    ابتدا km رو باز کرده و فیلم رو همراه با دوبله ی اون اجرا کنید
    روی محیط km راست کلیک کرده و گزینه ی playback رو انتخاب کنید
    سپس گزینه ی audio resync رو انتخاب می کنید
    همونطور که می بینید یه سری انتخاب پیش فرض در اینجا وجود داره.مثل 0.5s+ یا 0.5ms- که گزینه ی اول فیلم رو نیم ثانیه! به سمت جلو و گزینه ی دوم فیلم رو "نیم میلی ثانیه!" به سمت عقب خواهد برد
    اگر با استفاده از این گزینه ها مشکل شما حل نمی شود که در اکثر موارد هم همینطور است
    گزینه ی آخر یعنی resync audio را انتخاب می کنید که بعد از آن پنجره ای با نوار مدرج ظاهر خواهد شد که امکان عقب یا جلو بردن صدا را به شما می دهد ....
    توجه داشته باشید در این نوار مدرج واحد میلی ثانیه هست و نباید با ثانیه اشتباه شود ... هر 1000 میلی ثانیه یک ثانیه است
    این کار را تا جایی انجام می دهید تا صدا و تصویر کاملا هماهنگ شوند
    موفق باشید
    نمایش امضاء

7. نمایش تشکر

8. عضو ثابت
    نمایش اطلاعات

من دوست دارم از نرم افزار km player استفاده کنم منتهی مثل نرم افزار media player classic گزینه ای نداره که بشه در حین پخش فیلم فایل صوتی دوبله رو پخش کرد. لطفا در این زمینه راهنمائیم کنید.
    غروب جان از راهنمائیت ممنونم. من تمام این روش هایی که گفتی رو امتحان میکنم منتهی من دنبال نرم افزاری هستم که محیطی مثل محیط نرم افزار ulead video studio داشته باشه، یه چیز تو این مایه ها که بالا تصویر رو نشون بده و پائین نرم افزار رو فایل صوتی کار کرد و تو همون نرم افزار بشه هماهنگ بودن تصویر و صدا رو چک کرد!

9. نمایش تشکر

10. عضو حرفه ای غروب آواتار ها
    نمایش اطلاعات

نوشته اصلی توسط Iranian
    من دوست دارم از نرم افزار km player استفاده کنم منتهی مثل نرم افزار media player classic گزینه ای نداره که بشه در حین پخش فیلم فایل صوتی دوبله رو پخش کرد. لطفا در این زمینه راهنمائیم کنید.
    غروب جان از راهنمائیت ممنونم. من تمام این روش هایی که گفتی رو امتحان میکنم منتهی من دنبال نرم افزاری هستم که محیطی مثل محیط نرم افزار ulead video studio داشته باشه، یه چیز تو این مایه ها که بالا تصویر رو نشون بده و پائین نرم افزار رو فایل صوتی کار کرد و تو همون نرم افزار بشه هماهنگ بودن تصویر و صدا رو چک کرد!
    دوست من می تونی از نرم افزار cyberlink power director استفاده کنی
    البته من خودم ازش استفاده نکردم و چیز زیادی در موردش نمی دونم
    اما یه آموزش خوب ازش اینجا برات می زارم
    امیدوارم مشکلت حل بشه

عنوان: تنظیم صدای دوبله با فیلم بوسیله نرم افزار CyberLink PowerDirector
    مشاهده صفحه
    ویرایش توسط M-AUDIO : 07-06-2013 در ساعت 11:15
    نمایش امضاء

11. نمایش تشکر

12. عضو ثابت
    نمایش اطلاعات

دوست عزیز نگفتی من در نرم افزار km player بعد از پخش فایل تصویری چطوری فایل صوتی رو به فیلم معرفی کنم؟
    تو نرم افزار media player classic رو صفحه کلیک راست میکنم و از گزینه Audio فایل صوتی که خود نرم افزار پیدا کرده انتخاب میکنم منتهی تو نرم افزار km player همچین گزینه ای وجود نداره!

Up
    ویرایش توسط M-AUDIO : 07-06-2013 در ساعت 11:08 دلیل: ادغام پست خالی

13. نمایش تشکر

14. عضو متخصص M-AUDIO آواتار ها
    نمایش اطلاعات

با سلام .

Iranian عزیز

شما باید منتظر دوستمان غروب بمانید تا بیایند و پاسخ شما رو بدهند . اگر برای ایشان تاپیک را Up کردید احتیاجی به اینکار نیست .

موفق باشید .

---------------------------------------------------
    @غروب
    سلام .
    آموزش خوبی بود .
    ویرایش توسط M-AUDIO : 08-06-2013 در ساعت 05:43
    نمایش امضاء

15. نمایش تشکر

16. عضو حرفه ای غروب آواتار ها
    نمایش اطلاعات

نوشته اصلی توسط Iranian
    دوست عزیز نگفتی من در نرم افزار km player بعد از پخش فایل تصویری چطوری فایل صوتی رو به فیلم معرفی کنم؟
    تو نرم افزار media player classic رو صفحه کلیک راست میکنم و از گزینه Audio فایل صوتی که خود نرم افزار پیدا کرده انتخاب میکنم منتهی تو نرم افزار km player همچین گزینه ای وجود نداره!

Up
    دوست عزیز بنده متاسفانه در حال حاضر فایل صوتی دوبله جایگزین ندارم و تا حالا هم متاسفانه به این موضوع در مورد km فکر نکردم
    اما امیدوارم این چیزی که میگم درست باشه
    شما فیلم رو با km اجرا کنید و بعد بالای صفحه سمت چپ روی نوشته ی kmplayer کلیک کنید و از قسمت open گزینه ی load external audio رو بزنید و فایل صوتی رو به km معرفی کنید

امیدوارم این روش درست باشه و مشکل حل شه ...

ویرایش توسط M-AUDIO : 06-08-2013 در ساعت 22:15 دلیل: عکس
    نمایش امضاء

17. نمایش تشکر

18. عضو حرفه ای a.abedzadeh313 آواتار ها
    نمایش اطلاعات

کامنت های دیگه رو نخوندم وباید بگم در این زمینه تخصص خاصی ندارم اما می تونید صدای فیلم اول رو بابرنامه ایی قط ع کنید صدای فیلم دوم رو با برنامه ایی رمیکس کنید.
    نمایش امضاء

صفحه 2 از 11 اولین 1234 ... آخرین

اطلاعات تاپیک

Users Browsing this Thread

در حال حاضر 1 در حال مشاهده این موضوع می باشد.. (0 کاربر و 1 مهمان در این انجمن حضور دارند)

برچسب برای این موضوع

بوک مارک ها

بوک مارک ها

مجوزهای ارسال و ویرایش

• شما نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
  • شما نمی توانید به پست ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید فایل پیوست ضمیمه کنید
  • شما نمی توانید پست های خود را ویرایش کنید
  •