سلام
کسی میدونه چطور می توان توسط نرم افزار
Corel VideoStudio Ultimate X5 مثلا ده قطعه فیلم را به هم چسباند؟؟؟؟
سلام
کسی میدونه چطور می توان توسط نرم افزار
Corel VideoStudio Ultimate X5 مثلا ده قطعه فیلم را به هم چسباند؟؟؟؟
سلام
شما اگه هرچندتا فیلم رو پشت سر هم در این این نرم افزار قرار بدین در خروجی به صورت خودکار فایلهای چند رسانه تبدیل به یک فایل میشوند حتی میتوانید هنگام عوض شدن فیلم یک افکت قرار بدید و متوجه قطعه بعدی فیلم در هگام پخش بشد
ویرایش توسط king_of_chaf : 04-04-2012 در ساعت 00:48
سلام
( البته بهتر بود سوال خودتان را مشروحتر بیان میکردید)
نرم افزار باز که کردید در همان لاین اول کلیک راست کرده و گزینه insert video را انتخاب کرده و بروید فیلم یا فیلمهاتو انتخاب کنید . به این ترتیب قطعه فیلمها را وارد کرده اید و اگر هم خواستید میتوانید افکت و ترانزیشن های دلخواه را هم وارد کنید و یا قسمتهایی از فیلمها را ببرید
برای تولید فایل نهایی تب 3share را انتخاب creat video file و سپس فرمت دلخواهتان را انتخاب و بعدش هم که نام فایل و save را بزنید
این نکته رو هم به صحبت های اساتید اضافه کنم که برای چسباندن مثلا 10 قطعه فیلم لازم نیست از برنامه ویرایش تصویر استفاده کنید، متوانید از بعضی از مبدل های تصویر که قابلیت چسباندن را دارند مثل Xilisoft video convertor استفاده نمایید
سلام دوستان!!کسی میدونه چطوری میشه تو این برنامه متن فارسی تایپ کرد؟
من برنامه LeoMoon Persian TTT Writer هم نصب کردم ولی فایده ای نداشت!
فکر کنم این مشکلا خیلیا داشته باشند.لطفا راهنمایی کنید!ممنون![]()
سلام
دوست عزیز بنده الان تست کردم . با موفقیت بود . عکس زیر رو ببینید :
نحوه کار LeoMoon Persian TTT Writer :
ابتدا متن مورد نظر رو در برنامه leomoon تایپ کنید. سپس دکمه کپی رو انتخاب و داخل Corel ، past کنید . سپس متن را انتخاب و در قسمت نوع فونت یکی از فونت های فارسی را انتخاب کنید .
![]()
دوست عزیز حتما باید بعد از paste کردن، متن رو با یکی از فونت هایی که اولش F داره تغییر بدی
بوک مارک ها