سلام
من هم با همین نرم افزار دارم در Corel VideoStudio Pro x5 فارسی مینویسم و تا الان مشکل خاصی هم نداشته. به احتمال زیاد دوست عزیزمون توی همون قسمت انتخاب فونت مشکل داشتن .
سلام
من هم با همین نرم افزار دارم در Corel VideoStudio Pro x5 فارسی مینویسم و تا الان مشکل خاصی هم نداشته. به احتمال زیاد دوست عزیزمون توی همون قسمت انتخاب فونت مشکل داشتن .
سلام دوستان!!
دقیقا مشکل من همون قسمت انتخاب فونته!!!من همه فونتایی که با f شروع میشه را آزمایش کردم ولی هیچ فایده ای نداشت!!!
اگه میشه مثلا به صورت تصویری آموزش بدید!!!ممنون!
ممنون یاسر جان!
فقط اینکه واسه من این حروفا نمیخونه! ظ ع غ ف ه ی
شماهم این مشکلا دارید؟کاریش میشه کرد؟
الان که از این حروفی که شما فرمودید ف و ی در تصویر یاسر هستش
در صورت امکان بفرمایید در کدام حالت این حروف مشکل دارند؟
وقتی فونتا انتخاب میکنم این حروفی که گفتما نمیتونه به فارسی برگردونه!یا یه حروف چرت دیگه بجاش میزنه یا حروف انگلیسی!
شایدم مشکل از خود نرم افزار LeoMoon Persian TTT Writer باشه!!!
باز هم سلام خدمت عزیزان
من با اکتیو سازی Corel VideoStudio Pro X4 14.2.0.23 SP2 Final مشکل دارم تو نسخه ی X3 هم همین مشکل رو داشتم،هر کاری می کنم نمیشه لطفا راهنماییم کنید
ممنون
نمایش امضاءزندگی همیشه در جریانه ولی ما رو در جریان نمی ذاره
با سلام . دوست عزیز من با این راهنما بیشتر از ده بار این نسخه را اکتیو کرده ام میتونید با نسخه خودتون مقایسه کنید سوالی بود در خدمتم و حتما نکته به نکته را رعایت کن . البته من نسخه x4 را ندارم و نحوه اکتیو کردن فکر نکنم فرقی داشته باشد. اما حتما مقایسه کن اگر از نسخه x4 میخواهید استفاده کنید . با تشکر
نمایش امضاءکاربران گرامی لطفا قبل از هر گونه فعالیتی , قوانین و مقررات فروم , را مطالعه بفرمایید.
هر گونه تبلیغات در پست و امضا >>>> بن دائم و اخراج کاربر
- - - - - - - - - - - -
تشکر از پستها نشانه قدردانی از زحمات دوستان هست .
قدردان زحمات همدیگر باشیم .
بوک مارک ها