آخه مشکل اینجاست که من یه دفعه این مدلی ها رو دانلود کردم و اشتباه در اومد و کار نمیکرد:(
آخه مشکل اینجاست که من یه دفعه این مدلی ها رو دانلود کردم و اشتباه در اومد و کار نمیکرد:(
با سلام و احترام خدمت کاربران
من به اندازه ای ادیوس یاد گرفتم ، همچین چند ماه با اون کردم کاردم
البته به بصورت حرفه ای اما خوب در حد کار تدوین و سفارش بود
اکنون نیز از بروز ترین نسخه (6.52) استفاده میکنم.
اگر پرسشی یا راهنمایی لازم دارید بفرمایید ، اگه بلد نبودم
کسانی که رو میشناسم که از من بیشتر درباره ادیوس بدونن.
نمایش امضاءتنها دو روز هست که نمیتوانی کاری انجام بدی ، یکی دیروز ، یکی فردا.
من نرم هفزار edius 6.08 را روی سیستم ویندوز 64 بیتی 7 نصب کردم کرک و ابدیت ان را هم انجام دادم مشکل اینجاست که پلاگین ویتاسن ورژن 2 که بازم 64 بیتی
هست وقتی نصب میکنم ادیوس ان راشناسایی نمیکنه ولی پلاگین ویتاسن 32 جواب میده میخواستم بدونم علت کجاست از دوستان کسی هست بتونه رتهنمایی
کنه ممنون متشکر
دوست عزیزم اگر موقع نصب ادیوس دقت کرده باشی میبینی که با اینکه موقع نسب کنار ورژن مینویسه 32 بیت حالا میخواد سیستمت 64 باشه میخواد 32
برای همین فقط پلاگین هایی که برای 32 هستند روی اون جواب میده
شما اگر سیستمت 32 هست یا 4 فرق نمیکنه.هر پلاگینی که دیدی فقط نسخه 32 رو دانلود کن.البته فقط vitascene هست که دیدم بعضی سایت ها مینویسند 32 یا 64
سلام : جهت کرک deius ورژن 6.03 مراحل زیر را انجام دهید
در فولدر1 Crack فایل Install.cmd را اجرا کنید. سپس dseo13b.exe را اجرا کنید و Enable Test Mode را انتخاب و Sign a System File را انتخاب و مسیر C:\Windows\System32\drivers\MultiKey.sys را به آن بدهید.
سپس Restart کنید و RemoveWatermarkX64.exe را اجرا کنید.
ست عزیز باید عضو vip سایت سافت گذر باشی تا بتوانی نرم افزار ادیوس 6.08 ابتدا دانلود کنید البته در اصل شما ورژن 6.03 به همراه ابدیت 6.08 دانلود میکنید درون پوشه کرک1 اونایی که گفتم هست اگه انجام بدی ادیوس ورژ6.03 شما کرک میشه
در حال حاضر 1 در حال مشاهده این موضوع می باشد.. (0 کاربر و 1 مهمان در این انجمن حضور دارند)
بوک مارک ها