نمایش نتایج: از شماره 1 تا 5 از مجموع 5

موضوع: ذخیره پروژه پریمیر

1. عضو ثابت
    نمایش اطلاعات

پیش فرض ذخیره پروژه پریمیر

سلام دوستان
    من میخوام پروژه پریمیرم رو ذخیره کنم ...
    اول اینکه چطور اینکارو انجام بدم ... همون ذخیره پروژه رو بزنم کافیه آیا؟؟
    دوم اینکه برای باز کردن دوباره پروژه ذخیره شده آیا نیاز به فیلمی که پروژه از روی اون ذخیره شده هست یا نه ؟
    سوم اینکه من وقتی تو پروژه فیلمی رو کات میکنم ... چطور بعدا وقتی پروژه رو ذخیره کردم حالا بفهمم که کجا ها کات شده ؟؟؟ چون وقتی پروژه رو باز میکنی فقط جاهای کات شده معلومه نه زمان های ابتدا و انتها کات ...
    ممنون یاحق

ویرایش توسط S!RUS : 15-02-2017 در ساعت 16:24

2. عضو ثابت
    نمایش اطلاعات

کمککککککککک چرا دیگه کسی جواب نمیده !!!

3. عضو متخصص M-AUDIO آواتار ها
    نمایش اطلاعات

نوشته اصلی توسط ehsan2001
    اول اینکه چطور اینکارو انجام بدم ... همون ذخیره پروژه رو بزنم کافیه آیا؟؟
    سلام.
    بله.
    دوم اینکه برای باز کردن دوباره پروژه ذخیره شده آیا نیاز به فیلمی که پروژه از روی اون ذخیره شده هست یا نه ؟
    می تونید با یک کلیپ کوتاه تست کنید. یک کلیپ کوتاه وارد کنید. پروژه رو ذخیره کنید. پریمیر رو ببنید. کلیپ رو پاک کنید. پریمیر رو باز کنید و پروژه رو بازکنید و سعی کنید با پروژتون کار کنید.
    سوم اینکه من وقتی تو پروژه فیلمی رو کات میکنم ... چطور بعدا وقتی پروژه رو ذخیره کردم حالا بفهمم که کجا ها کات شده ؟؟؟ چون وقتی پروژه رو باز میکنی فقط جاهای کات شده معلومه نه زمان های ابتدا و انتها کات ...
    ممنون یاحق
    اگه هدف نهایی، برش زیرنویسه، می تونید به این طریق برش بزنید و زمان هارو هم همزمان در سابزبر - SubzBor وارد کنید.
    در غیر اینصورت و بطور کلی و اینکه چطوری میشه زمان های اصلی رو مجددا دید اطلاعی ندارم متاسفانه.

4. نمایش تشکر

5. نمایش اطلاعات

واسه خروجی گرفتن از تمام فایل هایی که تو یه سکانس یا تمامی سکانس های پروژه پریمیر وجود داره از بخش File بر رو گزینه Project Manager کلیک کنید
    تو پنجره Project Manager تو بخش بالا که sequence هست سکانس مورد نظر خودتون رو یا همه سکانس ها رو تیکش رو بزنید
    بخش بعدی تو Resulting Project تیک گزینه اول collect file and copy to new location رو بزنید
    تو قسمت option تیک ها به صورت پیش فرض خوردند که تو تصویر پایین می تونید ببینید
    تو قسمت Destination Path مسیر ذخیره شدن پوشه رو مشخص کنید
    تو قسمت resulting Project size گزینه Calculate رو که بزنید حجم کل فایل هایی که قراره ذخیره بشه رو نشون میده
    در اخر روی ok کلیک کنید وصبر کنید تا عملیات save تموم بشه

منبع: پلازامگ

6. نمایش تشکر

7. مدیر کل S!RUS آواتار ها
    نمایش اطلاعات

سلام و احترام .

کاربران گرامی لطفا از بالا آوردن پست های قدیمی خودداری بفرمایید . قبل از پاسخ دادن حتما به تاریخ پست ها توجه بفرمایید .
    موفق و موید باشید
    نمایش امضاء

8. نمایش تشکر

اطلاعات تاپیک

Users Browsing this Thread

در حال حاضر 1 در حال مشاهده این موضوع می باشد.. (0 کاربر و 1 مهمان در این انجمن حضور دارند)

برچسب برای این موضوع

بوک مارک ها

بوک مارک ها

مجوزهای ارسال و ویرایش

• شما نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
  • شما نمی توانید به پست ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید فایل پیوست ضمیمه کنید
  • شما نمی توانید پست های خود را ویرایش کنید
  •