نمایش نتایج: از شماره 1 تا 3 از مجموع 3

موضوع: گرفتن بهترین خروجی از پریمیر

1. عضو ثابت
    نمایش اطلاعات

پیش فرض گرفتن بهترین خروجی از پریمیر

سلام دوستان
    من میخوام فیلمم رو از پریمیر خروجی بگیرم ...همون طور که میدونین فرمت فیلم من تو پریمیر mp4 هست و در خروجی نهایی من میخوام بشه mkv ... حالا چند تا مشکل هست ...
    1)بیام از پریمیر خروجی mp4 بگیرم ... و بعد فیلمم رو با نرم افزاری مثل handbrake یا hybrid حجمش رو کم کنم ؟
    2)بیام از پریمیر مستقیم با پلاگین
    TMPGEnc Movie خروجی mkv بگیرم ؟
    کدوم روش بهتره ؟
    کدوم سریعتره؟
    کدوم بدون افکت کیفیت هست؟ لااقل با افت کمتری روبرو میشیم ...
    اگه از روش اول یا دوم هر کدوم بخواهیم استفاده کنیم ... میشه توضیح بدین چطور کار کنیم که کیفیت کارمون پایین نیاد ... تنظیمات و ...

2. عضو ثابت
    نمایش اطلاعات

کمک

3. عضو متخصص M-AUDIO آواتار ها
    نمایش اطلاعات

@ehsan2001
    سلام
    جواب قسمت اول سوالتون در پاسخ به این یکی تاپیکتون ارسال شد.
    در مورد قسمت دوم، از تنظیمات tmpgenc من نصب ندارم اما اگه مثل این عکسه دقیقا، گزینه x264 رو انتخاب کنید و performance رو بذارید روی somewhat slow یا slow (که کندتر از قبلی میشه سرعت خروجی گرفتنش (بسته به ابعاد و نرخ تصویر ویدئوتون)) اما افت کیفیت کمتری حاصل میشه بخصوص در ابعاد hd720 و بالاتر. profile هم high باشه و level هم اگه ابعاد ویدئوتو hd720 هست بذارید روی 4.0 (یا حتی 3.2) و اگه hd1080 هست بذارید روی 4.1. تاثیری در کیفیت نداره و فقط برای سازگاری ویدئوی خروجی در سایر دستگاه های پخش کننده هست.

4. نمایش تشکر

اطلاعات تاپیک

Users Browsing this Thread

در حال حاضر 1 در حال مشاهده این موضوع می باشد.. (0 کاربر و 1 مهمان در این انجمن حضور دارند)

برچسب برای این موضوع

بوک مارک ها

بوک مارک ها

مجوزهای ارسال و ویرایش

• شما نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
  • شما نمی توانید به پست ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید فایل پیوست ضمیمه کنید
  • شما نمی توانید پست های خود را ویرایش کنید
  •