نمایش نتایج: از شماره 1 تا 2 از مجموع 2

موضوع: چگونه یک فایل vob رو به صورت یک دی وی دی رایت کنم

1. نمایش اطلاعات

پیش فرض چگونه یک فایل vob رو به صورت یک دی وی دی رایت کنم

سلام

من یک فایلِ تصویری رو می خواستم به صورت دی وی دی رایت کنم، با چند برنامه اینکار رو انجام دادم اما فایلِ دی وی دی شده به صورت شطرنجی بود و کیفیت مطلوب رو نداشت بالاخره با برنامه Aiseesoft HD Video Converter به خروجی مطلوب رسیدم اما برای رایت دچار مشکل شدم چون فقط یک فایل vob وجود داره یعنی از فایل هایی با پسوند BUP و IFO خبری نیست یعنی نمیتونم یک فولدرِ VIDEO_TS به وجود بیارم که بشه اونو رو دی وی دی کرد
    لطفا راهنمایی کنید بسیار ممنونم

2. مدیر کل S!RUS آواتار ها
    نمایش اطلاعات

نوشته اصلی توسط peyman84
    سلام

من یک فایلِ تصویری رو می خواستم به صورت دی وی دی رایت کنم، با چند برنامه اینکار رو انجام دادم اما فایلِ دی وی دی شده به صورت شطرنجی بود و کیفیت مطلوب رو نداشت بالاخره با برنامه Aiseesoft HD Video Converter به خروجی مطلوب رسیدم اما برای رایت دچار مشکل شدم چون فقط یک فایل vob وجود داره یعنی از فایل هایی با پسوند BUP و IFO خبری نیست یعنی نمیتونم یک فولدرِ VIDEO_TS به وجود بیارم که بشه اونو رو دی وی دی کرد
    لطفا راهنمایی کنید بسیار ممنونم

سلام .
    خیلی به انجمن خوش آمدید ..

خیلی راحت با برنامه VSO نسخه پرتابل اقا محمد رضای عزیز که کلیه تنظیمات بهینه را هم دارند و در تاپیک مربوطه توضیح داده , بنده این موارد رو انجام میدم , و کامل ساختار دی وی دی رو بهتون میده و میسازه .
    ضمنا اگه مشکلی بود اطلاع دهید .
    نمایش امضاء

3. نمایش تشکر

اطلاعات تاپیک

Users Browsing this Thread

در حال حاضر 1 در حال مشاهده این موضوع می باشد.. (0 کاربر و 1 مهمان در این انجمن حضور دارند)

برچسب برای این موضوع

بوک مارک ها

بوک مارک ها

مجوزهای ارسال و ویرایش

• شما نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
  • شما نمی توانید به پست ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید فایل پیوست ضمیمه کنید
  • شما نمی توانید پست های خود را ویرایش کنید
  •