سلام
من این نرم افزارو تازه از softgozar دانلود کردم ولی امکان تایپ فارسی نداره!
کسی از دوستان میتونه کمک کنه چ جوری میشه درست کرد؟
سلام
من این نرم افزارو تازه از softgozar دانلود کردم ولی امکان تایپ فارسی نداره!
کسی از دوستان میتونه کمک کنه چ جوری میشه درست کرد؟
ویرایش توسط player : 28-10-2014 در ساعت 11:39 دلیل: دو پست متوالی
نمایش امضاءکاربران گرامی لطفا قبل از هر گونه فعالیتی , قوانین و مقررات فروم , را مطالعه بفرمایید.
هر گونه تبلیغات در پست و امضا >>>> بن دائم و اخراج کاربر
- - - - - - - - - - - -
تشکر از پستها نشانه قدردانی از زحمات دوستان هست .
قدردان زحمات همدیگر باشیم .
گلپسر نمیدونم چرا تو انجمن نیستی . حیف شد استاد گرافیکی ای مثل تو انجمن نیست . ولی خیلی دوست دارم با هم تبادل اطلاعات برای افزایش اطلاعات کنیم
البته از پست هات فهمیدم که تو مباحث گرافیک فعالیت داری . کس دیگه ای رو پیدا نکردم . هر کس فعالیت داره ، خوشحال میشم معرفی کنه خودشو
درباره ی جایگزین نرم افزار برای پریمیر ، اولا افتر افکت حوضه اش متفاوت با نرم افزار ویرایش فیلم هه . افتر افکت تو حوضه ی جلوه ی ویژه و هم 3 بعدی هه که باید با نرم افزارهایی مثل نیوک و اندکی با سینما 4 دی مقایسه شه
برای قدرت این نرم افزارهایی هم که گفتی به شخصه به جرئت میتونم بگم که بعد از پریمیر و ادیوس ، سومین و راحت ترین نرم افزار ویرایش ویدئو ، پاور دایرکتور هه
البته نبودی و منم هر چی درباره ی قدرت ادیوس گشتم ، و حتی نصب کردم ، چیز خاصی گیرم نیومد . فقط تونستم قدرت اسلو موشن عالی شو متوجه شم
خوشحال میشدم با هم تبادل نظر میکردیم
ان شاء ا... هر جا هستی زودتر برگردی
--------
ویرایش : اوستا مصطفی تویی؟
فک کردم اوستا سروش هه!!
نمیدونی کجا رفته و کی میاد؟
نمایش امضاءدانلود فیلم آموزش برنامه نویسی Visual Studio C#.NET
فیلم آموزش کامل Autoplay Media Studio
وقتی انسان ، حیوان هست ، پس قیمت میتونی براش بذاری ولی وقتی انسان حَیّ متاله هست که قیمت نداره ، بها داره. "دکتر حسن عباسی"
وقتی انسان ، حیوان هست ، پس قیمت میتونی براش بذاری ولی وقتی انسان حَیّ متاله هست که قیمت نداره ، بها داره. "دکتر حسن عباسی"
سلام من پریمیر 7 رو نصب کردم وقتی میخوام برنامه رو باز کنم ارور adobe premire pro cc has stopped working میده میشه راهنمایی کنید باید چیکار کنم؟
مطمئنی ویندوزت مشکل نداره و یا درست کرک کردی؟
چن تا سئوال از پریمیر دارم :
اول اینکه چرا تو ویندوز 8 ام که پریمیر نصب کردم و میخام فایل های افترافکت (با پسوند AEP) رو واردش کنم نمیشه و این ارور رو میده :
اما تو ویندوز 7 که پریمیر نصبه مشکلی نیست. بخاطر ویندوزه؟ موارد دیگه ی ویندوز موردی نداره (البته نمیدونم اخیرا چرا یهو رجیستر افترافکت پرید)
دوم اینکه توی پریمیر چجوری میشه شی و فیلم رو ماسک کرد؟
سوم اینکه برای همزمان سازی آهنگ با اشیاء (فیلم و ...) گزینه ای نداره که نشونه گزاشت و مشخص شه کلا زمان ضرب آهنگ کجاها بودش؟
سلام
من Adobe Premiere Pro CC 2015 نصب کردم.
و همچنین پلاگین Vitascene 2.0
اما Vitascene ظاهرا باید مثل هالیوود ( توی نسخه های قدیم ) به پریمیر اضافه بشه. که اینطور نمیشه
فقط یک ترانزیشن میاره که دردی دوا نمیکنه
مشکل از کجاست ؟؟
و اینکه
یه نسخه از هالیوود هم میخوام که به این نسخه از پریمیر بخوره!!
در حال حاضر 1 در حال مشاهده این موضوع می باشد.. (0 کاربر و 1 مهمان در این انجمن حضور دارند)
بوک مارک ها