صفحه 6 از 6 اولین ... 456
نمایش نتایج: از شماره 51 تا 58 از مجموع 58

موضوع: فیلم آموزش مجموعه نرم افزارهای گرافیکی و After Effect

1. عضو متخصص SajjadKhati آواتار ها
    نمایش اطلاعات

گذاشتن یه لایه در عمق (depth) لایه ی 3 بعدی دیگه :

طبق آموزش 133 از video copilot که بسیار کاربردی هست ، شما میتونین تو نرم افزارهای 3 بعدی برای افترافکت یه لایه ی عمق ایجاد کنین از شی 3 بعدی تا بعدا لایه ی مورد نظرتون رو مابین و در عمق (depth) لایه ی 3 بعدی تون بزارین و همونطور که میبینین در آموزش بیشتر به درد لایه هایی (لایه ی مورد نظر که در عمق لایه ی 3 بعدی میره) با opacity کمتر میخوره که در اون آموزش ، لایه ی مورد نظر ، گرد و خاک بود (شی 3 بعدی فرو ریخته شده نه ها . این که شی 3 بعدی مون بود که گرد و خاک ما بین شون و در عمقش قرار گرفت)
    برای ایجاد لایه ی عمق ، در عمق شی 3 بعدی ، اولا باید شی 3 بعدی مون رو موقع رندر گرفتن ، این قابلیت رو براش ایجاد کنیم که برای فعال کردن این قابلیت در سینما 4 دی باید در تنظیمات رندرش از قسمت multi-pass گزینه ی depth رو انتخاب کنیم و بعد در قسمت tab بالا یعنی save هم در تنظیمات خروجی multi-pass ، فرمت خروجی رو روی PNG باید بزاریم و یه مکانی برای ذخیره کردن در همین قسمت multi-pass باید براش مشخص کنیم . حالا برامون یه لایه با همون نام که در قسمت multi-pass برای ذخیره کردن تعیین کرده بودیم (که فرمت PNG بود) رو ذخیره میکنه منتها آخر اسمش ، عبارت "depth" نوشته هه که این همون لایه ی (با فرمت PNG) برای تعیین عمق ماست و دوما شی 3 بعدی مون موقع طراحی در نرم افزارهای 3 بعدی ، عمق داشته باشه یعنی مثلا در راستای محور x یا y یا z جسم وجود داشته باشه (مثلا چندین سنگ در راستای این محورها باشن) . ترجیحا لایه ی آلفا رو هم براش فعال میکنیم تا هر جایی که جسم وجود نداشت در طراح مون در سینما 4 دی ، بصورت transparent توی افترافکت در بیاد

بعد از ایجاد این لایه ی عمق (با فرمت PNG) ، توی افترافکت هم این لایه رو (که این لایه فقط اطلاعات عمق رو بصورت سیاه و سفید مشخص میکنه) و هم اون لایه ی شی اصلی رو که باز هم توی قسمت بالایی صفحه ی save مشخص کرده بودیم (حالا میتونه اون هم PNG باشه) رو وارد میکنیم . هر دو را توی کامپوزیشن وارد میکنیم .

حالا این مهمه که چطور از لایه ی عمق (که PNG بود) و بصورت سیاه و سفید هست ، اینو برای مشخص کردن و قرار دادن در عمق لایه ی مورد نظر (گرد و خاک توی آموزش بالا) استفاده کنیم . جواب خیلی ساده هست . با استفاده از Track Matte ها . چرا؟ چون سیاه و سفید هست و توی ترک مت ها هم با سیاه و سفید کار میکنن. پس لایه ای که میخاین (گرد و خاک) در عمق شی 3 بعدی تون بزارین (آجر و سقف فرو ریخته شده در آموزش) رو در زیر لایه ی ای که به عنوان Matt میخاد باشه (لایه ی depth) بزارین یعنی لایه ی depth (که سیاه و سفید هست) رو اول و در زیرش لایه ی مورد نظر (گرد و خاک) رو بزارین و Track Matte مورد نظر (معمولا Luma Matte یا Luma Inverted Matte) رو انتخاب کنین و در زیر این لایه (زیر گرد و خاک) هم لایه ی اصلی 3 بعدی (که اون هم PNG بود که قبلا گفته شد) رو بزارین (Track Matte که آموزشش داده شد)

حالا مشکلی میمونه اینه که چون در لایه ی عمق (اولی که سیاه و سفید بود) ، یه قسمتی یعنی هر چی عقب تر میره ، آروم آروم سیاه میشه واسه همین لایه ای که (گرد و خاک) در عمق شی 3 بعدی مون قرار میگیره ، انگار در عقب تر و اواسط شی 3 بعدی مون باز هم در پشت اش قرار داره (هر چند با opacity کمِ قسمت جلویی) . این رو وقتی درک میکنین که بجای گرد و خاک ، یه شی با opacity صد در صد بزارین . برای حل این مشکل ، باید در لایه ی عمق (لایه ی اولی که سیاه و سفید بود) ، و هر چی به آخر میرفت (به ته لایه میرفت) لایه آروم آروم سیاه تر میشد ، این روند آروم آروم رو باید برداریم یعنی کاری کنیم لایه ها یا یهو سیاه باشن یا یهو سفید یعنی opacity سیاه یا سفید شون کم نباشه (در لایه ی عمق یا depth منظورم هست) . برای این کار هم میشه از افکت های متنوع من جمله Exposure استفاده کرد و به لایه ی depth اضافه کرد. برای سخت تر کردن قسمت سیاه و سفید ، بعد از اضافه کردن افکت Exposure ، با مقادیر Gamma Correction و Exposure بازی کنین تا سخت تر بشه (معمولا Gamma Correction باید کمتر بشه و Exposure زیادتر) . اگه هم باز دیدین هنوز کامل سخت نشدن قسمت های سیاه یا سفید و هنوز یه کم نرم هستن ، میتونین باز هم از همین افکت Exposure یه بار دیگه توی همون لایه ی depth کپی بگیرین و حتی چند بار این کار رو کنین . باز با این حال ، همونطور که گفتم ، بهتره لایه ی مورد نظر که میخاد در عمق (مثلا وسط) شی 3 بعدی مون قرار بگیره (در اینجا گرد و خاک) opacity کمتری داشته باشه که در این صورت طبیعی جلوه میکنه (که در این آموزش چون گرد و خاک opacity اش کم بود و پشت اش مشخص بود ، خوب شد)

این آموزش یه تکنیک بسیار جالب و کاربردی مخصوصا برای طبیعی تر جلوه دادن در لایه های 3 بعدی هست
    نمایش امضاء

2. نمایش تشکر

3. عضو متخصص SajjadKhati آواتار ها
    نمایش اطلاعات

آقایون میگم من اگه آموزش های این نرم افزارهای گرافیکی رو توی گوگل درایو ام آپلود کنم ، بعدش یکی این آموزش ها رو میگیره و تو یه آپلود سنتر ابدی میزاره که پاک نشه تا من بعدش از گوگل درایوم پاک کنم؟
    تو گوگل درایو آپلود میکنم چون آپلودش برام بخاطر داشتن نرم افزار گوگل درایو بسیار راحت هست
    حالا نمیدونم یا با مستقیم کردن میگن ، (چی میگن نمیدونم) این فایل ها رو توی آپلود سنتر دیگه میزارین یا هر روش دیگه...
    اگه کسی قبول میکنه ، آپلود کنم؟ فقط فایل ها تو اون آپلود سنتر ، باید تا ابد بمونه
    نمایش امضاء

4. نمایش تشکر

5. عضو متخصص SajjadKhati آواتار ها
    نمایش اطلاعات

اساتیدهای انجمن واقعا یک کمک این چنینی نمیکنین؟
    بعد نگین کوتاهی نزاشتن آموزش از طرف من بوده ها !!

من میزارم توی گوگل درایو و شما هر کسی تون تونست اینو مستقیم کنه توی یه آپلود سنتر دیگه که تا آخر بمونه . یا به من یاد بده اگه تونستم خودم بفرستم آپلود سنتر دیگه
    نمایش امضاء

6. عضو ثابت Bluetooth آواتار ها
    نمایش اطلاعات

نوشته اصلی توسط SajjadKhati
    اساتیدهای انجمن واقعا یک کمک این چنینی نمیکنین؟
    بعد نگین کوتاهی نزاشتن آموزش از طرف من بوده ها !!

من میزارم توی گوگل درایو و شما هر کسی تون تونست اینو مستقیم کنه توی یه آپلود سنتر دیگه که تا آخر بمونه . یا به من یاد بده اگه تونستم خودم بفرستم آپلود سنتر دیگه

سلام
    آخه آپلود سنتری نیست که فایل ها رو تا ابد نگه دارد.باید امکانی به وجود بیاد که فایل هاتون رو در هاست انجمن آپلود کنید تا برای همیشه باقی بماند
    نمایش امضاء

7. نمایش تشکر

8. عضو متخصص SajjadKhati آواتار ها
    نمایش اطلاعات

نوشته اصلی توسط Bluetooth
    سلام
    آخه آپلود سنتری نیست که فایل ها رو تا ابد نگه دارد.باید امکانی به وجود بیاد که فایل هاتون رو در هاست انجمن آپلود کنید تا برای همیشه باقی بماند
    سلام
    بودن که هست ولی هر کدوم یه مشکلاتی دارن (یکی مشکل سرعت و خرابی های موقتی مثل پرشین گیگ و پیکوفایل و یکی مشکل حجم آپلود مثل دراپ باکس دارن و یکی هم احتمال فیلتر شدن مثل مدیا فایر و ...)
    اما بالاخره همه شون جواب میدن
    نمایش امضاء

9. نمایش تشکر

10. عضو متخصص SajjadKhati آواتار ها
    نمایش اطلاعات

من چرا برای آپلود این همه زجه میزدم؟
    خوب این همه حساب کاربری گوگل برای اقوام و دوستان که توش آپلود نمیکنن رو پس برای چی گذاشتن؟ چرا این فکر زودتر به ذهنم نرسید؟!!
    نمایش امضاء

11. عضو متخصص SajjadKhati آواتار ها
    نمایش اطلاعات

سلام
    میگم یکی از مدیران زحمت انتقال پست های :

22
    23
    24
    25
    26
    27
    28
    29
    34
    35
    36
    37
    51

رو به تاپیک زیر میکشه؟ :

دانلود فیلم آموزش Adobe After Effects 2014

ممنون
    نمایش امضاء

12. عضو متخصص SajjadKhati آواتار ها
    نمایش اطلاعات

یکی از مدیران این تاپیک رو ببنده ممنون میشم

------------------------------

برای دانلود آموزش ها به این تاپیک مراجعه کنین دوستان :

دانلود فیلم آموزش Adobe After Effects 2014
    نمایش امضاء

13. نمایش تشکر

صفحه 6 از 6 اولین ... 456

اطلاعات تاپیک

Users Browsing this Thread

در حال حاضر 1 در حال مشاهده این موضوع می باشد.. (0 کاربر و 1 مهمان در این انجمن حضور دارند)

برچسب برای این موضوع

بوک مارک ها

بوک مارک ها

مجوزهای ارسال و ویرایش

• شما نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
  • شما نمی توانید به پست ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید فایل پیوست ضمیمه کنید
  • شما نمی توانید پست های خود را ویرایش کنید
  •