صفحه 2 از 6 اولین 1234 ... آخرین
نمایش نتایج: از شماره 11 تا 20 از مجموع 58

موضوع: فیلم آموزش مجموعه نرم افزارهای گرافیکی و After Effect

1. عضو متخصص SajjadKhati آواتار ها
    نمایش اطلاعات

قسمت هشتم :

1) توضیح تکمیلی پلاگین Form و ساخت ذرات انتزاعی دیگه
    2) توضیح جامع پلاگین Trapcode Particular و حرکت ذرات در مسیر دلخواه با Emitter ها
    3) پرتاب شدن ذرات موقع برخورد با شی مورد نظر
    4) ایجاد ذرات کمکی و ساخت ذرات انتزاعی از Particular
    5) ساخت ذرات گرد و غبار

به مدت 3 ساعت و 33 دقیقه
    نمایش امضاء

2. نمایش تشکر

3. عضو متخصص SajjadKhati آواتار ها
    نمایش اطلاعات

قسمت نهم :

1) توضیح تکمیلی پلاگین های Form و Particular
    2) توضیح افکت Trapcode Mir و شبیه سازی دود و آتیش
    3) توضیح افکت های قسمت Similation شرکت Adobe که قسمت مهمی برای شبیه سازی هستن و شامل افکت های :
    - Balll Action برای ساخت لایه (فیلم و متن و ...) از ذرات توپ
    - Drizzle برای ایجاد امواج
    - Hair برای شبیه سازی مو
    - Mercury برای شبیه سازی جیوه از لایه ها
    - Polly برای ساخت ذرات Pollygun
    - Rainfall برای ایجاد قطرات بارون
    - Statterize برای پخش کردن لایه ها از ذرات
    Snowfall برای ایجاد برف

که این افکت ها اشاره یا توضیح داده شد
    4) کار کردن یک نمونه

به مدت 2 ساعت و 9 دقیقه
    نمایش امضاء

4. نمایش تشکر

5. عضو متخصص SajjadKhati آواتار ها
    نمایش اطلاعات

قسمت دهم هم توضیح نحوه ی رندر کردن به مدت 29 دقیقه
    نمایش امضاء

6. نمایش تشکر

7. عضو متخصص SajjadKhati آواتار ها
    نمایش اطلاعات

اگه من فیلم ها رو آپلود کنم ، حداقل همه ی فایل ها هر 3 ماه درمیون دانلود میکنین؟
    چون تو آپلود سنتر شاتل رایگان هه اما بدیش اینه که اگه 3 ماه در میون فایلی دانلود نشه ، اتوماتیک حذف میشه
    الان اگه کسی جواب داد سئوال مو
    نمایش امضاء

8. نمایش تشکر

9. مدیر کل S!RUS آواتار ها
    نمایش اطلاعات

سلام . شما اون همه زحمت برای تهیه آموزش را کشیدید که حوصله و طاقت یکی از جزئی ترین مراحل تهیه اون بوده , حالا برای آپلود اون میگید حوصله ندارید , از شوخی گذشته بجز همین مورد چه مشکل اصلی هست که مانع آپلود آموزشها در انجمن هست ؟ اگه مشکل فقط از نداشتن شارژ هست که چندان مورد مهمی نیست و قابل حل هست . در کل میخوام بدونم واسه قرار دادن لینک دائمی و بدون محدودیتها چه کارهایی لازمه , تحقیق و بررسی کرده اید ؟
    نمایش امضاء

10. نمایش تشکر

11. عضو متخصص SajjadKhati آواتار ها
    نمایش اطلاعات

سلام اوستا سیروس (سجاد صدام کن)
    موقعی که آموزش رو آماده میکردم فکر نمیکردم 10 گیگ آموزش شه . من کلا الان 3 گیگ بیشتر ترافیک ندارم ، آپلود 10 گیگ آموزش تو این 3 گیگ مهم نیست؟
    ضمن اینکه بچه ها رغبت چندانی برا دیدن آموزش نشون نمیدن . نمونه اش اینه که تو حداقل 10 آموزش نرم افزار قبلی ، حتی یک دونه مثلا پرسشی برا هیچ کاربری یا چیزی براشون پیش نیومد که حتی یه پست تو اون تاپیک ها بدن یا حتی نمونه ی اون سئوالات رو تو تاپیک های دیگه طرح کنن. من اگه لینک همین تاپیک آموزش AMS تو شهر سخت افزار رو بدم که با اونکه انجمنی هست که ربطی به نرم افزار نداره ولی چقد تو همین تاپیک اونجا خیلی خیلی بیشتر از اینجا حداقل پرسش و پاسخ انجام میشه
    خوب منم اگه بیخیال این 10 گیگ بشم که هزینه ی 35 تومن برام داره (مثلا تو جای دیگه غیر از آپلود سنتر شاتل که مطمئن شم فایل ها حذف نمیشه) و حتی مشکل فضا برای آپلود دارم (چون تو پرشین گیگ ام فضا پر شد که باید بخرم) و حتی وقت و زمان ای که برای این 10 گیگ هم میزارم رو نادیده بگیرم و حتی سرعت آپلود این اینترنت ذغالی رو هم نادیده بگیرم ، کی هست که ساپورت کنه؟ قضیه ی این هم مثل قضیه ی تاپیک آموزش AMS میشه و آموزش های دیگه میشه که یه نفرم شرکت نکردن و حتی من اگه واسه ده نفر هم این حجم رو آپلود کنم بازم برام به صرفه نیست که فقط برا 10 نفر که آموزش رایگان ببینن من این همه وقت و هزینه کنم . در این صورت از هر دو طرف رونده میشم
    حالا من که آموزش تهیه کردم ، گفتم هر کی پیدا شه آپلود کنه خودم هزینه ی رایت و ارسال مجانی براش ارسال میکنم که کسی نیست
    مطمئن باش من اگه مطمئن بودم میزان استفاده کنندگان از این آموزش اون قدری هست که بیارزه ، حتما آپلود میکردم حتی اگه 100 تومن برام هزینه داشت
    نمایش امضاء

12. نمایش تشکر

13. ناظم بخش
    نمایش اطلاعات

سلام اقا سجاد عزيز
    من اون ويديو دموي كار در اپاراتو ديدم واقعا اموزشي زيبا و پر زحمتي بود.
    اولا وظيفه ي خودم ميدونم از طرف خودم و تمام بچه هاي سافتگذر از شما تشكر كنم.
    دوما خودم دوست داشتم در اپلود اين مجموعه كمك كنم ولي وضعيت اينترنتم اصلا خوب نيست.
    و اين كه ميدونم اگر حمايتي نباشه ادم دلسرد يا ناميد ميشه و اين هم وظيفه ي ماست (قدر داني و يا تشكر در نوبه خودمون)
    و اينكه اگر زحمتي نيست دوست داشتم ليستي از اموزش هايي رو كه تهيه كرديد به همراه لينك داشته باشم. ممنون ميشن اگر برام پ.خ كنيد.
    سوما هر ويديو حدودا چقدر حجم داره؟
    و بعد با چه نرم افزاري فيلم برداري كرديد؟ و چه تنظيماتي؟
    ايا به فكر فشرده سازي هستيد يا همون انكود با ابزاري مثل هندبريك و ...
    و در نهايت باز هم سپاسگذارم انشاالاه اجراتان با اقا امام زمان.

14. نمایش تشکر

15. عضو متخصص SajjadKhati آواتار ها
    نمایش اطلاعات

سلام
    خاهش میشود گلپسر
    گلپسر سجاد صدام کن با ضمیر تو (چقد شما صدا میکنن مردم)
    درباره ی لینک آموزش ها خوب هر کدوم رو که دوست داشتی میتونی بسته به کاربرد نرم افزار ، تو انجمن سرچ کنی و دیگه مهم نیست آموزش من باشه یا کس دیگه ای (طبق اون نرم افزاری میخای استفاده کنی باید آموزشش رو ببینی نه طبق آموزش دهنده) اما کلا آموزش های حقیر حدود 20 نرم افزار (با این مجموعه نرم افزارای گرافیکی که آپلود نشد) هست ، که خیلی ها نرم افزار سبک با آموزش های خیلی قدیمی (حدود 5 سال پیش) هستن ولی مهمترین و گاها آپدیت ترین آموزش نرم افزارها رو میشه به نرم افزارهای Autoplay Media Studio و Acronis True Image و Acronis Disk Director و Power Director 10 و الان هم که After Effect و Power Director 13 و Color & Audio Director و ... اشاره کرد که تو انجمن آموزش ها هستن
    نرم افزار ضبط هم BB FlashBack هه که با فرمت AVI و کدک XDive (با فشرده سازی مرحله ی 4 که پیش فرض این کدک هست) انجام شد
    بستگی داره حجمشون اما از 400 تا 800 مگ که اغلب همین 500 تا 600 مگ هستن (البته منظورم آموزش های این نرم افزارها هست)
    فشرده سازی بلد نیستم با هندبریک و این نرم افزارها. اگه کسی بلده یا واقعا تاثیر داره ، یکی از آموزش های کم حجم (مثلا نرم افزار Aunsoft SWF Converter رو که حجم حدود 30 مگ داره) رو دانلود کنه و فشرده کنه تا ببینم چقد میتونه بدون افت کیفیت فشرده کنه تا اگه وافعا خوب بود ، آموزش این نرم افزار رو یاد بگیرم
    ممنون . اجر شما هم با امام زمان (ولی من هنوز آپلود نکردم که )
    نمایش امضاء

16. نمایش تشکر

17. ناظم بخش
    نمایش اطلاعات

سلام مجدد سجاد جان منم اردلانم :)
    دربارهي مجموعه هاي اموزشي شما به اين دليل پرسيدم كه ميخواستم بعدا سر فرصت مجموعه ها رو دانلود كنم چون به اين جور اموزش هاي مجموعه اي علاقه مندم و به غير از اون دوست دارم ياد هم بگيرم كه ديگه توسط شما هم تدريس شده و با صداي زيباي شما :) (چه بهتر! )
    دوما من از نرم افزار BB استفاده نكردم ولي به جاي كدك xvid چرا از x264 استفاده نكرديد و اينكه اين نرم افزار اين قابليتو نداره؟
    اگر وقت كرديد به اين تاپيك سر بزنيد. اموزش فيلم گرفتن از دكستاپ بهينه براي CPU و hard disk (لينك شماره ١) و اونجا نرم افزارهايي كه معرفي شده قابليت اديت فيلمو ندارن مثل
    camtasia. نميدونم BB اين قابليتو داره يا نه؟
    براي فشرده سازي هم كلا اين مقوله پيش نياز و دانش قبلي ميطلبه كه خوب تو انجمن هست توسط استاد محمد رضا (لينك شماره ٢)
    و يكي هم همون هندبريك كه اموزش جامعش باز هم در انجمن هست توسط اقا شاهين (لينك شماره ٣)
    كه براي ابتداي كار بسار عاليست
    اون نرم افزاري رو كه گفتي رو تا حالا تست نكردم و نميدونم چطوره و براي اون قسمتي هم كه گفتي هنوز اپلود نكردم منظورم اين بود كه يك تيكه ي مثلا 10 دقيقه اي ببر و اپ كن كه تست بشه كه در اين زمينه ميتوني از اقا شاهين كمك بگيري مخصوصا در رابطه با همين هندبريك
    و اينكه فكرنكني كه من كه اينا رو گفتم خيلي بلدم منم اماتورم (اوايل كار) ولي دوست داشتم كمكي كنم كه فعلا به امتحانا نزديكم و اينكه كامپيوتر در دسترسم نيست. :(
    پ.ن : يك اموزش هست در انجمن كه درباره ي فشرده سازي ويديو هاي dekstop capture كه خوندش خالي از لطف نيست. ( لينك شماره ۴)
    پ.ن ٢ : اين نرم افزار BB چيزي به عنوان پيش نياز براي نصب لازم داره؟ مثل مايكروسافت رانتايم و يا فلشذيا جاوا و ...؟ چو دوبار ميخواستم نصبش كنم كه ارور گرفتم .

لينك شماره ١ : فیلم گرفتن از دسکتاپ؟؟؟
    لينك شماره ٢: خلاصه ای از مبانی Encoding ویدئو
    لينك شماره ٣: آموزش انکودینگ ویدئو با HandBrake
    لينك شماره ۴: آموزش فشرده سازی حرفه ای ویدئوهای آموزشی Desktop Capture

18. نمایش تشکر

19. عضو متخصص SajjadKhati آواتار ها
    نمایش اطلاعات

گلپسر با ضمیر تو صدام کن
    کدک X264 رو داره اما فک کنم حجمش بالاتر میره
    درباره ی هندبریک هم چون نرم افزاریه که خوشم نمیاد ازش (سختی کار و حتی محیط نرم افزار و حتی اینکه غیر این مورد به درد جای دیگه ام بجز این مورد ، چندان نمیخوره) غیر از اینکه مجبور نشم ، دوست ندارم یاد بگیرم. حالا یکی که این نرم افزار رو بلده یکی از فیلم ها رو تست کنه اگه بصورت قابل توجهی بدون افت کیفیت فشرده کرد ، مجبورم یاد بگیرم
    پیش نیاز خاصی نه اما directX و درایور کارت صوت و گرافیک نصب باشه (برای اطمینان دات نت 3.5 و 4 هم نصب باشه که فکر نکنم پیش نیازش باشه)
    نمایش امضاء

20. نمایش تشکر

صفحه 2 از 6 اولین 1234 ... آخرین

اطلاعات تاپیک

Users Browsing this Thread

در حال حاضر 1 در حال مشاهده این موضوع می باشد.. (0 کاربر و 1 مهمان در این انجمن حضور دارند)

برچسب برای این موضوع

بوک مارک ها

بوک مارک ها

مجوزهای ارسال و ویرایش

• شما نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
  • شما نمی توانید به پست ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید فایل پیوست ضمیمه کنید
  • شما نمی توانید پست های خود را ویرایش کنید
  •