سلام
پوشه را با تمام پیش نیازهایش ضمیمه کردم
همگی باید لود شوند
دستور اصلی را هم که در پست قبلی ذکر کرده بودم،در کل سوییچ های بسیار زیادی داره که هر کدام برای کارکرد خاصی مورد استفاده قرار میگیرند،اما برای دنویز کردن،فرم کلی همان دستوری بود که قرار گرفت
mt_masktools-26.dll موجود در پوشه را با mt_masktools-25.dll عوض کنید اگر ایرادی دیدید و یا اسکریپت اجرا نشد.
FFT3DFilter.dll موجود در پوشه هم آخرین نسخه نیست،نسخه جدید را می توانید جایگزین کنید.
MCTemporalDenoise.v1.4.20.avsi را هم به MCTemporalDenoise.avsi تغییر نام دهید.
سلام
LSFmod در پوشه موجود بود
LimitedSharpenFaster MOD همان LSFMod هست.
dfttest نیاز به هیچ پیش نیازی ندارد،فقط فایل libfftw3f-3.dll باید در system32 (اگر ویندوزتان 32 بیتی است) و یا در SysWOW64(اگر ویندوزتان 64 بیتی است) موجود باشد،هر دو نسخه مخصوص ویندوزهای 32 بیتی و 64 بیتی ضمیمه شد.فقط فایل libfftw3f-3.dll را باید کپی کنید،سورس کد و سایر متعلقاتش برای کپی در system32 نیستند.
خود پلاگین dfttest هم ضمیمه شد.
ضمنا سرعت این فیــلتر بسیار بسیار کند و مرگبار هست!
فرمت LimitedSharpenFaster MOD
avs بود واسه همین ارور میداد که من فکر کردم در فولدر نیست تغییرش دادم به avsi درست شد
تو تست هایی که منم رو اسکریپتهای گفته شده انجام دادم MCTemporalDenoise از همشون بهتر بود (امان از زمان زیاد) و اسکریپت dfttest با اینکه زمانش بیشتر بود ولی خروجی که میداد زیادی smooth به چشم میاد
شما dfttest را با مقادیر پیش فرض استفاده کردید که مناسب سورس های بسیار پرنویز است
با کاهش مقدار از میزان smooth بودن کم میشه
ضمن آنکه در MCTemporalDenoise استفاده از سوییچ enhance=true که در دستور فوق ذکر کرده بودم باعث جلوگیری از banding و blocking بعد از Denoise میشه و خروجی را بهبود می بخشه
هیچ شخصی به طور دقیق نمی تونه به شما بگه که فلان انکودر دقیقا از چه فیــلتر یا اسکریپتی استفاده کرده،این ها در Mediainfo ثبت نمی شوند.
تنها به طور تجربی با مشاهده یک انکود در صورتی که فرد تجربه لازم در کار با فیــلترها را داشته باشه می تونه انکودی شبیه به اون رو بعد از چندین آزمون و خطا به دست بیاره که کار سختی هم هست
مثلا شما Nhanc3 را مثال زدید،این انکودر اولا از بیت ریت نسبتا بالایی برای نسخه های 720p اش استفاده می کند،هر اپیزود 42 دقیقه ای را با حجم یک گیگ ریلیز میکنه
در این ریلیز تصویر درخشان و کمی smooth هست،کمی روشن هست بدون افزایش کنتراست (و یا استفاده از وایت نویز)،جزییات در حد بالایی هستند و نویز هم تا حد امکان مدیریت شده
به نظرم از دو سه فیــلتر و اسکریپت استفاده می کنه ولی این که چی هستند و با چه تنظیماتی اطلاعی ندارم
بوک مارک ها