سلام ، آیا این بازدید اول شماست ؟ یا
تبلیغات در این انجمن
×
+
سفارش تبلیغات
صفحه 3 از 16 اولیناولین 1234513 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 21 تا 30 از مجموع 153

موضوع: مباحث MeGUI

  1. #21
    عضو ثابت
    تاریخ عضویت
    May 2014
    ارسال ها
    38
    تشکر تشکر کرده 
    61
    تشکر تشکر شده 
    187
    اعتبار کاربر
    1

    پیش فرض

    1-
    نه. برعکس!
    FGO یا همون Film Grain Optimaization دقیقا برای "حفظ" Grain ارائه شده. و به احتمال زیاد Tune=Grain جایگزین اون هست که توی بیلد های پچ نشده قرار گرفته (و برخی سوئیچ های x264 از جمله تنظیمات psy و تنظیمات deadzone رو تغییر میده تا متناسب با حفظ grain عمل کنند).
    سلام
    مثل اینکه سوتی دادم
    fgo رو چون در x264 استاندارد وجود نداره و تنها در پچ ها موجوده دو بار کلا تست نکردم
    اول مقدار پایین 7
    نقطه نقطه سفید به تصویر اضافه کرد،توی صحنه های روشن نتیجه قابل قبول بود و توی صحنه های تاریک خیلی بد
    یکی هم مقدار بالای 17(اگر اشتباه نکنم،چون مربوط به خیلی زمان پیش میشه) :
    همون حالت قبل ولی مقدار و پخش شدگی اش بیشتر شد
    اما Psy-Trellis رو روی سورس های داغون با مقدار 0/20 که استفاده می کردم کاملا حفره ها و سوراخ سنبه ها رو پوشش میداد،اما یک مشکلی که داشت این بود که با این مقدار بالا عملا نمی تونستم از برخی فیــلترها استفاده کنم چون خروجی غیرقابل قبول می شد(یا لااقل من به ترکیب درستی نرسیدم)به همین خاطر معمولا با فیــلترها سعی می کنم ایرادات رو برطرف کنم و تنظیمات x264 یکسانی استفاده می کنم.


  2. کاربران : 6 تشکر کرده اند از شما D00m برای ارسال این پست سودمند:


  3. #22
    عضو ثابت
    تاریخ عضویت
    Jul 2014
    ارسال ها
    50
    محصول امنیتی
    ESET NOD32
    تشکر تشکر کرده 
    48
    تشکر تشکر شده 
    48
    اعتبار کاربر
    1

    پیش فرض

    نقل قول نوشته اصلی توسط M-AUDIO نمایش پست ها
    راه های زیادی هست. مثلا با mkvmerge و تب gobal و قسمت split و سپس انتخاب split by parts based on time codes.
    و یا با خود MeGUI و با استفاده از پنجره Preview و ....
    با mkvmerge خیلی کار راحت بود .(mkv رو راحت جدا میکرد mp4 رو تست نکردم ولی احتمالا اونم همینطوره)

    در مورد آموزش جدا کردن با megui این همه کد و ... برای جدا کردن بود؟بهتر نیست از همون mkvmerge استفاده کنیم برای این کار ؟

    کد:
    LoadPlugin("C:\MeGUI_2507_x86\tools\lsmash\LSMASHSource.dll")
    Src=LWLibavVideoSource("K:\films\Need.For.Speed.2014.720p.BluRay.mkv")
    Blk=BlankClip(Src, Length=60)
    Src.Trim(3764, 5049)++Blk++Src.Trim(46629, 52828)++Blk++Src.Trim(150134,153143)
    BicubicResize(720,304,0.333,0.333) # Bicubic (Soft)
    LoadPlugin("C:\MeGUI_2507_x86\tools\avisynth_plugin\FluxSmooth.dll")
    FluxSmoothST(7,7) # Medium Noise
    این LoadPlugin ها و در کل این قسمت پلاگین ها وavs script creator در انکود کردن چه کاربردی دارن ؟(همون قسمت script که ما کد ها رو وارد اون می کنیم )
    ویرایش توسط M-AUDIO : 27-08-2014 در ساعت 13:21 دلیل: حذف نقل قول طولانی

  4. تشکرها از این نوشته :


  5. #23
    عضو ثابت
    تاریخ عضویت
    Jul 2014
    ارسال ها
    50
    محصول امنیتی
    ESET NOD32
    تشکر تشکر کرده 
    48
    تشکر تشکر شده 
    48
    اعتبار کاربر
    1

    پیش فرض

    سلام.
    اون قسمت script و پلاگین ها در این نرم افزار چه کاربرد هایی داره ؟ حتما باید در انکود استفاده بشه ؟( همون قسمتی که جناب M-AUDIO آموزش تصویریشو گذاشت)


    من یک پروفایل دیگه در megui ساختم و تغییراتی که دوستان گفته بودن رو انجام دادم.

    MeGUI setting exported 27.08.2014

    لطفا ببینید و مشکلاتش رو بگید.
    همونطور که قبلا گفتم هدف من انکود از سورس 1080*1920 واقعی به 1920x817 ( که به اصطلاح 1080p میزنن یعنی سورسش 1080 بوده ) و همچنین انکود از همون سورس به 1280x544 ( که به اصطلاح 720p میزنن ) هستش .

    برای این منظور کاری که میگم درسته ؟
    من resize filter رو در spline 64 (sharp) گذاشتم و در قسمت output resolution (max width ) باید برای تبدیل به

    1920x817 عدد 817 رو بزارم.
    و برای 1280x544 بزارم 544 ؟

    با توجه به توضیحات خوبی که جناب wasted در این پست دادن :
    عنوان: مباحث HandBrake
    ویرایش توسط M-AUDIO : 27-08-2014 در ساعت 20:50 دلیل: حذف نقل قول های طولانی و قرار دادن لینک

  6. #24
    عضو متخصص
    تاریخ عضویت
    May 2012
    ارسال ها
    1,760
    سیستم عامل
    Windows 7 64Bit
    محصول امنیتی
    ESET NOD32
    تشکر تشکر کرده 
    9,558
    تشکر تشکر شده 
    11,810
    اعتبار کاربر
    1

    پیش فرض

    نقل قول نوشته اصلی توسط Amin.Pc نمایش پست ها
    در مورد چطور جدا کردن سه تیکه از فیلم : من در mkvmerge در اون قسمت زدم :
    4 قسمت داد.
    یکی دقیقه 0 تا 20
    بعد دقیقه 20 تا 23
    یکی دیگه 23 تا 45
    اخری هم 45 تا 48

    من بخام مثلا فقط 20 تا 23
    و 45 تا 48 رو بگیره چطور باید عمل کنم ؟
    با سلام مجدد.

    با همین اعدادی که در بالا قرار دادید:
    اگر بخواهیم فایل ورودی رو به چهار قسمت تقسیم کنیم و در "چهار فایل جداگانه" در بیاریم مثل شما به اینصورت می شود (زمان شروع هر قسمت میشه زمان پایان قسمت قبلی و برای اخرین پارت میشه تا انتهای کل فایل):
    (اینجا باید بگذاریم روی split after timecodes)
    کد:
    00:00:00,00:20:00,00:23:00,00:45:00
    اگر بخواهیم فقط دقایق 20 تا 23 و 45 تا 48 رو در "2 فایل جداگانه" داشته باشیم:
    (اینجا باید بگذاریم روی split by parts based on timecodes)

    کد:
    00:20:00-00:23:00,00:45:00-00:48:00
    اگر بخواهیم فقط دقایق 20 تا 23 و 45 تا 48 رو در "یک فایل" بصورت ممتد داشته باشیم:

    کد:
    00:20:00-00:23:00,+00:45:00-00:48:00
    (به اون + که قبل از شروع زمان پارت دوم قرار دادم دقت کنید. اون تعیین می کنه که قسمت موردنظر بچسبه به قسمت اول. پس اگر یه قسمت دیگه هم بخواهیم اضافه کنیم میشه:

    کد:
    00:20:00-00:23:00,+00:45:00-00:48:00,+00:51:00-00:53:00
    نقل قول نوشته اصلی توسط Amin.Pc نمایش پست ها
    در مورد آموزش جدا کردن با megui این همه کد و ... برای جدا کردن بود؟بهتر نیست از همون mkvmerge استفاده کنیم برای این کار ؟
    برای چه کسی؟ اگر برای شما روش mkvmerge مورد پسند تره از همان استفاده کنید. اما دلیل نمیشه برای همه مورد پسند تر باشه!
    درMeGUI و توسط AviSynth خوب خوبیش اینه که به نرم افزار و پلیر اضافی نیازی نیست و اون فریم های سیاهی که بین دوقسمت قرار میگیره هم برای من مهمه. شاید برای شما مهم نباشه که باز می تونید از همان mkvmerge استفاده کنید.
    البته حتما نباید اون فریم های سیاه در وسط تکه ها قرار بگیره. همانطور که گفتم اون رو با توجه به نیاز خودم نوشتم. درصورتی که بخواهیم فریم های سیاه بین تکه های جداشده نباشه دیگر نیازی به قرار دادن سورس در یک متغیر نیست و کد زیر کافی هست و تنها باید بعد از خط لود سورس قرارش بدید و شماره فریم هاشم تنظیم کنید:
    کد:
    Trim(3764, 5049)++Trim(46629, 52828)++Trim(150134,153143)

    :)

  7. کاربران : 9 تشکر کرده اند از شما M-AUDIO برای ارسال این پست سودمند:


  8. #25
    عضو متخصص
    تاریخ عضویت
    May 2012
    ارسال ها
    1,760
    سیستم عامل
    Windows 7 64Bit
    محصول امنیتی
    ESET NOD32
    تشکر تشکر کرده 
    9,558
    تشکر تشکر شده 
    11,810
    اعتبار کاربر
    1

    پیش فرض

    نقل قول نوشته اصلی توسط Amin.Pc نمایش پست ها
    این LoadPlugin ها و در کل این قسمت پلاگین ها وavs script creator در انکود کردن چه کاربردی دارن ؟(همون قسمت script که ما کد ها رو وارد اون می کنیم )
    قسمت script creator هم که گفتم در این پست. نامفهوم بود؟ ببینید AviSynth بعنوان دیکد کننده و پردازش کننده سورس استفاده میشه. چیزی که در آخر تحویل می گیرید یک فایل با پسوند avs هست. بعد اون فایل avs توسط x264 باز میشه و مرحله encode عملی میشه. بعد هم بسته به انتخاب شما (mkv و avi,mp4,raw) یکی از muxerها مثل mkvmerge یا mp4box و avimux باز میشه و خروجی رو mux می کنه. و اگر raw رو انتخاب کرده باشید چیزی mux نمیشه و elementary stream تحولیل می گیرید.
    همچنین مثل هر نرم افزار دیگه ای که از سیستم پلاگین پشتیبانی می کنه (مثلا فتوشاپ یا کیوبیس و غیره...)، AviSynth هم از سیستم پلاگین پشتیبانی می کنه. پلاگین ها (فایل های dll) برای افزایش توانایی های AviSynth نوشته شدن و به دوصورت رایج می تونن فراخوانی بشن. یکی اینکه کپی بشن در پوشه autoload. این پوشه در هنگام اجرای اسکریپت فراخوانی میشه و دیگه لازم نیست برای استفاده از یک پلاگین، از دستور LoadPlugin استفاده بشه. مثلا پلاگین FluxSmooth.dll رو در پوشه autoload کپی کنیم، برای استفاده ازش کافیه در اسکریپتمون تابع اصلی اون پلاگین (همان دستور پلاگین) رو بنویسیم یعنی مثلا بنویسیم (FluxSmoothST(7,7 و اجرا خواهد شد و دیگه به دستور loadplugin و دادن آدرس فایل dll نیازی نیست.
    این از خوبیش. بدیش هم اینه که اگر تعداد زیادی پلاگین توی پوشه autoload گزاشته بشه ممکنه استارتاپ AviSynth رو کند کنه. و یا بعضی مواقع لازمه که ورژن های مختلف از یک پلاگین رو استفاده که کنیم که این هم نمیشه چون تابع اونها یکی هست و avisynth نمی دونه از کدم یکی فراخوانی کنه. پس به حالت عادی عمل می کنند و فایل dll در پوشه دیگری قرار داده میشه و اول از دستور LoadPlugin استفاده میشه بعد دستور مربوط به اون پلاگین نوشته میشه. و اگر از loadplugin استفاده نشه avisynth ارور میده there is no function named zzzz. (بجای zzzz نام دستوری که وارد کردید نوشته میشه).

    نقل قول نوشته اصلی توسط Amin.Pc نمایش پست ها
    حتما باید در انکود استفاده بشه ؟( همون قسمتی که جناب M-AUDIO آموزش تصویریشو گذاشت)
    چه بخواهید و چه نخواهید AviSynth و اون کدها استفاده میشه. در انکد معمولی شما خودت کنترل مستقیم رو به عهده داری، اما در انکد با استفاده از قسمت one click شما یک سری قواعد تعیین می کنی مثلا حداکثر پهنا و غیره، بعد خودش اسکریپت رو بصورت خودکار ایجاد می کند و دیگه چیزی از شما نمی پرسد.
    نقل قول نوشته اصلی توسط Amin.Pc نمایش پست ها
    همونطور که قبلا گفتم هدف من انکود از سورس 1080*1920 واقعی به 1920x817 ( که به اصطلاح 1080p میزنن یعنی سورسش 1080 بوده ) و همچنین انکود از همون سورس به 1280x544 ( که به اصطلاح 720p میزنن ) هستش . برای این منظور کاری که میگم درسته ؟
    و اگر Aspect ratio سورس مساوی با 2.40:1 باشد رزولوشن می شود 1280در536 (در مد8). و در Aspect Ratioهای دیگر و modeهای دیگر، رزولوشن فرق می کند. من احساس می کنم اصل ماجرا رو درست متوجه نشدید یا با حوصله نخواندید. ریسایز جداست و انکد جداست.
    نقل قول نوشته اصلی توسط Amin.Pc نمایش پست ها
    من resize filter رو در spline 64 (sharp) گذاشتم و در قسمت output resolution (max width ) باید برای تبدیل به
    1920x817 عدد 817 رو بزارم.
    و برای 1280x544 بزارم 544 ؟
    خیر. width یعنی پهنا. پس باید پهنا رو وارد کنید. اینی که گفتید میشود ارتفاع. درضمن رزولوشن "فرد" نمی توانید وارد کنید. subsampling 4:2:0 این اجازه رو به شما نمی دهد.
    :)

  9. کاربران : 8 تشکر کرده اند از شما M-AUDIO برای ارسال این پست سودمند:


  10. #26
    عضو ثابت
    تاریخ عضویت
    Jul 2014
    ارسال ها
    50
    محصول امنیتی
    ESET NOD32
    تشکر تشکر کرده 
    48
    تشکر تشکر شده 
    48
    اعتبار کاربر
    1

    پیش فرض

    نقل قول نوشته اصلی توسط M-AUDIO نمایش پست ها
    قسمت script creator هم که گفتم در این پست. نامفهوم بود؟ ببینید AviSynth بعنوان دیکد کننده و پردازش کننده سورس استفاده میشه. چیزی که در آخر تحویل می گیرید یک فایل با پسوند avs هست. بعد اون فایل avs توسط x264 باز میشه و مرحله encode عملی میشه. بعد هم بسته به انتخاب شما (mkv و avi,mp4,raw) یکی از muxerها مثل mkvmerge یا mp4box و avimux باز میشه و خروجی رو mux می کنه. و اگر raw رو انتخاب کرده باشید چیزی mux نمیشه و elementary stream تحولیل می گیرید.
    همچنین مثل هر نرم افزار دیگه ای که از سیستم پلاگین پشتیبانی می کنه (مثلا فتوشاپ یا کیوبیس و غیره...)، AviSynth هم از سیستم پلاگین پشتیبانی می کنه. پلاگین ها (فایل های dll) برای افزایش توانایی های AviSynth نوشته شدن و به دوصورت رایج می تونن فراخوانی بشن. یکی اینکه کپی بشن در پوشه autoload. این پوشه در هنگام اجرای اسکریپت فراخوانی میشه و دیگه لازم نیست برای استفاده از یک پلاگین، از دستور LoadPlugin استفاده بشه. مثلا پلاگین FluxSmooth.dll رو در پوشه autoload کپی کنیم، برای استفاده ازش کافیه در اسکریپتمون تابع اصلی اون پلاگین (همان دستور پلاگین) رو بنویسیم یعنی مثلا بنویسیم (FluxSmoothST(7,7 و اجرا خواهد شد و دیگه به دستور loadplugin و دادن آدرس فایل dll نیازی نیست.
    این از خوبیش. بدیش هم اینه که اگر تعداد زیادی پلاگین توی پوشه autoload گزاشته بشه ممکنه استارتاپ AviSynth رو کند کنه. و یا بعضی مواقع لازمه که ورژن های مختلف از یک پلاگین رو استفاده که کنیم که این هم نمیشه چون تابع اونها یکی هست و avisynth نمی دونه از کدم یکی فراخوانی کنه. پس به حالت عادی عمل می کنند و فایل dll در پوشه دیگری قرار داده میشه و اول از دستور LoadPlugin استفاده میشه بعد دستور مربوط به اون پلاگین نوشته میشه. و اگر از loadplugin استفاده نشه avisynth ارور میده there is no function named zzzz. (بجای zzzz نام دستوری که وارد کردید نوشته میشه).

    چه بخواهید و چه نخواهید AviSynth و اون کدها استفاده میشه. در انکد معمولی شما خودت کنترل مستقیم رو به عهده داری، اما در انکد با استفاده از قسمت one click شما یک سری قواعد تعیین می کنی مثلا حداکثر پهنا و غیره، بعد خودش اسکریپت رو بصورت خودکار ایجاد می کند و دیگه چیزی از شما نمی پرسد.
    قبلا یکی از دوستان در مورد plugin ها توضیح داده بود من خیال کردم باید کد هایی در اون قسمت script دستی بزاریم.مثلا کدی برای denoise یا فیلتر ها و...
    پس ما تیک یک گزینه رو میزنیم یا مثلا فیلتر و ... رو تغییر میدیم خودش کدش رو در اون قسمت میسازه.


    همونطور که قبلا گفتم هدف من انکود از سورس 1080*1920 واقعی به 1920x817 ( که به اصطلاح 1080p میزنن یعنی سورسش 1080 بوده ) و همچنین انکود از همون سورس به 1280x544 ( که به اصطلاح 720p میزنن ) هستش . برای این منظور کاری که میگم درسته ؟
    و اگر Aspect ratio سورس مساوی با 2.40:1 باشد رزولوشن می شود 1280در536 (در مد8). و در Aspect Ratioهای دیگر و modeهای دیگر، رزولوشن فرق می کند. من احساس می کنم اصل ماجرا رو درست متوجه نشدید یا با حوصله نخواندید. ریسایز جداست و انکد جداست.

    1280/2.4= 533.3

    528/8= 66

    ما میتونیم برای اینکه mod8 بشه 528 کنیم رزولوشن ارتفاع رو ؟
    (فکر کنم بشه ولی نزدیک ترین و ترجیحا افزایشی انتخاب میکنیم درسته ؟)


    من resize filter رو در spline 64 (sharp) گذاشتم و در قسمت output resolution (max width ) باید برای تبدیل به
    1920x817 عدد 817 رو بزارم.
    و برای 1280x544 بزارم 544 ؟
    خیر. width یعنی پهنا. پس باید پهنا رو وارد کنید. اینی که گفتید میشود ارتفاع. درضمن رزولوشن "فرد" نمی توانید وارد کنید. subsampling 40 این اجازه رو به شما نمی دهد.

    پس width یا پهنا رو باید بدم ( عدد 1920 یا 1280 )
    ارتفاع رو خودش درست میکنه بعد ؟ (مثلا ارتفاع رو 816 میکنه یا ... با توجه به AR اون سورس ؟)


    در ضمن لطفا کل تنظیمات پروفایل من رو ببینید قابل قبوله برای کار من ؟
    الان من یک سورس 1080*1920 ( با حجم تقریبا 6-7 گیگ ) رو با این تنظیمات و با بیت ریت 1000 و 2000 به ترتیب به رزولوشن های 1280x544 و 1920x816 تبدیل کنم حجمشون تقریبا چند میشه ؟
    ویرایش توسط Amin.Pc : 28-08-2014 در ساعت 15:13

  11. #27
    عضو متخصص
    تاریخ عضویت
    May 2012
    ارسال ها
    1,760
    سیستم عامل
    Windows 7 64Bit
    محصول امنیتی
    ESET NOD32
    تشکر تشکر کرده 
    9,558
    تشکر تشکر شده 
    11,810
    اعتبار کاربر
    1

    پیش فرض

    سلام
    نقل قول نوشته اصلی توسط Amin.Pc نمایش پست ها
    قبلا یکی از دوستان در مورد plugin ها توضیح داده بود من خیال کردم باید کد هایی در اون قسمت script دستی بزاریم.مثلا کدی برای denoise یا فیلتر ها و...
    پس ما تیک یک گزینه رو میزنیم یا مثلا فیلتر و ... رو تغییر میدیم خودش کدش رو در اون قسمت میسازه.
    البته اینکار رو فقط برای برخی فیلتر های داخلی AviSynth بعلاوه پلاگین های خارجی که بهمراه MeGUI و در پوشه اون ارائه شدند و توسط برنامه نویسش براش تعریف شده هستند انجام می ده. پلاگین های دیگر AviSynth که توی MeGUI نیستند بصورت دستی باید اضافه (loadplugin) کرد و سپس کدشون رو هم بصورت دستی وارد کرد.
    نقل قول نوشته اصلی توسط Amin.Pc نمایش پست ها
    ما میتونیم برای اینکه mod8 بشه 528 کنیم رزولوشن ارتفاع رو ؟
    (فکر کنم بشه ولی نزدیک ترین و ترجیحا افزایشی انتخاب میکنیم درسته ؟)
    1+ برای نزدیک ترین. 1- برای افزایشی و کاهشی (چون مهم نیست). به این موضوع با عنوان aspect ratio error در تاپیک مبانی اشاره شده بود;)
    نقل قول نوشته اصلی توسط Amin.Pc نمایش پست ها
    پس width یا پهنا رو باید بدم ( عدد 1920 یا 1280 )
    ارتفاع رو خودش درست میکنه بعد ؟ (مثلا ارتفاع رو 816 میکنه یا ... با توجه به AR اون سورس ؟)
    بله. امتحانش 2دقیقه هم طول نمی کشید البته :))
    width که وارد می کنید فقط "حداکثر" هست. عددی که خودش برای پهنا انتخاب می کنه بستگی دارد. اکثر مواقع همان رو انتخاب می کند اما مشاهده کردم که ممکنه کمتر از اون رو انتخاب کنه. احتمالا برای کاهش میزان Aspect ratio error و یا برای رسیدن به mod انتخاب شده (در صورت عدم همخوانی) این کار رو انجام می دهد.
    نقل قول نوشته اصلی توسط Amin.Pc نمایش پست ها
    در ضمن لطفا کل تنظیمات پروفایل من رو ببینید قابل قبوله برای کار من ؟
    الان من یک سورس 1080*1920 ( با حجم تقریبا 6-7 گیگ ) رو با این تنظیمات و با بیت ریت 1000 و 2000 به ترتیب به رزولوشن های 1280x544 و 1920x816 تبدیل کنم حجمشون تقریبا چند میشه ؟
    توی این پروفایل شما تیک keep input resolution رو زدید. یعنی نه تغییر سازی رخ می ده که بخواهد فیلتر تغییر سایز و حداکثر پهنا که تعیین کردید استفاده بشه و نه cropیی انجام میشه که pad (درصورت وجود) حذف بشه.
    در قسمت تنظیمات x264 هم اگر چیزی راجب levelها نمی دانید در حداقل شرایط در قسمت target device گزینه DXVA رو انتخاب کنید.
    در مورد حجم، هر 1 ساعت فیلم با بیت ریت تصویر 1مگابیت بر ثانیه (1000کیلوبیت برثانیه) و بیت ریت صدای 56کیلوبیت برثانیه می شود 454~ مگابایت. bitrate calculator داخلی خود MeGUI هم از منوی tools قابل دسترسی هست;)

    megui-bitratecalc.png
    :)

  12. کاربران : 6 تشکر کرده اند از شما M-AUDIO برای ارسال این پست سودمند:


  13. #28
    عضو ثابت
    تاریخ عضویت
    Jul 2014
    ارسال ها
    50
    محصول امنیتی
    ESET NOD32
    تشکر تشکر کرده 
    48
    تشکر تشکر شده 
    48
    اعتبار کاربر
    1

    پیش فرض

    نقل قول نوشته اصلی توسط M-AUDIO نمایش پست ها


    بله. امتحانش 2دقیقه هم طول نمی کشید البته :))
    width که وارد می کنید فقط "حداکثر" هست. عددی که خودش برای پهنا انتخاب می کنه بستگی دارد. اکثر مواقع همان رو انتخاب می کند اما مشاهده کردم که ممکنه کمتر از اون رو انتخاب کنه. احتمالا برای کاهش میزان Aspect ratio error و یا برای رسیدن به mod انتخاب شده (در صورت عدم همخوانی) این کار رو انجام می دهد.

    توی این پروفایل شما تیک keep input resolution رو زدید. یعنی نه تغییر سازی رخ می ده که بخواهد فیلتر تغییر سایز و حداکثر پهنا که تعیین کردید استفاده بشه و نه cropیی انجام میشه که pad (درصورت وجود) حذف بشه.
    بعد از اینکه تیک keep input resolution رو زدم 1920 یا 1280 رو که وارد میکنم از کدوم قسمت متوجه بشم که چه ارتفاعی برای سورس یا خروجی من در نظر گرفته میشه ؟
    تیک auto crop و anamorph output زده بشه ؟

  14. #29
    عضو متخصص
    تاریخ عضویت
    May 2012
    ارسال ها
    1,760
    سیستم عامل
    Windows 7 64Bit
    محصول امنیتی
    ESET NOD32
    تشکر تشکر کرده 
    9,558
    تشکر تشکر شده 
    11,810
    اعتبار کاربر
    1

    پیش فرض

    نقل قول نوشته اصلی توسط Amin.Pc نمایش پست ها
    بعد از اینکه تیک keep input resolution رو زدم 1920 یا 1280 رو که وارد میکنم از کدوم قسمت متوجه بشم که چه ارتفاعی برای سورس یا خروجی من در نظر گرفته میشه ؟
    اگر اون تیک رو بزنید (در حالت خورده شده قرار داشته باشد) رزولوشن فایل ورودی کاملا دست نخورده می ماند.
    اگر اون تیک نخورده باشد، پهنا بر اساس~ چیزی که وارد کردید می شود و ارتفاع بر اساس aspect ratio فایل ورودی بصورت خودکار محاسبه می شود. (بر اساس DAR تا جایی که می دانم).
    نقل قول نوشته اصلی توسط Amin.Pc نمایش پست ها
    تیک auto crop و anamorph output زده بشه ؟
    اولی زده بشه. دومی در مورد شما تفاوتی نمی کند پس لازم نیست بزنید. چون فایل هایی ورودی شما اونطوری که گفتید قطعا Square Pixel هستند.
    :)

  15. کاربران : 4 تشکر کرده اند از شما M-AUDIO برای ارسال این پست سودمند:


  16. #30
    عضو ثابت
    تاریخ عضویت
    Sep 2014
    ارسال ها
    10
    محصول امنیتی
    ESET NOD32
    تشکر تشکر کرده 
    37
    تشکر تشکر شده 
    21
    اعتبار کاربر
    1

    پیش فرض

    سلام به همگی
    دوستان من انکودر انیمه هستم،بدبختانه بعد از عوض کردن ویندوز از 7 به 8.1 انکود های من دچار مشکل شده،به طوری که یک انیمه ی 30 دقیقه ای به 317 ساعت تبدیل میشه بعد انکود و پخش انیمه به صورت عکس عکس میشه
    من از نرم افزار megui استفاده می کنم،دو تا فایل پیوست می کنم که یکیش انیمه بدون انکود هست و دیگری همون انیمه که انکود شده و دچار این مشکل شده،دوستان اگه راهی بلدن بنده بینهایت استقبال می کنم
    ممنون
    دانلود قسمت انکود نشده(حجم 10 مگ هست،انیمه رو برش دادم)
    دانلود قسمت انکود شده

  17. کاربران : 2 تشکر کرده اند از شما AmirFoxy برای ارسال این پست سودمند:


صفحه 3 از 16 اولیناولین 1234513 ... آخرینآخرین

اطلاعات تاپیک

Users Browsing this Thread

در حال حاضر 1 در حال مشاهده این موضوع می باشد.. (0 کاربر و 1 مهمان در این انجمن حضور دارند)

برچسب برای این موضوع

بوک مارک ها

بوک مارک ها

مجوزهای ارسال و ویرایش

  • شما نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
  • شما نمی توانید به پست ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید فایل پیوست ضمیمه کنید
  • شما نمی توانید پست های خود را ویرایش کنید
  •