سلام مجدد خدمت دوستان
میخواستم بدونم کارکرد برنامه Nighltly Build چیست؟
سلام مجدد خدمت دوستان
میخواستم بدونم کارکرد برنامه Nighltly Build چیست؟
دوستان یه سری سریال هستش
فرم ریت شون همشون با کیفیت 720 و 1080
720 میدونم 29 فرم ریت داره درست حجمشون تقریبا 1.6گیگ هستش ولی 1080 نزدیک 2.5گیگ هستش الان من حجمشو پایین بیارم کیفیتش(تصویر) پایین نمیادش به نظرتون
الان این ماله فیلم جدید بتمن علیه سوپر من هستش
Frame rate : 23.976 fps
این الان 23 هستش ولی اونایی که من دارم 29 هستش
الان من میخوام رلیزش کنم یا انکدر کنم از کیفیفت تصویرش کاسته میشه یا نه
بعدش دوستان یه لطف بکنن یه نرم افزار خوب برای تگ زدن در فیلمها که در سرور مجازی و پی سی بشه استفاده کرد معرفی کنن لطفا قوی باشه برنامه اش
برای سایت میخوام
THE KING OFF KING IKER CASILLAS
سلام دوست عزیز
عذر میخواهم بابت تاخیر در پاسخگویی
بهصورت کوتاه: نسخه های Nightly دارای یک سری ویژگی جدید هستند که توسعه دهندگان نرم افزار در اون قرار میدهند. ولی همینطور که از اسمش پیدا هست این نسخه از نرم افزار پایدار نیست و ممکنه دارای باگ هایی نیز باشد. توسعه دهندگان نرمافزار از افراد حرفه ای میخواهند که در صورت برخورد با هرگونه باگ اون رو گزارش کنند.
توضیحات بیشتر و لینک دانلود نسخه های Nightly :
HandBrake: Nightly Builds
سلام اقا رضای عزیز
توجه داشته باشید که نرخ فریم و رزولوشن دو مبحث جدا هستند. برای توضیحات بیشتر توصیه میکنم تاپیک مبانی انکدینک رو مطالعه بفرمایید.
قطعا در پروسه ی انکد افت کیفیت وجود داره ولی بازهم این این افت کیفیت میتونه خیلی محسوس باشه و یا حس نشه و بستگی به تنظیمات به کاربرده شده در عملیات انکد توسط انکدر داره.
باز هم میگم هدف شما در این رابطه مهم است.
و سوال دیگر:
منظورتون از تگ زدن چیست؟
مثل گروه های انکد که نام و یا نام سایتشون رو در گوشه فیلم درج میکنند؟ مثل Ganool.com
ویرایش توسط ghamari76 : 24-10-2016 در ساعت 15:15
سئوال دوم شما اره فقط از کیفیت فیلم کاسته نشه
اداش اینو ببین منظورمو متوجه میشی این ماله سریال های جدید که میگیریم
کد:Format : Matroska Format version : Version 4 / Version 2 File size : 1.59 GiB Duration : 2h 23mn Overall bit rate : 1 587 Kbps Movie name : **breath-10 Sunumudur** Encoded date : UTC 2016-09-27 12:55:33 Writing application : mkvmerge v6.8.0 ('Theme for Great Cities') 64bit built on Mar 2 2014 21:34:26 Writing library : libebml v1.3.0 + libmatroska v1.4.1 Video ID : 1 Format : AVC Format/Info : Advanced Video Codec Format profile : Main@L3.1 Format settings, CABAC : Yes Format settings, ReFrames : 3 frames Codec ID : V_MPEG4/ISO/AVC Duration : 2h 23mn Width : 1 280 pixels Height : 720 pixels Display aspect ratio : 16:9 Frame rate mode : Constant Frame rate : 25.000 fps Color space : YUV Chroma subsampling : 4:2:0 Bit depth : 8 bits Scan type : Progressive Default : Yes Forced : No Color primaries : BT.709 Transfer characteristics : BT.709 Matrix coefficients : BT.709 Color range : Limited Audio ID : 2 Format : AAC Format/Info : Advanced Audio Codec Format profile : LC Codec ID : A_AAC Duration : 2h 23mn Channel(s) : 2 channels Channel positions : Front: L R Sampling rate : 44.1 KHz Compression mode : Lossy Default : Yes Forced : No
ویرایش توسط ghamari76 : 24-10-2016 در ساعت 15:16 دلیل: ویرایش نقل قول
THE KING OFF KING IKER CASILLAS
@Reza-R2
سلام و عذرخواهی بابت تاخیر در جواب شما
در مورد تنظیمات دقیق با توجه به مدیا اینفویی که قرار دادید بنده نمیتونم کمکتون کنم و از این بابت عذرمیخواهم .
اما اگر میخواهید به هدفتون برسید ابتدا باید به مبانی اگاه بشید پس ابتدا تاپیک مبانی انکدینک رو مطالعه کنید و بعدش هم اموزش خوب اقا شاهین عزیز درباره ی همین نرم افزار رو از دست ندهید.
جسارتا منظورتون رو هم از تگ زدن نفرمودید. ایا منظورتون اطلاعاتی است که در مدیا اینفوی فایل قرار میگره یا اون چیزی که در پست قبیلم بهش اشاره کردم؟
عنوان: مبانی انکدینگ ویدیو
عنوان: اموزش انکدینگ ویدیو با نرم افزار Handbrake
سلام اقا این مشکل وارونه شدن ویدئو بعد از رندر کردن چجوریه؟ با چه تنظیماتی ویدئو بدون وارونه شدن تحویل میده؟
لطفا سلام بنده را پذیرا باشید.
نام کاربری از MehDi79H به Kavoshgar تغییر پیدا کرد.
سلام presets های آماده واسه نسخه نصبی رو از کجا میتونم دانلود منم؟
در حال حاضر 1 در حال مشاهده این موضوع می باشد.. (0 کاربر و 1 مهمان در این انجمن حضور دارند)
بوک مارک ها