سلام دوستان
قصد دارم در این تاپیک با کمک شما و ایده های خوبتون بصورت قدم به قدم یک نرم افزار قدرتمند برای پخش فیلم و ویرایش صدا ( هم فایلهای صوتی و هم صدای فیلم ) با قابلیتهای پیشرفته طراحی کنیم.
(البته نمیدونم جای درستی براش تاپیک زدم یا نه ، و اصلا عنوان تاپیک هم مناسبه یا نه)
سورس و پایه ی این نرم افزار قسمتی از یک برنامه ی خیلی بزرگ است که سالها قبل توسط دوستان و اساتید عزیزم در گروه نرم افزاری MEDIA 4D برای صدا و سیما نوشته شده و توسط همین دوستان در اختیار من قرار گرفته ( با تشکر از دوستان بسیار عزیزم ماریا و میترا محمود زاده ) ، من هم تغییراتی در اون دادم و الان این نسخه ای که میبینید اولین نسخه ی آزمایشی این برنامه است که با کمک شما در همین انجمن ساحته و تکمیل خواهد شد.
البته با تغییراتی که در این نرم افزار ایجاد کردم انتخاب نام هم برام خیلی سخت بود چون هم یک مدیا پلیر هست و هم جدا کننده ی صدا از تصویر و هم جدا کننده ی کلام از موسیقی و در آینده هم قصد دارم امکانات ویرایش صدا و شاید تبدیل را بهش اضافه کنم ، بنابراین اگر در مورد نام نرم افزار هم پیشنهادی دارین بگین تا نامش را به اسم بهتری تغییر بدیم.
ویژگیهای نسخه ی فعلی این نرم افزار که بصورت Portable قابل اجراست :
1 - توانایی پخش انواع فایلهای صوتی و تصویری
2 - شناسایی انواع کدکها ی نصب شده بر روی سیستم شما
3 - جدا کردن صدا از تصویر و ذخیره ی آن بصورت Wav 44100 HZ 16 bit
4- حذف صدای خواننده و یا کلام گوینده از موسیقی
5 - قابلیت Fade IN و Fade OUT بصورت خطی
6 - قابلیت ذخیره ی تغییرات بر روی فایل
7 - نمایشگر میزان Level صدا و نیز نمایشگر طیف فرکانسی
8 - قابلیت رندر و ترسیم شکل موج صدا (در این نسخه صدای فیلم یا موزیک باید 16 یا 8 بیت باشد تا شکل موج رندر شود ، البته شکل موج اصوات 2 کاناله و استریو نیز در این نسخه بصورت مونو نمایش داده میشود که امیدوارم بتونم در نسخه ی بعدی اصلاحش کنم)
9 - امکان انتخاب یک محدوده ی زمانی از روی شکل موج و اعمال تغییرات بر آن محدوده
نکته 1 : این نسخه از برنامه به نت فریم ورک 4 احتیاج دارد .
نکته 2 : برای حذف کلام از موسیقی صدای ورودی حتما باید بطور استریو ضبط شده باشد.
نکته 3 : تکمیل شدن این نرم افزار به استقبال شما و نیز کمکهای شما (از جمله : کمکهای فکری، مادی ، ایده ، پیشنهاد ، انتقاد و.....) بستگی دارد.
نکته 4 : نام افرادی که پیشنهاد ها و ایده های خوبی برای پیشرفت این برنامه ارائه کنند در About برنامه ذکر خواهد شد.
نکته 5 :این نسخه را فقط بر روی ویندوز 7 32 بیتی تست کردم ، اما قائدتا باید بر روی تمام ویندوزهای بالاتر از 2003 و ویندوز سرور ها هم کار کنه.
نکته 6 : یک فایل کوچک از یک ترانه برای تست حذف کلام از موزیک در فولدر قرار داره.
نکته 7 : چون این فقط اولین نسخه ی بتای نرم افزار هست ممکنه باگ و ایراد زیادی داشته باشه ، لطفا اگر به خطایی برخوردین در همین تاپیک بگین
بوک مارک ها