نمایش نتایج: از شماره 1 تا 8 از مجموع 8

موضوع: معرفی نرم افزار ویرایش صدای فیلم و حذف صدای خواننده ( Vocal Remover )

1. عضو ممتاز
    نمایش اطلاعات

پیش فرض معرفی نرم افزار ویرایش صدای فیلم و حذف صدای خواننده ( Vocal Remover )

سلام دوستان

قصد دارم در این تاپیک با کمک شما و ایده های خوبتون بصورت قدم به قدم یک نرم افزار قدرتمند برای پخش فیلم و ویرایش صدا ( هم فایلهای صوتی و هم صدای فیلم ) با قابلیتهای پیشرفته طراحی کنیم.
    (البته نمیدونم جای درستی براش تاپیک زدم یا نه ، و اصلا عنوان تاپیک هم مناسبه یا نه )
    سورس و پایه ی این نرم افزار قسمتی از یک برنامه ی خیلی بزرگ است که سالها قبل توسط دوستان و اساتید عزیزم در گروه نرم افزاری MEDIA 4D برای صدا و سیما نوشته شده و توسط همین دوستان در اختیار من قرار گرفته ( با تشکر از دوستان بسیار عزیزم ماریا و میترا محمود زاده ) ، من هم تغییراتی در اون دادم و الان این نسخه ای که میبینید اولین نسخه ی آزمایشی این برنامه است که با کمک شما در همین انجمن ساحته و تکمیل خواهد شد.

البته با تغییراتی که در این نرم افزار ایجاد کردم انتخاب نام هم برام خیلی سخت بود چون هم یک مدیا پلیر هست و هم جدا کننده ی صدا از تصویر و هم جدا کننده ی کلام از موسیقی و در آینده هم قصد دارم امکانات ویرایش صدا و شاید تبدیل را بهش اضافه کنم ، بنابراین اگر در مورد نام نرم افزار هم پیشنهادی دارین بگین تا نامش را به اسم بهتری تغییر بدیم.

ویژگیهای نسخه ی فعلی این نرم افزار که بصورت Portable قابل اجراست :

1 - توانایی پخش انواع فایلهای صوتی و تصویری
    2 - شناسایی انواع کدکها ی نصب شده بر روی سیستم شما
    3 - جدا کردن صدا از تصویر و ذخیره ی آن بصورت Wav 44100 HZ 16 bit
    4- حذف صدای خواننده و یا کلام گوینده از موسیقی
    5 - قابلیت Fade IN و Fade OUT بصورت خطی
    6 - قابلیت ذخیره ی تغییرات بر روی فایل
    7 - نمایشگر میزان Level صدا و نیز نمایشگر طیف فرکانسی
    8 - قابلیت رندر و ترسیم شکل موج صدا (در این نسخه صدای فیلم یا موزیک باید 16 یا 8 بیت باشد تا شکل موج رندر شود ، البته شکل موج اصوات 2 کاناله و استریو نیز در این نسخه بصورت مونو نمایش داده میشود که امیدوارم بتونم در نسخه ی بعدی اصلاحش کنم)
    9 - امکان انتخاب یک محدوده ی زمانی از روی شکل موج و اعمال تغییرات بر آن محدوده

نکته 1 : این نسخه از برنامه به نت فریم ورک 4 احتیاج دارد .
    نکته 2 : برای حذف کلام از موسیقی صدای ورودی حتما باید بطور استریو ضبط شده باشد.
    نکته 3 : تکمیل شدن این نرم افزار به استقبال شما و نیز کمکهای شما (از جمله : کمکهای فکری، مادی ، ایده ، پیشنهاد ، انتقاد و.....) بستگی دارد.
    نکته 4 : نام افرادی که پیشنهاد ها و ایده های خوبی برای پیشرفت این برنامه ارائه کنند در About برنامه ذکر خواهد شد.
    نکته 5 :این نسخه را فقط بر روی ویندوز 7 32 بیتی تست کردم ، اما قائدتا باید بر روی تمام ویندوزهای بالاتر از 2003 و ویندوز سرور ها هم کار کنه.
    نکته 6 : یک فایل کوچک از یک ترانه برای تست حذف کلام از موزیک در فولدر قرار داره.
    نکته 7 : چون این فقط اولین نسخه ی بتای نرم افزار هست ممکنه باگ و ایراد زیادی داشته باشه ، لطفا اگر به خطایی برخوردین در همین تاپیک بگین

عنوان: Vocal Remover Beta 0.1
    دریافت کنید
    فایل های پیوست شده
    نمایش امضاء

2. نمایش تشکر

3. عضو حرفه ای صهبا آواتار ها
    نمایش اطلاعات

سلام
    خسته نباشی
    دوتا سوال:1.به نظرت بهتر نبود منوی کلیک راست رو به منوب بالای برنامه هم اضافه می کردی؟چون به نظرم یه کاربر عادی به منوی بالای پنجره های یه برنامه بیشتر عادت داره.
    2014-06-01_13-05-52.jpg
    2.این پنجره ی مودال حذف کلام دکمه ی پاز نمیخواد؟(البته اینو باشک می پرسم چون ممکنه توی فرایند حذف اصلا پاز معنی نداشته باشه و به خاطر همین شماهم براش دکمه نذاشته باشی.
    بعد توی همین پنجره ی مودال حرف"ر" رفته زیر کادر.فکر کنم موقعِِ طراحی فروم ـش باید یکم سایزش رو تغییر بدی.
    Untitled.jpg
    دوست عزیزم با خودت نگی هیچی نشده ایراد میگیره ها .این ها به نظرم نکته های ریزی هستند که به حرفه ای تر شدن ظاهر برنامه کمک میکنند.امیدوارم حمل بر بی ادبی نشه عزیزم فقط از روی دوستی و علاقه گفتم
    ـــــــــــــــــــــــــ ــــــــــــــــ
    پیوست: چون خودم آنتی ویروس نود دارم وقتی فایل فشرده رو اکسترکت کردم نود فایل اجرایی رو به عنوان برنامه ی ناخواسته حذف کرد.توی ویروس توتال آپ کردم و آوست ؛کسپر و ای وی جی سالم شناختند کلا باید استثناش کرد که توسط نود حذف و بلاک نشه.
    اینم نتیجه ی ویروس توتال:
    عنوان: Vocal Remover
    مشاهده صفحه
    نمایش امضاء

4. نمایش تشکر

5. عضو ممتاز
    نمایش اطلاعات

نوشته اصلی توسط صهبا
    سلام
    خسته نباشی
    دوتا سوال:1.به نظرت بهتر نبود منوی کلیک راست رو به منوب بالای برنامه هم اضافه می کردی؟چون به نظرم یه کاربر عادی به منوی بالای پنجره های یه برنامه بیشتر عادت داره.
    2014-06-01_13-05-52.jpg
    2.این پنجره ی مودال حذف کلام دکمه ی پاز نمیخواد؟(البته اینو باشک می پرسم چون ممکنه توی فرایند حذف اصلا پاز معنی نداشته باشه و به خاطر همین شماهم براش دکمه نذاشته باشی.
    بعد توی همین پنجره ی مودال حرف"ر" رفته زیر کادر.فکر کنم موقعِِ طراحی فروم ـش باید یکم سایزش رو تغییر بدی.
    Untitled.jpg
    دوست عزیزم با خودت نگی هیچی نشده ایراد میگیره ها .این ها به نظرم نکته های ریزی هستند که به حرفه ای تر شدن ظاهر برنامه کمک میکنند.امیدوارم حمل بر بی ادبی نشه عزیزم فقط از روی دوستی و علاقه گفتم
    ـــــــــــــــــــــــــ ــــــــــــــــ
    پیوست: چون خودم آنتی ویروس نود دارم وقتی فایل فشرده رو اکسترکت کردم نود فایل اجرایی رو به عنوان برنامه ی ناخواسته حذف کرد.توی ویروس توتال آپ کردم و آوست ؛کسپر و ای وی جی سالم شناختند کلا باید استثناش کرد که توسط نود حذف و بلاک نشه.
    اینم نتیجه ی ویروس توتال:
    عنوان: Vocal Remover
    مشاهده صفحه
    سلام دوست خوبم سلامت باشی

ایرادایی را که گفتی بر طرف کردم ، و فایل جدید را با همان لینک آپلود کردم. (البته بغیر از دکمه ی پاز )

صهبا ی عزیز از نکاتی که گفتی خیلی خیلی ازت ممنونم. امیدوارم بازهم پیشنهادای خوب بدی.

من تا حالا اسم Virus Total را نشنیده بودم و به ذهنم نرسیده بود که فایلام رو آنلاین اسکن کنم ، از این بابت هم ممنونم.
    نمایش امضاء

6. نمایش تشکر

7. عضو ممتاز
    نمایش اطلاعات

فایل جدید را با همان لینک آپلود کردم ،

من امنیت فایلهام رو در مقابل ریسورس شدن با یک Obfuscator تامین میکنم ، بعضی از Obfuscator ها برای حفظ امنیت فایل اونقدر اطلاعاتش را کد و درهم میکنن که بعضی از آنتی ویروسها نمیتونن بازش کنن پیام Obfuscated.gen!r را نشون میدن و چون نمیتونن فایل را بخونن بیخودی ایراد میگیرن.

اینم لینک نتیجه ی تست در Virus Total

عنوان: Vocal Remover Test
    دریافت کنید
    نمایش امضاء

8. نمایش تشکر

9. عضو متخصص SajjadKhati آواتار ها
    نمایش اطلاعات

واقعا خیلی خوب بود . ینی برا یه برنامه نویس حرفه ای ای مثل شما عالی بود . من یه فایل رو هم با نرم افزار AudioDirector 5 و هم با نرم افزار شما تست کردم ، درسته که کیفیت خروجی صدای Audio Director بیشتر بود (خوب اون شرکت خیلی بزرگه که حداقل 7 سال تو کار Audio هست) اما خروجی از لحاظ حذف صداشون میشه گفت عین هم بود قدرتش
    راستی 2 تا سئوال دارم.
    1) من آهنگ نحن صامدون رو تست کردم ، چرا صدای این آهنگ و خیلی از آهنگای دیگه تو هر نرم افزاری ، ته تهاش باقی میمونه؟ تو هر دو نرم افزار منظورمه؟ کلا روش و الگوریتم حذف صدا چجوری هه که خیلی از آهنگا ، ته ته های صدا رو باقی میگذازه؟
    2) باید با زبون ++C نوشته باشین دیگه؟ با چه نرم افزاری؟ اون نرم افزار ، توابع کار با فایلهای صوتی (مثل همین حذف صدا و ...) رو آماده داره یا اینکه خودتون این توابع رو ساختین؟ اگه خودتون ساختین ، میتونین جوری توضیح بدین که ما مبتدی ها هم متوجه شیم؟ کلا همیشه این سئوال برام مونده که چجوری میشه مثلا این همه نرم افزارا توابع شون رو چجوری ایجاد میکنن؟ منظورم توابعی هه که احتمالا تو api های ویندوز نیست . مثلا توابع کار با Audio تو نرم افزار AMS ، api نباید باشه (برخلاف اغلب توابعش که 80 درصدش تو یا خود توابع اصلی لوا یا api ویندوز هست ) . این نرم افزار چجوری این توابع رو ساخت؟
    نمایش امضاء

10. عضو ممتاز
    نمایش اطلاعات

نوشته اصلی توسط SajjadKhati
    واقعا خیلی خوب بود . ینی برا یه برنامه نویس حرفه ای ای مثل شما عالی بود . من یه فایل رو هم با نرم افزار AudioDirector 5 و هم با نرم افزار شما تست کردم ، درسته که کیفیت خروجی صدای Audio Director بیشتر بود (خوب اون شرکت خیلی بزرگه که حداقل 7 سال تو کار Audio هست) اما خروجی از لحاظ حذف صداشون میشه گفت عین هم بود قدرتش
    راستی 2 تا سئوال دارم.
    1) من آهنگ نحن صامدون رو تست کردم ، چرا صدای این آهنگ و خیلی از آهنگای دیگه تو هر نرم افزاری ، ته تهاش باقی میمونه؟ تو هر دو نرم افزار منظورمه؟ کلا روش و الگوریتم حذف صدا چجوری هه که خیلی از آهنگا ، ته ته های صدا رو باقی میگذازه؟
    2) باید با زبون ++C نوشته باشین دیگه؟ با چه نرم افزاری؟ اون نرم افزار ، توابع کار با فایلهای صوتی (مثل همین حذف صدا و ...) رو آماده داره یا اینکه خودتون این توابع رو ساختین؟ اگه خودتون ساختین ، میتونین جوری توضیح بدین که ما مبتدی ها هم متوجه شیم؟ کلا همیشه این سئوال برام مونده که چجوری میشه مثلا این همه نرم افزارا توابع شون رو چجوری ایجاد میکنن؟ منظورم توابعی هه که احتمالا تو api های ویندوز نیست . مثلا توابع کار با Audio تو نرم افزار AMS ، api نباید باشه (برخلاف اغلب توابعش که 80 درصدش تو یا خود توابع اصلی لوا یا api ویندوز هست ) . این نرم افزار چجوری این توابع رو ساخت؟

1 - هر چه صدای خواننده بطور تقریبا بطور مساوی در کانالهای چپ و راست ضبط شده باشه و صدای موسیقی اینگونه نباشه ( و یا برعکس ) بهتر میشه از هم جداشون کرد. برای مثال اگر یک تراک کارائوکه را بررسی کنید میبینید که اگر صدا را بطور کامل به چپ و یا راست پن (PAN) کنید دیگه صدای خواننده اصلا شنیده نمیشه ، بهمین دلیل جدا کردن صدای خواننده از موزیک برای ترکهای کارائوکه بطور کامل و بی نقص انجام میشه .

اما در مورد این آهنگ علاوه بر اینکه موضوع فوق رعایت نشده بلکه صدابرداری نیز بسیار بد انجام شده و صدا کاملا به اشباع رفته و بقول صدابرداران حرفه ای دیستورت شده و این امر هم باعث میشه بایتهای اطلاعات صدا تغییر کنن و جدا سازی بد تر انجام شه.
    ( البته ممکن است در هنگام تبدیل خراب شده باشد نه در هنگام صدابرداری)

2 – با هر زبان برنامه نویسی ای که بتونه یک فایل را بایت به بایت خونده و در متغیری بریزه میشه این را پیاده سازی کرد
    مثل : دلفی ، بیسیک ، پاسکال ، جاوا ، VB ، C، C++ ، C# و ++ VC و . . . .
    (توجه داشته باشید که C و ++C و C# و ++VC با هم تفاوت دارند)

شما بابد به این نکته ی خیلی مهم توجه کنید که کد نوشتن با برنامه نوشتن تفاوت دارند ، متاسفانه در کشور ما برخی از جوانان فکر میکنن که برنامه نویسی یعنی اینکه فوری بشینی پشت رایانه و شروع به کد نویسی کنی البته این کار را کپیرها یا کپی کننده ها و در واقع دزدان کد انجام میدن ، اما مطمئن باشید که کسانی که سیستم های عامل و یا نرم افزارهای کوچک و بزرگ مطرح جهان را نوشتن ، فوری نرفتن بشینن پشت رایانه و شروع به نوشتن کد کنن بلکه کد نویسی فقط یک بخش از کارشون هست . . .
    خب با توجه به صحبتهای بالا باید متوجه شده باشید که من هم از تابع و یا کد آماده ای استفاده نکردم وگرنه حتما در توضیحات برنامه مینوشتم که مثلا با استفاده از فلان تابع آماده ساخته شده چون مهمترین چیز در هر کاری رعایت انصاف و اخلاقه پس اگر یک برنامه نویس از کد آماده ی مهمی استفاده کنه حتما باید نام نویسنده را ذکر کنه ، مثل نرم افزارهایی که از برنامه های اپن سورس استفاده میکنن و برطبق لایسنس اونها اینکار را انجام میدن.
    البته ناگفته نماند که من هم این برنامه را با کمک دوستان و استادان خودم نوشتم .
    در ضمن هیچ تابع API و یا غیر API آماده ای برای اینکار وجود نداره، حداقل من سراغ ندارم.

الگوریتم این تابع بسیار بسیار ساده است :
    1 – یکی از کانالهای چپ و یا راست را معکوس میکنیم
    2 – کانال معکوس شده را با کانال دیگر جمع میکنیم

برای نوشتن این برنامه ی ساده با خروجی مونو :
    1 – بایتهای اطلاعات کانالهای چپ و راست را از فایل بخوانید و در متغیرهایی ذخیره کنید
    2 – یکی از متغیر ها را معکوس کنید
    3 – هر دو متغیر را جمع کنید
    4 – در اطلاعات هدر فایل بایت مربوط به استریو و مونو را به مونو تغییر دهید
    5 - جمع دو متغیر را در قایل ذخیره کنید

برای اینکه جزئیات را عرض کنم لازم هست که شما تعداد سوالهاتون و همینطور پراکندگی اونها را کم کنید تا بتونم پاسخ بدم ، برای مثال شما سوالهای زیادی درباره ی گیم سازی ، برنامه نویسی ، AMS و . . . مطرح میکنید که هرکدوم پاسخهای مفصلی دارن و من با توجه به کمبود وقت و مشکلاتی که دارم متاسفانه نمیتونم به سرعت پاسخ بدم

البته من هم که به سن شما بودم ( البته الان هم خیلی جوونما ) خیلی کنجکاوی و سوال داشتم و دوست داشتم یک شبه راه صد ساله را برم اما تجربه بهم ثابت کرد که بجای شاخه شاخه پریدن بهتره که یک مسیر و یک شاخه را درست و اصولی و با صبوری و کتاب خواندن یاد بگیرم و بعد برم سراع شاخه های دیگر ، به هر حال امیدوارم که جوانهای جویای علمی مثل شما پاسخ سوالاتتون را بخوبی دریافت کنید و اطلاعات و دانش خود را به دیگران هم برسانید.

به دوستانی که مثل شما به برنامه نویسی علاقه دارند توصیه میکنم که :

- در باره ی چگونگی ارتباط بین انسان و یک سخت افزار را مطالعه کنید تا درک خوبی از کامپیوتر داشته باشید
    - سعی کنید همه ی مطالب را اصولی یاد بگیرید نه سطحی
    - درباره ی انواع زبانهای برنامه نویسی مطالعه کنید
    - درباره ی IDE ها مطالعه کنید (متاسفانه برخی به اشتباه IDE ها را با زبانهای برنامه نویسی اشتباه میگیرند)
    - درباره ی فلوچارت و الگوریتم و برنامه نویسی مطالعه کنید
    - سعی کنید برنامه نویسی را بصورت گروهی یاد بگیرید و بصورت گروهی برنامه بنویسید
    - دنبال فراگیری زبانهای راحت و آسون نباشید بلکه با پشتکار بهترین زبانها را فرا بگیرید
    و یادتون باشه که یک کدنویس و برنامه نویس حرفه ای زبان سطح پائینی مثل C براحتی و بدون آموزش در عرض یک یا دو روز میتونه با زبانهای سطح بالا و زبانهای اسکریپت نویسی مثل لوا کار کنه ، اما برعکس اگر کسی استاد یک زبان سطح بالا هم که بشه باز هم نمیتونه با C برنامه بنویسه و برای یادگیری آن باید چندین ما آموزش ببینه
    الته فراموش نکنید که خداوند فرموده "با هر سختی ای آسانی است " پس از سختی سی و یا سی++ و یا جاوا و یا . . . نترسید و بدونید که بعد از یادگیری اونها بقیه ی زبانها برای شما آسون میشه

- بدونید که برنامه نویسی فقط برای این کامپیوتر و یا گوشی شما نیست بلکه امروزه کامپیوترها در اکثر وسایل نظیر تلویزیونها ، رسیورها ، تلفنها ، ماکروفرها ، لباسشویی ها ، دستگاههای صنعتی ، چراغهای راهنمایی رانندگی و . . . .
    وجود داره و یک انسان بر روی آی سی ها و تراشه های اونها برنامه نوشته - خودتون را جای اون انسان فرض کنید و فکر کنید که چطور میتونید کار اون را هم یاد بگیرید

- درباره ی انواع سیستم عامل و پلتفرم مطالعه کنید ، یک برنامه نویس باید بتونه برای انواع سیستم عاملها و پلتفرمها برنامه بنویسه

- اخلاق را در برنامه نویسی رعایت کنید تا خدای نکرده هدفتون خودنمایی و پز دادن ، و تعریف و تمجید شدن از طرف دیگران ، کسب منفعت غیر حلال ( مثل هک و کرک ) و ساخت برنامه های مضر و غیره نشه.

- مهمترین قسمت و اولین چیزی که باید مد نظر داشته باشین هدف از برنامه نویسی است ، پس بر روی هدفتون فکر کنید و با خودتون صادق باشین و اگر هدف خاص و یا مفیدی ندارین توصیه میکنم وقتتون را با برنامه نویسی هدر ندین و بدنبال کاری برین که شما را در رسیدن به اهداف خوبتون کمک میکنه.
    نمایش امضاء

11. نمایش تشکر

12. عضو متخصص SajjadKhati آواتار ها
    نمایش اطلاعات

ممنون استاد (خوب چی بگم به شما؟ استاد من این دیگه. این که معلومه که حتی علم دانشمندان هم غیر قابل قیاس با ندانسته هاشونه اما استاد بودنتون اینجایی برام بیشتر بروز میکنه که اعتراف به ندانستن میکنین که این خودش اوج فروتنی و بینش بزرگ فرد هه)
    والا برا منی که تا حالا بایت به بایت اطلاعات رو جدا نکردم ، و با زبانی غیر لوا آشنایی ندارم حتی ، سخته درکش برام . ان شاء ا.... جلوتر و بعدا به علم این جاها برسم
    والا من که گفتم مزاحم شما میشم اما فعلا الویت من ، تحقیق روی لوا هست و به طبع جواب گرفتن تاپیک AMS . درباره ی ربان c و هر زبان دیگه ای با زبان کد نویسی ای مثل لوا ، خوب من اولا خیلی وقت نیست که با دنیای برنامه نویسی یا بهتر بگم (به قول شما) کد نویسی آشنا شدم . قطعا میدونم با شما و امثال شما دنیایی فاصله دارم اما نسبت به یه سال و نیم و دو سال قبل که حتی نمیدونستم متغییر چیه ، خیلی بهتر از اون موقع ام و این پیشرفت رو تا حالا مدیون استاد حامد (مدیر سایت پرشین کدرز) تو کتاب آموزش AMS شونم. دربارره ی اینکه زبان ++C و قدرتمندتر رو یاد بگیرم ، خوب قطعا بعده تموم شدن زبان لوا همونطور که قبلا گفتم و به امید خدا قصد یادگیری ++C رو دارم اما اینکه لوا وقت صرفا وقت صرف کردن هه ، قبلا هم گفتم اینو قبول ندارم . هر کی که با لوا آشنا شد (برنامه نویس های حرفه ای و بچه های رشین کدرز مثل استاد حامد و محسن و پیمان) ، و الان که هر کدوم از این بچه های گل خودشون مثل شما استاد زبان ++C و ... هستن (تا جایی که استاد پیمان موتور لوا رو ویرایش و قدرتمندتر از قبل تو محاسبات کرد و کارهای قدرتمندی به این سبک از بچه های دیگه) اولا این بچه ها برنامه نویسی رو تا جایی که گفتن و میدونم ، از لوا شروع کردن و هنوز هم پشیمون نیستن که چرا از اول رو ++C و این ها نرفتن . اتفاقا میگن لوا دری بود براشون به دنیای برنامه نویسی
    چون ذات لوا بخاطر نپرداختن به تابع اصلی برخلاف ++C (خودتون که استاد این قضایا این و اون مقاله ی ویکی پدیا با کمک شما نوشته شد) و معلوم نکردن نوع متغییر و مهم ترین عامل که ساختار آرایه گونه ی لوا هست بطوری که اغلب سلختارهاش بجز حلقه ها و ... بر پایه ی آرایه هست ، کد نویسی تو لوا رو بسیار بسیار ساده تر از زبان های دیگه کرد (مثل ماژول ها و شی گرایی و ... در لوا که بر پایه ی آرایه ان)
    درسته که الان شاید چون نرم افزار قدرتمندی از این زبان پشتیبانی نمیکنه ، به نظر ناکارآمد بیاد اما آروم آروم استفاده ی انواع نرم افزارها از این زبون داره بیشتر میشه (مثلا یه شرکت دیگه هم داره با استفاده از این زبون ، الان داره نرم افزار مالتی مدیا ای مثل AMS تولید میکنه) . همینطور لوا بخاطر سبکی فوق العاده اش (این سنگینی ای که تو AMS هست ، بخاطر لوا نیست . بخاطر خود AMS هه) و بخاطر اینکه فقط یه فایل dll هه و بس ، هر کسی میتونه با بارگذاری این کتابخونه تو نرم افزاری که داره میسازه (مثلا نرم افزار رو با جاوا و یا هر زبون دیگه ای بسازه) ، از توابع و زبونش به عنوان زبون کمکی ازش استفاده کنه و کارشو خیلی آسونتر و سریعتر از خود ربون اصلی ای که داره مینویسه ، انجام بده (منظورم استفاده ی تکی نیست از این زبون ها) واسه همین ، خیلی از بزرگترین نرم افزارها برای ساخت ، از این زبون و توابعش کمک میگیرن مثل پادویش و ویروس های بزرگی مثل flame و یا مثل همون نرم افزارهایی که خودتون هم تو ویکی پدیا اشاره کردین مثل Adobe Photoshop Lightroom و ... و روز به روز استفاده ی از لوا بیشتر میشه چون تو زبون اصلی ، استفاده از این زبون هم کار رو راحت تر میکنه و هم سرعت بیشتری میده بهش
    همونطور که اشاره هم کردین تو ویکی پدیا ، لوا تو زمینه ی کد نویسی گیم خیلی کاربرد داره جوری که حداقل میشه گفت 30 درصد موتورها از این زبون استفاده میکنن
    ضمن اینکه لوا با قابلیت هایی که داره (ماژول و شی گرایی و آرایه ی چند بعدی و ...) ، میتونم بگم خیلی از حتی نرم افزارهای حرفه ای رو میشه باهاش نوشت (اینکه من ننوشتم دلیل نمیشه چون من خیلی از جاها و قابلیت هاشو هنوز بلد نیستم) و قطعا به ++C نمیرسه چون خود لوا تو ++C ساخته شد اما کسی که با تمام قابلیت های لوا آشنا باشه ، بخش عظیمی از قابلیت هایی که با ++C میتونه بنویسه رو با لوا هم میتونه

پس یادگیری لوا ، وقت صرف کردن بیهوده نیست بخاطر این دلایل (خلاصه) :
    1) بخاطر فوق العاده آسون بودنش بخاطر اینکه پایه ی آرایه داره .
    2) کمک گرفتن از لوا تو هر نرم افزار که هر چقدر که قدرتمند باشه که طرف یا گروه میسازه با هر زبونی (بخاطر سبک و سریع بودن و اینکه فقط یه فایل dll هه مخصوصا کاربردش تو ++C)
    3) لوا به نظرم یه دو راهی هست برای یادگیری زبون سخت تری مثل ++C و یا زبون نرم افزار های گرافیکی مثل Max Script و بازی ها (هر چند مکس اسکریپت رو اصلا باهاش کار نکردم اما یه نگا یه بار که کردم خیلی به لوا شباهت داشت)
    4) ولو با یادگیری لوا در هر سطحی مخصوصا در سطح حرفه ای و کامل اش ، میشه نرم افزارهای حرفه ای هم بدون کمک هیچ زبان دیگه ای ساخت
    نمایش امضاء

13. نمایش تشکر

14. عضو ممتاز
    نمایش اطلاعات

نوشته اصلی توسط SajjadKhati
    ممنون استاد (خوب چی بگم به شما؟ استاد من این دیگه. این که معلومه که حتی علم دانشمندان هم غیر قابل قیاس با ندانسته هاشونه اما استاد بودنتون اینجایی برام بیشتر بروز میکنه که اعتراف به ندانستن میکنین که این خودش اوج فروتنی و بینش بزرگ فرد هه)
    والا برا منی که تا حالا بایت به بایت اطلاعات رو جدا نکردم ، و با زبانی غیر لوا آشنایی ندارم حتی ، سخته درکش برام . ان شاء ا.... جلوتر و بعدا به علم این جاها برسم
    والا من که گفتم مزاحم شما میشم اما فعلا الویت من ، تحقیق روی لوا هست و به طبع جواب گرفتن تاپیک AMS . درباره ی ربان c و هر زبان دیگه ای با زبان کد نویسی ای مثل لوا ، خوب من اولا خیلی وقت نیست که با دنیای برنامه نویسی یا بهتر بگم (به قول شما) کد نویسی آشنا شدم . قطعا میدونم با شما و امثال شما دنیایی فاصله دارم اما نسبت به یه سال و نیم و دو سال قبل که حتی نمیدونستم متغییر چیه ، خیلی بهتر از اون موقع ام و این پیشرفت رو تا حالا مدیون استاد حامد (مدیر سایت پرشین کدرز) تو کتاب آموزش AMS شونم. دربارره ی اینکه زبان ++C و قدرتمندتر رو یاد بگیرم ، خوب قطعا بعده تموم شدن زبان لوا همونطور که قبلا گفتم و به امید خدا قصد یادگیری ++C رو دارم اما اینکه لوا وقت صرفا وقت صرف کردن هه ، قبلا هم گفتم اینو قبول ندارم . هر کی که با لوا آشنا شد (برنامه نویس های حرفه ای و بچه های رشین کدرز مثل استاد حامد و محسن و پیمان) ، و الان که هر کدوم از این بچه های گل خودشون مثل شما استاد زبان ++C و ... هستن (تا جایی که استاد پیمان موتور لوا رو ویرایش و قدرتمندتر از قبل تو محاسبات کرد و کارهای قدرتمندی به این سبک از بچه های دیگه) اولا این بچه ها برنامه نویسی رو تا جایی که گفتن و میدونم ، از لوا شروع کردن و هنوز هم پشیمون نیستن که چرا از اول رو ++C و این ها نرفتن . اتفاقا میگن لوا دری بود براشون به دنیای برنامه نویسی
    چون ذات لوا بخاطر نپرداختن به تابع اصلی برخلاف ++C (خودتون که استاد این قضایا این و اون مقاله ی ویکی پدیا با کمک شما نوشته شد) و معلوم نکردن نوع متغییر و مهم ترین عامل که ساختار آرایه گونه ی لوا هست بطوری که اغلب سلختارهاش بجز حلقه ها و ... بر پایه ی آرایه هست ، کد نویسی تو لوا رو بسیار بسیار ساده تر از زبان های دیگه کرد (مثل ماژول ها و شی گرایی و ... در لوا که بر پایه ی آرایه ان)
    درسته که الان شاید چون نرم افزار قدرتمندی از این زبان پشتیبانی نمیکنه ، به نظر ناکارآمد بیاد اما آروم آروم استفاده ی انواع نرم افزارها از این زبون داره بیشتر میشه (مثلا یه شرکت دیگه هم داره با استفاده از این زبون ، الان داره نرم افزار مالتی مدیا ای مثل AMS تولید میکنه) . همینطور لوا بخاطر سبکی فوق العاده اش (این سنگینی ای که تو AMS هست ، بخاطر لوا نیست . بخاطر خود AMS هه) و بخاطر اینکه فقط یه فایل dll هه و بس ، هر کسی میتونه با بارگذاری این کتابخونه تو نرم افزاری که داره میسازه (مثلا نرم افزار رو با جاوا و یا هر زبون دیگه ای بسازه) ، از توابع و زبونش به عنوان زبون کمکی ازش استفاده کنه و کارشو خیلی آسونتر و سریعتر از خود ربون اصلی ای که داره مینویسه ، انجام بده (منظورم استفاده ی تکی نیست از این زبون ها) واسه همین ، خیلی از بزرگترین نرم افزارها برای ساخت ، از این زبون و توابعش کمک میگیرن مثل پادویش و ویروس های بزرگی مثل flame و یا مثل همون نرم افزارهایی که خودتون هم تو ویکی پدیا اشاره کردین مثل Adobe Photoshop Lightroom و ... و روز به روز استفاده ی از لوا بیشتر میشه چون تو زبون اصلی ، استفاده از این زبون هم کار رو راحت تر میکنه و هم سرعت بیشتری میده بهش
    همونطور که اشاره هم کردین تو ویکی پدیا ، لوا تو زمینه ی کد نویسی گیم خیلی کاربرد داره جوری که حداقل میشه گفت 30 درصد موتورها از این زبون استفاده میکنن
    ضمن اینکه لوا با قابلیت هایی که داره (ماژول و شی گرایی و آرایه ی چند بعدی و ...) ، میتونم بگم خیلی از حتی نرم افزارهای حرفه ای رو میشه باهاش نوشت (اینکه من ننوشتم دلیل نمیشه چون من خیلی از جاها و قابلیت هاشو هنوز بلد نیستم) و قطعا به ++C نمیرسه چون خود لوا تو ++C ساخته شد اما کسی که با تمام قابلیت های لوا آشنا باشه ، بخش عظیمی از قابلیت هایی که با ++C میتونه بنویسه رو با لوا هم میتونه

پس یادگیری لوا ، وقت صرف کردن بیهوده نیست بخاطر این دلایل (خلاصه) :
    1) بخاطر فوق العاده آسون بودنش بخاطر اینکه پایه ی آرایه داره .
    2) کمک گرفتن از لوا تو هر نرم افزار که هر چقدر که قدرتمند باشه که طرف یا گروه میسازه با هر زبونی (بخاطر سبک و سریع بودن و اینکه فقط یه فایل dll هه مخصوصا کاربردش تو ++C)
    3) لوا به نظرم یه دو راهی هست برای یادگیری زبون سخت تری مثل ++C و یا زبون نرم افزار های گرافیکی مثل Max Script و بازی ها (هر چند مکس اسکریپت رو اصلا باهاش کار نکردم اما یه نگا یه بار که کردم خیلی به لوا شباهت داشت)
    4) ولو با یادگیری لوا در هر سطحی مخصوصا در سطح حرفه ای و کامل اش ، میشه نرم افزارهای حرفه ای هم بدون کمک هیچ زبان دیگه ای ساخت

بله برادر خوبم لوا و دیگر زبانهای اسکریپت نویسی هم اگر در جای مناسب بکار بره خوبیهای زیادی میتونه داشته باشه ، شما هم اگر فقط برای شروع و آموزش برنامه نویسی ازش استفاده کنید خوبه و وقتتون هدر نرفته فقط به شرطی که خود لوا هدف شما و آخر خط برنامه نویسی شما نشه و بعد از مدتی به زبانهای قدرتمند تری رجوع کنید ، البته در مورد گیم انجینها باید این نکته را عرض کنم که بخاطر اینکه لوا اپن سورس هست هر شرکتی بخواد یک گیم انجین بسازه برای صرفه جویی در وقت و هزینه حتما از این سورس آماده یا مانند اون استفاده میکنه و نمیره یک کامپایلر جدید بسازه ،اما هیچ کدام از چهار گیم انجین برتر جهان از اون استفاده نمیکنن چونکه خودشون قبلا کامپایلر های قدرتمندی را برای خودشون طراحی کردن.

بهر حال تاکید بنده بر روی زبانهای قدرتمند بخاطر این هست که دوست دارم روزی بیاد که جوونهای ایرانی بجای اینکه مصرف گرا باشن ، خودشون قادر باشن زبانهایی مانند لوا و نظیر اون را طراحی کنن ، و این میسر نمیشه مگر با همت و پشتکار در یادگیری اصولی زبانهای سطح پائین و میانی.
    نمایش امضاء

15. نمایش تشکر

اطلاعات تاپیک

Users Browsing this Thread

در حال حاضر 1 در حال مشاهده این موضوع می باشد.. (0 کاربر و 1 مهمان در این انجمن حضور دارند)

برچسب برای این موضوع

بوک مارک ها

بوک مارک ها

مجوزهای ارسال و ویرایش

• شما نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
  • شما نمی توانید به پست ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید فایل پیوست ضمیمه کنید
  • شما نمی توانید پست های خود را ویرایش کنید
  •