نمایش نتایج: از شماره 1 تا 6 از مجموع 6

موضوع: فرمت مناسب برای ضبط طولانی صدا در گوشی (کیفیت خوب|حجم کم)

1. عضو متخصص
    نمایش اطلاعات

پیش فرض فرمت مناسب برای ضبط طولانی صدا در گوشی (کیفیت خوب|حجم کم)

سلام.
    تاپیک مرتبطی پیدا نکردم! برای همین مجبور شدم که این تاپیک رو ایجاد کنم

من میخوام یه مدت طولانی مثلاً یک ساعت و نیم رو ضبط کنم! البته با گوشی. و میخوام بدونم کدوم یک از فرمت های زیر مناسب تره! کیفیت صدا خیلی برام مهمه! و

مشکلی از بابت زیاد شدن حجم ندارم.

من تا حالا این فرمت ها رو ندیده بودمبرای ضبط طولانی و باکیفیت عالی مناسب هستن؟

اگه برنامه ی مناسبی برای اندروید وجود داره که با کیفیت خیلی عالی ضبط میکنه. لطفاً معرفی کنید.

2. نمایش تشکر

3. عضو متخصص M-AUDIO آواتار ها
    نمایش اطلاعات

سلام علی عزیز

وقتی سوالتون محدود به نرم افزارخاصی نیست که تاپیک خاصی هم نداره، هیچ مشکلی با ایجاد تاپیک جدید نیست.

بدون شک aac-lc

آندرویدی نیستم:-(

منتظر نظر دیگران باشید ;-)

4. نمایش تشکر

5. عضو حرفه ای صهبا آواتار ها
    نمایش اطلاعات

سلام دوست عزیز
    هر دو فرمت های رایج برای ضبط صدا توسط گوشی یا پلیر هاهستند.
    در حالت عادی دوست عزیز فرمت ACC به amr شرف داره.چون فرمت amr فایل صوتی که تولید می کنه گرچه حجمش پایینه ولی زیاد کیفیت نداره(به خودم ثابت شده)پس به شما فرمت ای سی سی رو پیشنهاد می دم که اگه بیت ریت یکسان با mp3رو در نظر بگیری کیفیت صدایی که ضبط می کنه از mp3 هم بهتره(البته با بیت ریت یکسان)
    کلا واسه شما که مشکل حجم نداری همون ACCخوبه
    نمایش امضاء

6. نمایش تشکر

7. عضو متخصص
    نمایش اطلاعات

نوشته اصلی توسط M-AUDIO
    سلام علی عزیز

وقتی سوالتون محدود به نرم افزارخاصی نیست که تاپیک خاصی هم نداره، هیچ مشکلی با ایجاد تاپیک جدید نیست.

بدون شک aac-lc

آندرویدی نیستم:-(

منتظر نظر دیگران باشید ;-)
    خیلی ممنون محمدرضا جان

خودم یه برنامه پیدا کردم. مثل اینکه خیلی کارش درسته. ولی ... فک میکردم 500 مگ برای ضبط صدا کافیه ولی تنظیماتی رو که فکر میکردم به بهبود کیفیت کمک میکنه اعمال کردم و یه چند ثانیه ای ضبط کردم. در کمال ناباوری یک ونیم مگابایت شد!! ولی کیفیتش خیلی عالی بود! اصلاً یه دقیقه جا خوردم!!

یه چند تا عکس از تنظیماتش قرار میدم. شما راهنماییم کن که چه تنظیماتی رو انتخاب کنم که هم کیفیت عالی باشه هم زیر 500 مگ دربیاد.(البته تا 1 گیگ هم راه داره)

8. نمایش تشکر

9. عضو متخصص M-AUDIO آواتار ها
    نمایش اطلاعات

@ صهبا
    البته صهبا جان (AAC(Advanced Audio Coding درستش هست. بخوام دقیق تر بگم،
    AMR دقیقا برای این کیفیت نداره که یک کدک مخصوص مکالمه هست. تو حالت معمولی که اکثر برنامه ها ضبط می کنن با بیت ریت 7کیلوبیت بصورت مونو و sample rate 8000Hz هست. این هم غیر قابل مقایسه بودنش رو با AAC نشون میده و البته دلیل کم حجم بودنش رو.

10. نمایش تشکر

11. عضو متخصص M-AUDIO آواتار ها
    نمایش اطلاعات

@ ARTHURE

OGG توی بیت ریت کمتر از MP3 بهتر عمل می کنه. می تونی تا 48کیلوبیت الی 96 کیلوبیت بیای پائین (بیت ریت رو می گم). نمی دونم چی می خواهیی ضبط کنی، اگه صدای شخصی هست و صحبت کردن هست، Mono رو پیشنهاد می کنم. چون اگه استریو باشه و 64 کیلوبیت مثلا، به هر باند 32 کیلوبیت می رسه که افت کیفیت حاصل می شه توی این بیت ریت پائین. بعلاوه برای سخنرانی/صحبت اشخاص/استاد کلا Mono توصیه می شه. برای Bit Depth هم همون 16 خوبه و نیازی نیست پائین تر بیای. برای Sample rate هم بهتره بین 48کیلوهرتز تا 24کیلوهرتز یکی رو انتخاب کنی نظر دقیقی ندارم اما تفاوت کیفیتش رو باید شنید شما با 48کیلوهرتز شروع کن. تفاوت بین Front Microphone و Back Microphone هم نمی دونم چون مربوط به گوشی هست. فکر می کنم اون میکروفونی که مخصوص مکالمه هست و دم دهان قرار می گیره قوی تر باشه حالا نمی دونم Front میشه یا Back.

ببین کدوم به گوشت خوش تر میاد دیگه .

+ اینکه بعدا می تونی توی کامپیوتر شدت صدای ضبط شده رو بالاتر ببری.

12. نمایش تشکر

اطلاعات تاپیک

Users Browsing this Thread

در حال حاضر 1 در حال مشاهده این موضوع می باشد.. (0 کاربر و 1 مهمان در این انجمن حضور دارند)

برچسب برای این موضوع

بوک مارک ها

بوک مارک ها

مجوزهای ارسال و ویرایش

• شما نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
  • شما نمی توانید به پست ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید فایل پیوست ضمیمه کنید
  • شما نمی توانید پست های خود را ویرایش کنید
  •