نمایش نتایج: از شماره 1 تا 5 از مجموع 5

موضوع: مشکل بد شدن صدا بعد از ضبط یکسره و طولانی

1. عضو حرفه ای صهبا آواتار ها
    نمایش اطلاعات

پیش فرض مشکل بد شدن صدا بعد از ضبط یکسره و طولانی

سلام
    من وقتی با jet Audio plus صدام رو ضبط می کنم اگه جمله طولانی باشه(مثلا یه پاراگراف 2الی 3خطی رو بخوام بدون مکث بخونم)به صدام دور می ده
    یعنی اینکه وقتی به صدای ضبط شده گوش میکنم بعضی جاها(قسمت های طولانی بدون مکث) صدا حالت حرکت دایره وار داره.درست انگار افکت 3بعدی دایره بهش داده باشی؛صدا دور و نزدیک میشه.
    اما من هیچ افکتی بهش ندادم.
    ممکنه راهنماییم کنید راه حل چیه؟
    خیلی مهم و ضروری و فوری هست کارم
    ممنون
    ************************************************** ********************************************
    اوکی بی خیالش شدم.
    مجبور شدم جمله ها رو با مکث بگم که زیاد ضایع نشه(گرچه از اون طرف ضایع شد)
    فردا همینو تحویل می دم.ولی اگه کسی می دونه راه حلش چیه ممنون میشم واسه دفعه های بعدی لازمم میشه
    ویرایش توسط صهبا : 20-10-2013 در ساعت 23:08 دلیل: نرسیدن پاسخ
    نمایش امضاء

2. نمایش تشکر

3. عضو متخصص M-AUDIO آواتار ها
    نمایش اطلاعات

سلام.

صهبای عزیز دلیل خاصی در استفاده از Jetaudio برای ضبط وجود داره؟ چون نرم افزارهای ضبط کننده ی صدا که به وفور پیدا می شن و کمیاب نیستن.

در مورد Jetaudio نظری ندارم. اگه خیلی بهش وابسته هستید به نظرم تکه تکه ضبط کنید بعد خیلی راحت بایک مبدل معمولی یا با یک DAW به هم بچسبونید.

4. نمایش تشکر

5. عضو حرفه ای صهبا آواتار ها
    نمایش اطلاعات

سلام و خیلی خیلی ممنون دوست عزیز
    نه هیچ وابستگی نیست. فقط چون این قابلیت رو داشت من هم داشتمش ازش استفاده کردم.
    دوست عزیز اگه ممکنه بهترین نرم افزاری که کار باش راحت باشه رو بم معرفی کنید تا دانلود بکنم.برای یه کار معمولی می خوام.نه خیلی حرفه ای ولی می خوام کارم تمیزو خوب از آب دربیاد و زیاد وقت سر تنظیماتش صرف نکنم.
    یه دنیا تشکر
    نمایش امضاء

6. نمایش تشکر

7. عضو حرفه ای NimaLP آواتار ها
    نمایش اطلاعات

نوشته اصلی توسط صهبا
    سلام و خیلی خیلی ممنون دوست عزیز
    نه هیچ وابستگی نیست. فقط چون این قابلیت رو داشت من هم داشتمش ازش استفاده کردم.
    دوست عزیز اگه ممکنه بهترین نرم افزاری که کار باش راحت باشه رو بم معرفی کنید تا دانلود بکنم.برای یه کار معمولی می خوام.نه خیلی حرفه ای ولی می خوام کارم تمیزو خوب از آب دربیاد و زیاد وقت سر تنظیماتش صرف نکنم.
    یه دنیا تشکر
    من به شما نرم افزار Audio Record Wizard رو پیشنهاد میکنم که هم کار باهاش آسونه هم برای ضبط صدا مشکلی به وجود نمیاد.

8. نمایش تشکر

9. عضو حرفه ای صهبا آواتار ها
    نمایش اطلاعات

سلاماز نرم افزار فوق هم استفاده کردم ولی باز صدا رو بد ضبط می کنه.هدفونم هم سالمه مشکل از نرم افزار نیست یا هدفون.به نظرتون مشکل از کجاست؟ممنون
    نمایش امضاء

اطلاعات تاپیک

Users Browsing this Thread

در حال حاضر 1 در حال مشاهده این موضوع می باشد.. (0 کاربر و 1 مهمان در این انجمن حضور دارند)

برچسب برای این موضوع

بوک مارک ها

بوک مارک ها

مجوزهای ارسال و ویرایش

• شما نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
  • شما نمی توانید به پست ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید فایل پیوست ضمیمه کنید
  • شما نمی توانید پست های خود را ویرایش کنید
  •