نمایش نتایج: از شماره 1 تا 6 از مجموع 6

موضوع: جداکردن صدای خواننده از روی موزیک

1. عضو حرفه ای a.abedzadeh313 آواتار ها
    نمایش اطلاعات

Question جداکردن صدای خواننده از روی موزیک

سلام:چند وقت پیش توسایت آپارات یه آموزشی دیدم مبنی بربرداشتن صدای خواننده او موقع نرم افزارش رو نداشتم فعلا نرم افزارش تهیه شده ولی آموزشش نیستش.من اسم نرم افزارو نمی گم تاشما هرچی آموزش در رابطه با موضوع دارین بنویسین.
    نمایش امضاء

2. نمایش تشکر

3. نمایش تشکر

4. عضو متخصص M-AUDIO آواتار ها
    نمایش اطلاعات

نوشته اصلی توسط ali79
    سلام:چند وقت پیش توسایت آپارات یه آموزشی دیدم مبنی بربرداشتن صدای خواننده او موقع نرم افزارش رو نداشتم فعلا نرم افزارش تهیه شده ولی آموزشش نیستش.من اسم نرم افزارو نمی گم تاشما هرچی آموزش در رابطه با موضوع دارین بنویسین.
    سلام و ادب.

ببینم تو جیب جا میشه اون نرم افزاره؟
    (مزاح بود ;)

البته قبلا توی پ/خ به یکی از عزیزان اینها رو توضیح داده بودم با سواد کم خودم:

نوشته اصلی توسط M-AUDIO
    سلام دوست عزیز .
    متاسفانه بعید می دونم همچین نرم افزاری پیدا کنید که این کار رو به نحو احسن براتون انجام بده . (و چندین خط توضیح دیگه که الان توی این پست حذف می کنم).

حد اقل کاری که از دستت برمیاد:
    اینه که با همون ابزار های معمولی که از قبل باهاش اشنا بودی کارو انجام بدی فقط جاهایی رو که خوانند نمی خونه و ملودی در حال نواخته شدنه فیلتر رو کلا غیر فعال کنی . اینطوری حد اقل نصف آهنگ رو مثل آهنگ اصلیش داری .

یه راه دیگه هم بلدم: می تونی دستات رو بشوری بشینی پشت سیستم DAW رو باز کنی و VSTiها و Sampleهاتو لود کنی و یک کپی از روی ملودی اهنگ اصلی بسازی .
    نوشته اصلی توسط M-AUDIO
    بعد از دیدن نتیجه و اطلاعات قبلی خودم کاملا برام روشن شد که همه ی این ابزارها نتیجه شان در یک حد و حدود هست . شاید توی هر ده تا اهنگ یکی خوب از اب دربیاد . کاملا بستگی داره به میکس اون آهنگ و اینکه شخصی که میکس کرده اجزاء آهنگ رو چطوری توی فیلد استریو پخش کرده باشه .

av music morpher gold که تو سافت گذر هم موجوده .
    :Link Button:

این آموزش هم ببین بدک نیست مال audacity هست .
    izotpe vocal eraser هم هست بعنوان یک پلاگین برای sony soundforge که نتیجش در همین حدود av music morpher هست . زیاد تفاوتی ندارن .

می گن با audition هم می شه که من نمی دونم چطوری اما می تونی ببینی :
    موفق باشی .
    حالا شما معرفی هم نکردی نرم افزارت رو نکردی چون همشون نتیجشون در یک حد و اندازه هست.
    موفق باشی .

5. نمایش تشکر

6. عضو حرفه ای a.abedzadeh313 آواتار ها
    نمایش اطلاعات

fl studioهستش
    نرم افزار دیگه ایی میشناسین؟
    اگه تو فلش بریزی تو جیب جامیشه ولی تو سیدی باشه به سختی.
    نمایش امضاء

7. نمایش تشکر

8. عضو ثابت
    نمایش اطلاعات

سلام به همه. من یاز دارم قسمتی از صدای یک فایل تصویری رو سانسور کنم(یعنی اون قسمت رو کلا mute کنم یا هر کار دیگه ای) میشه لطفا یک نرم افزار معرفی کنید؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟/خیلییییی ممنونم

9. عضو ثابت
    نمایش اطلاعات

سلام.
    دوست عزیز هیچ نرم افزاری نمی تواند به صورت حرفه ای صدای خواننده را از روی موزیک بر داره.

اطلاعات تاپیک

Users Browsing this Thread

در حال حاضر 1 در حال مشاهده این موضوع می باشد.. (0 کاربر و 1 مهمان در این انجمن حضور دارند)

برچسب برای این موضوع

بوک مارک ها

بوک مارک ها

مجوزهای ارسال و ویرایش

• شما نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
  • شما نمی توانید به پست ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید فایل پیوست ضمیمه کنید
  • شما نمی توانید پست های خود را ویرایش کنید
  •