نمایش نتایج: از شماره 1 تا 7 از مجموع 7

موضوع: چسباندن دو یا چند فایل mp3 به یکدیگر

1. عضو حرفه ای NimaLP آواتار ها
    نمایش اطلاعات

Question چسباندن دو یا چند فایل mp3 به یکدیگر

بنده نیاز به یک نرم افزار برای چسباندن دو فایل mp3 به هم رو دارم. اگه کسی میدونه اسم نرم افزار چیه و توضیحاتی دربارش بده ممنون میشم. ضمنا بگم که این فایل ها کیفیت یکسانی ندارن. یکسری 128 یکسری 320 و... .

2. نمایش تشکر

3. عضو متخصص M-AUDIO آواتار ها
    نمایش اطلاعات

نوشته اصلی توسط NimaEMO
    بنده نیاز به یک نرم افزار برای چسباندن دو فایل mp3 به هم رو دارم. اگه کسی میدونه اسم نرم افزار چیه و توضیحاتی دربارش بده ممنون میشم. ضمنا بگم که این فایل ها کیفیت یکسانی ندارن. یکسری 128 یکسری 320 و... .
    با سلام و خسته نباشید آقا نیما

می تونم بپرسیم این چسباندن می خواهید به چه طریقی باشه که پاسخ دقیق تر بدم.

1- از این مدل ها که آهنگها پشت به پشت به هم دیگه بچسبن و فاصله ی خالی اول و آخرشون هم حفظ بشه. (آسون)
    2- مثل همون بالایی اما فاصله ی خالی اول و آخرشون هم حفظ نشه و یا خودتون تعیین کنید که چقدر باشه. (تقریبا آسون)
    3- از این نوع چسباندن ها که اهنگها با افکت و مدل دار برن به آهنگ بعدی (مثل این عروسی ها که این جوجه DJها انجام می دن :))) (سخت و زمان بر)

(خروجی همه ی روش های بالا هم "1دونه" فایل mp3 می شه و هر فرمت دیگه ای هم بغیر از mp3 می تونه باشه)
    Your Call

4. نمایش تشکر

5. عضو حرفه ای NimaLP آواتار ها
    نمایش اطلاعات

مدل 1 فکر میکنم. ولی اگه دومی رو هم توضیح بدین ممنون میشم (ممکنه ییدفه یه جایی بدرد بخوره!!)

6. نمایش تشکر

7. عضو متخصص M-AUDIO آواتار ها
    نمایش اطلاعات

نوشته اصلی توسط NimaEMO
    مدل 1 فکر میکنم. ولی اگه دومی رو هم توضیح بدین ممنون میشم (ممکنه ییدفه یه جایی بدرد بخوره!!)
    فعلا شما اولی رو داشته باشید:

1- Aimp پرتابل رو دانلود کنید. اگه نصبش دارید که هیچ.

2- قسمت Audio Converterش رو باز نمایید، همه تراک های مدنظر رو درونش اضافه کنید، در قسمت Format، فرمت و تنظیمات مدنظرتون رو انجام بدید. در قسمت پائین سمت راست گزینه All sources - Single result رو انتخاب کنید و تبدیل رو شروع کنید. تصویر پیوست است.

موفق باشی .
    تصاویر پیوست شده
    ویرایش توسط M-AUDIO : 02-12-2014 در ساعت 06:09
    نمایش امضاء

8. نمایش تشکر

9. عضو متخصص E M P E R O R آواتار ها
    نمایش اطلاعات

ماشاالله استاد تخصصی توضیح میدن !
    نرم افزارهای خیلی ساده هم هستند
    MP3 Splitter Joiner Pro
    MP3 Cutter Joiner
    و ...

10. نمایش تشکر

11. مدیر کل S!RUS آواتار ها
    نمایش اطلاعات

با سلام . بنده میخواستم دو فایل MP3 را بهمدیگه بچسابنم و به یک فایل تبدیل کنم , ( نوع ساده و فقط چسباندن دو فایل که در دو قسمت تهیه شده ) در پست شماره 4 گویا نحوه کار با برنامه ایمپ لینکش خرابه , ممنون میشم بررسی کنید و یا اینکه برنامه دیگه ای موجود هست که این کار را انجام بده ؟ با تشکر
    نمایش امضاء

12. عضو متخصص M-AUDIO آواتار ها
    نمایش اطلاعات

نوشته اصلی توسط S!RUS
    با سلام . بنده میخواستم دو فایل MP3 را بهمدیگه بچسابنم و به یک فایل تبدیل کنم , ( نوع ساده و فقط چسباندن دو فایل که در دو قسمت تهیه شده ) در پست شماره 4 گویا نحوه کار با برنامه ایمپ لینکش خرابه , ممنون میشم بررسی کنید و یا اینکه برنامه دیگه ای موجود هست که این کار را انجام بده ؟ با تشکر
    سلام

بله متاسفانه نمی دانم به چه دلیل به هرحال با عکس و توضیح خلاصه جایگزین شد.
    در مورد نرم افزار های دیگه کم نیست و دوستان در بالا دوتا معرفی کردن. بنده هم در این موقع نرم افزار mp3DirectCut رو پیدا کردم که این هم رایگان هست. یک نرم افزار رایگان دیگه هم تست کردم. البته تنها فرمت mp3 رو بعنوان ورودی پشتیبانی می کرد و همچنین eset فایل نصب اونو unwanted application می خوند.

13. نمایش تشکر

اطلاعات تاپیک

Users Browsing this Thread

در حال حاضر 1 در حال مشاهده این موضوع می باشد.. (0 کاربر و 1 مهمان در این انجمن حضور دارند)

برچسب برای این موضوع

بوک مارک ها

بوک مارک ها

مجوزهای ارسال و ویرایش

• شما نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
  • شما نمی توانید به پست ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید فایل پیوست ضمیمه کنید
  • شما نمی توانید پست های خود را ویرایش کنید
  •