نمایش نتایج: از شماره 1 تا 3 از مجموع 3

موضوع: برش و چسباندنه موزیک ها به هم

1. عضو ثابت
    نمایش اطلاعات

Exclamation برش و چسباندنه موزیک ها به هم

سلام دوستان.
    کسی نرم افزاری میشناسه که کار باهاش مثله نرم افزاره Corel VideoStudio Pro باشه ؟؟؟
    آخه من این نرم افزاره Corel VideoStudio Pro X4 رو بعده کرک کردن بالا نمیاره و ارور میده.

لطفا" بهم یه نرم افزاره ساده معرفی کنید که بشه قسمت هایی از موزیک رو حذف کنیم و جاش قسمتی از موزیکه دیگه را هم کات کنیم و به موزیکه اولی اضافه کنیم.

با نرم افزاره Corel VideoStudio Pro X4 راحت میشد این کار رو انجام داد یعنی همزمان میتونستی چندین تا موزیک رو کناره هم لود کنیم و قسمت هایی رو که میخواستیم از موزیک حذف کنیم و قسمتی دیگه رو از موزیک کات کنیم و به اولی بچسبونیم.

لطفا" اگه کسی میشناسه حتما" بهم معرفی کنه.

یه دنیا تشکر...

2. نمایش تشکر

3. مدیر کل S!RUS آواتار ها
    نمایش اطلاعات

با سلام . با نسخه های قدیمی تر مثلا 9 یا 10 که مشکلات فوق را ندارد تست کرده اید ؟ احتمالا کار شما را راه میندازه
    نمایش امضاء

4. نمایش تشکر

5. عضو متخصص M-AUDIO آواتار ها
    نمایش اطلاعات

نوشته اصلی توسط x_yashar
    سلام دوستان.
    کسی نرم افزاری میشناسه که کار باهاش مثله نرم افزاره corel videostudio pro باشه ؟؟؟
    آخه من این نرم افزاره corel videostudio pro x4 رو بعده کرک کردن بالا نمیاره و ارور میده.

لطفا" بهم یه نرم افزاره ساده معرفی کنید که بشه قسمت هایی از موزیک رو حذف کنیم و جاش قسمتی از موزیکه دیگه را هم کات کنیم و به موزیکه اولی اضافه کنیم.

با نرم افزاره corel videostudio pro x4 راحت میشد این کار رو انجام داد یعنی همزمان میتونستی چندین تا موزیک رو کناره هم لود کنیم و قسمت هایی رو که میخواستیم از موزیک حذف کنیم و قسمتی دیگه رو از موزیک کات کنیم و به اولی بچسبونیم.

لطفا" اگه کسی میشناسه حتما" بهم معرفی کنه.

یه دنیا تشکر...
    سلام .

دوست عزیز آیا فقط با موزیک ها کار دارید ؟ یا آنها را می خواهید روی اسلاید شو بیندازید و برای هماهنگ کردنشان احتیاج دارید آنها را کوتاه و بلند کنید و بچسبانید ؟

اگر می خواهید روی اسلاید شو بیندازید خب می توانید از همان نرم افزار استفاده کنید و اگر ارور می دهد نهایتا با توجه به توصیه دوست عزیزم syrus 88 نسخه های قبلی را امتحان نمایید . من بیشتر از این نمی توانم راهنماییتان کنم .

اما اگر فقط می خواهید خود موزیک ها را به هم بچسباند و اصلا کل کارتان با موزیک هاست که کلا نرم افزار اشتباهی را انتخاب کرده اید .
    وقتی با موزیک سرو کار دارید باید بیایید به دنیای موسیقی و نرم افزار های این زمینه .

حال کار شما کدام است ؟

اگر کار شما فقط به موزیک ها ختم می شود بیشتر توضیح بدهم اگر هم نه که منتظر راهنمایی دوستان دیگر باشید .

موفق باشید .

6. نمایش تشکر

اطلاعات تاپیک

Users Browsing this Thread

در حال حاضر 1 در حال مشاهده این موضوع می باشد.. (0 کاربر و 1 مهمان در این انجمن حضور دارند)

برچسب برای این موضوع

بوک مارک ها

بوک مارک ها

مجوزهای ارسال و ویرایش

• شما نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
  • شما نمی توانید به پست ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید فایل پیوست ضمیمه کنید
  • شما نمی توانید پست های خود را ویرایش کنید
  •