نمایش نتایج: از شماره 1 تا 8 از مجموع 8

موضوع: نسخه نایاب dance ejay 5 را از این لینک دانلود کنید !

1. عضو ثابت shekofte آواتار ها
    نمایش اطلاعات

پیش فرض نسخه نایاب dance ejay 5 را از این لینک دانلود کنید !

لذت ببرید :

Download file - Firedrop

امیدوارم یکی از بزرگواران این دو سی دی را در جای دیگر آپلود کند تا هموطنان با سرعت بیشتر و راحتتر دانلود کنند ؟
    به سختی پیداش کردم

2. نمایش تشکر

3. ناظم ارشد opera آواتار ها
    نمایش اطلاعات

نوشته اصلی توسط shekofte
    لذت ببرید :

Download file - Firedrop

امیدوارم یکی از بزرگواران این دو سی دی را در جای دیگر آپلود کند تا هموطنان با سرعت بیشتر و راحتتر دانلود کنند ؟
    به سختی پیداش کردم
    دوست عزیز

با توجه به موجود بودن نسخه های جدیدتر این نرم افزار در سایت های دانلود ایرانی، ای کاش مزیت های خاص این نسخه رو هم یادآوری می کردید.

4. نمایش تشکر

5. عضو ثابت shekofte آواتار ها
    نمایش اطلاعات

بله گرامی !
    همونطور که مستحضر هستید نرم افزارهای کمپانی ورشکست شده ejay بیشتر به خاطر آرشیو های قطعات موسیقی منتخب ممتاز مورد پسند مشتریان هستند !
    و در این دو سی دی حدود 5000 قطعه موسیقی موجود هست !
    به نظرتون واقعا حیف نیست اونهارو از دست داد ؟

6. نمایش تشکر

7. ناظم ارشد opera آواتار ها
    نمایش اطلاعات

نوشته اصلی توسط shekofte
    بله گرامی !
    همونطور که مستحضر هستید نرم افزارهای کمپانی ورشکست شده ejay بیشتر به خاطر آرشیو های قطعات موسیقی منتخب ممتاز مورد پسند مشتریان هستند !
    و در این دو سی دی حدود 5000 قطعه موسیقی موجود هست !
    به نظرتون واقعا حیف نیست اونهارو از دست داد ؟
    دوست عزیز

منظورم این بود که نسخه معرفی شده شما نسخه 5 می باشد در حالی که در سایت های دانلود ایرانی نسخه 7 این نرم افزار موجود هست برای همین سوال کردم که آیا نسخه 5 نسبت به نسخه 7 آن برتری خاصی دارد؟ یا این که کلا هدف تان معرفی این نرم افزار بود؟

8. نمایش تشکر

9. عضو ثابت shekofte آواتار ها
    نمایش اطلاعات

ejay در نسخه 5و 6 و تعداد زیادی از محصولات قبلی خود از یک ژانر منحصر به فرد استفاده کرده !
    ولی در نسخه 7 که اشاره فرمودید کلا زیر بنا رو عوض کرده و از یک نوع ژانر دیگر استفاده کرده !
    بنابراین مقایسه ژانرهای قبلی و بعدی با هم بی معنی هست ! و صرفا مربوط به سلیقه کاربر و روش کار شخصی خودش هست !
    کسانی که با سری های مختلف این کمپانی کار کردند کاملا تغیر سیستم رو میدونند !
    و قصد من معرفی نبود ! و همونطور که اشاره کردم به دلیل کم یاب شدن و آنتیک بودن این نسخه از دست نرود !
    و در ضمن ژانر قدیمی دیجی 16 سی دی کامل از قطعات موسیقی داره که باید مجزا تهیه بشوند !
    جناب opera من به شخصه ژانر کلاسیک رو ترجیح میدم !
    حالا باید ببینیم اعضای دیگری هم نظر میدهند !
    مخلص شما شکفته ...

10. نمایش تشکر

11. عضو ثابت mhimhdi آواتار ها
    نمایش اطلاعات

این نرم افزار فوق العاده است. من باهاش کار کردم. هر چی سرچ کردم چیزی شبیه این پیدا نکردم. حتی Fl Studio به پای این نمیرسه. ورژن 5 روی ویندوز 10 کار میکنه ؟

12. نمایش اطلاعات

Icon26 بهتر

دوستان این نرم افزار هرگز به پای نرم افزارهای حرفه ای مثل کیوبیس ، پروتولزو ...نمی رسه. اما به خاطر خوش دستی می شه با لوپ هاش کارهای جالبی ساخت. اما برای کار حرفه ای روش وقت نذارید که مال این کار نیست.

13. عضو ثابت mhimhdi آواتار ها
    نمایش اطلاعات

نوشته اصلی توسط peyman_3320
    دوستان این نرم افزار هرگز به پای نرم افزارهای حرفه ای مثل کیوبیس ، پروتولزو ...نمی رسه. اما به خاطر خوش دستی می شه با لوپ هاش کارهای جالبی ساخت. اما برای کار حرفه ای روش وقت نذارید که مال این کار نیست.
    من FL Studio دانلود کردم اما سمپلاش خیلی کمه. خیلی برنامه چرتیه.

اطلاعات تاپیک

Users Browsing this Thread

در حال حاضر 1 در حال مشاهده این موضوع می باشد.. (0 کاربر و 1 مهمان در این انجمن حضور دارند)

بوک مارک ها

بوک مارک ها

مجوزهای ارسال و ویرایش

• شما نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
  • شما نمی توانید به پست ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید فایل پیوست ضمیمه کنید
  • شما نمی توانید پست های خود را ویرایش کنید
  •