نمایش نتایج: از شماره 1 تا 5 از مجموع 5

موضوع: آیا امکان باز یابی صدای فیلم از توضیح ضبط شده روی آن هست؟

1. عضو ثابت saraband آواتار ها
    نمایش اطلاعات

Question آیا امکان باز یابی صدای فیلم از توضیح ضبط شده روی آن هست؟

سلام بر همگی
    یه سوالی داشتم . میشه صدای یه فیلم رو که رویش صحبت شده را دستکاری کرد و صحبت رو برداشت تا صدای خود فیلم فقط باشه؟
    با توجه به اینکه در نرم افزار نرو که واردش میکنم دو نا wave دارم.

2. نمایش تشکر

3. عضو متخصص SajjadKhati آواتار ها
    نمایش اطلاعات

آری
    نشدنی نیست
    اما آهنگ نیست که صحبت رو برداری ، موزیکش بمونه
    از فیلم صوبت رو برداری ، تقریبا کوفت نمیماند

بدش اینکه خوب طرف میخاد صحبت رو از فیلم برداره ، خودش دوبله میکنه دیگه و صدای جدید رو جایگزین
    نمایش امضاء

4. نمایش تشکر

5. عضو ممتاز
    نمایش اطلاعات

منظورتون غیر از دوبله دوزبانه است ؟ مثلا دوبله فارسی و هم زبان اصلی باشه .

6. نمایش تشکر

7. عضو ثابت saraband آواتار ها
    نمایش اطلاعات

نوشته اصلی توسط nejati
    منظورتون غیر از دوبله دوزبانه است ؟ مثلا دوبله فارسی و هم زبان اصلی باشه .
    ممنونم جواب دادید.بله درواقع این روسها روی صدای فیلم حرف میزنند!و چه دوبله ای هم دارند!!یه خانم ویه آقا!!! ولی نسخه فیلمشون خیلی خوبه و از اون فیلم هر نوعی دانلود کردم به پایش نرسید ولی نمیدونم چه کار میکنند که صدای دیگه ای رو که از فیلم 25 بود رو حتی با تغییر فرم ریت این فیلم به 25 نتونستم برابر کنم .حتی با آموزش دوستان این انجمن صدا رو به 23 رسوندم هم بازم نشد و اون 4 ثانیه هنوز مشکله منه. بهرحال گفتم بپرسم شاید دوستانن بدونند

8. عضو متخصص M-AUDIO آواتار ها
    نمایش اطلاعات

@saraband
    سلام
    در مورد سوال اولتان خیر نمیشه به این دلیل که تقریبا تمام نرم افزارهای حذف صدای گوینده یا همان vocal به یک شکل کار می کنن و اونم حذف صدای مونو یا center هست (که حالا می تونه روی یک رنج فرکانسی خاص هم محدود بشه). و اگه اینکارو باصدایی که گفتید بکنید در وهله اول صدای زیری هم نابود می کنن و در وهله دوم ممکنه اصلا نتونن کارو بصورت نصفه هم انجام بدن به این دلیل که توی صدا گذاری فیلم معمولا از pan کردن هم بهره برده میشه تا صدای کارکترها دقیقا جایی از فضا بی افته که کارکتر ها توی کادر هستن (مثلا چپ یا راست در صدای دوکاناله).

در مورد سوال دومتان چون از اینجا دیگه به دوبله مربوط میشه باید در تاپیک جایگزین کردن صدای دوبله پیگیری و پاسخ داده بشه. پست شماره 83# پاسخ به شماست.

9. نمایش تشکر

اطلاعات تاپیک

Users Browsing this Thread

در حال حاضر 1 در حال مشاهده این موضوع می باشد.. (0 کاربر و 1 مهمان در این انجمن حضور دارند)

برچسب برای این موضوع

بوک مارک ها

بوک مارک ها

مجوزهای ارسال و ویرایش

• شما نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
  • شما نمی توانید به پست ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید فایل پیوست ضمیمه کنید
  • شما نمی توانید پست های خود را ویرایش کنید
  •