با سلام
چند وقتی هست که بدنبال یه روش یا نرم افزار خوب برای حذف نویز می گردم،اما تقریبا اکثرشون جواب مورد نظر رو به دست نداد.
نویز مورد نظر هم این هست:
با سپاس
با سلام
چند وقتی هست که بدنبال یه روش یا نرم افزار خوب برای حذف نویز می گردم،اما تقریبا اکثرشون جواب مورد نظر رو به دست نداد.
نویز مورد نظر هم این هست:
با سپاس
ویرایش توسط M-AUDIO : 15-10-2014 در ساعت 18:35 دلیل: پیوست کردن فایل نمونه
با نرم افزارای ویرایش فیلم کار کن دیگه
نمایش امضاءدانلود فیلم آموزش برنامه نویسی Visual Studio C#.NET
فیلم آموزش کامل Autoplay Media Studio
وقتی انسان ، حیوان هست ، پس قیمت میتونی براش بذاری ولی وقتی انسان حَیّ متاله هست که قیمت نداره ، بها داره. "دکتر حسن عباسی"
فک کنم با Adobe Audition بشه نویز رو از صدا حذف کرد. منتهی باهاش کار نکردم و نمیتونم راهنمایی تون کنم.
سلام. ممنون میشم دوستان نظرات متفرقه ارسال نکنن
یعنی چی با نرم افزار ویرایش فیلم کار کن دیگه!
این صداست. باید با نرم افزار ویرایش صوت کار کرد. برای این گفتم تاپیک رو در تالار ویرایش صوت ارسال کنن.
یا صبر کنید خودم با تصویر و فیلم توضیح می دم یا خودتون بصورت دقیق و صحیح توضیح بدید.
تشکر.
اوه دوا میگیری داداش؟
حالا نوشت صوت اما دقت نکرده بودم فک کردم فیلمو میگه
حالا با نرم افزارای ویرایش فیلمم میشه همین کارو کرد. کار خاصی نیست که با نرم افزارای ویرایش فیلم نشه کرد
میتونی با نرم افزار Cyberlink Audio Director هم این کارو کنی
برو تو سربرگ Restore اش و از قسمت سمت چپ ، Noise Reduction شو انتخاب کن و Next و بدش Apply رو بزن
اگه خاستی هم دستی کنی ، تو همون سربرگ اول ینی Edite ، سمت چپ ، Apply Effect و بدش Equalizer رو بزن و سمت راست گزینه ی Present ، شکل تنظیمات شو بزن و تو صفه ی باز شده ، سمت راست نمودار 8K و 16K رو بیار تا پایین ینی -20 و بد Apply رو بزن و بدشم اگه خاستی ، برو تو قسمت پایین ترش Noise Gate رو انتخاب و Apply کن
البته روش اولشو بری هم راحت تره و هم نتیجه ی بهتری داره
وقتی انسان ، حیوان هست ، پس قیمت میتونی براش بذاری ولی وقتی انسان حَیّ متاله هست که قیمت نداره ، بها داره. "دکتر حسن عباسی"
آها این درست هست(دوتا تصویر هم می ذاشتید بد نبود)
حال بنده هم یک دستی رسوندم با نرم افزارهای مخصوص صوت. پیوست می کنم ببینم نظر دوستمون چی هست. اگه نتیجه cyberlink هم قرار می داید بهتر میشد و حتی میشد یه تاپیک مقایسه ای;)
عالی شده.
توضیح میدید که چکار باید کنم؟
البته من با MAGIX Video Sound Cleaning Lab 2014 هم تونستم تا حدودی به نتیجه شما برسم، اما در بخش های دیگه صدا باز هم نویز وجود داره.
امکانش هست برای شما کل فایل صوتی رو ارسال کنم؟ اگه مشکلی نیست، چطور میتونم بصورت فشرده شده آپلود کنم حجم زیادی نبره؟
فایل صوتی رو باید دست نخورده (نه تبدیلی نه رکوردی، هیچی) آپلود کنید. مجوزهای فایل پیوستتون این اجازه رو بهتون نمی ده در انجمن آپلود کنید. پس باید در سایت های به اشتراک گذاری آپلود کنید (ترجیحا جایی که دانلودش راحت باشه). تا ببینیم اون قسمت هایی که می گید مشکل داره کجا ها هستن و نتیجه روشون چطور میشه. دانلودش برای من مشکلی نیست. آپلودش دیگه برمیگرده به خودتان.
بیا گلپسر دانلود کن
اگه صدا رو زیاد کنی ، یه حالت بم نازک میشنوی . اینم میشد تا دو برابر کم کرد و حساست نویز رو که رو 70 بود رو رو 100 میبردم اما بجاش صدای اصلی یه کم زیرتر میشد . متناسب ترین اش همین بود که نه سیخ بسوزه نه کباب
مقایسه هاکِن اِسا![]()
نمایش امضاءکاربران گرامی لطفا قبل از هر گونه فعالیتی , قوانین و مقررات فروم , را مطالعه بفرمایید.
هر گونه تبلیغات در پست و امضا >>>> بن دائم و اخراج کاربر
- - - - - - - - - - - -
تشکر از پستها نشانه قدردانی از زحمات دوستان هست .
قدردان زحمات همدیگر باشیم .
بوک مارک ها