صفحه 1 از 2 12 آخرین
نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 از مجموع 17

موضوع: حذف نویز از صدا

1. عضو ثابت
    نمایش اطلاعات

Post حذف نویز از صدا

با سلام

چند وقتی هست که بدنبال یه روش یا نرم افزار خوب برای حذف نویز می گردم،‌اما تقریبا اکثرشون جواب مورد نظر رو به دست نداد.

نویز مورد نظر هم این هست:
    با سپاس
    فایل های پیوست شده
    ویرایش توسط M-AUDIO : 15-10-2014 در ساعت 18:35 دلیل: پیوست کردن فایل نمونه

2. نمایش تشکر

3. عضو متخصص SajjadKhati آواتار ها
    نمایش اطلاعات

با نرم افزارای ویرایش فیلم کار کن دیگه
    نمایش امضاء

4. نمایش تشکر

5. عضو متخصص
    نمایش اطلاعات

فک کنم با Adobe Audition بشه نویز رو از صدا حذف کرد. منتهی باهاش کار نکردم و نمیتونم راهنمایی تون کنم.

6. نمایش تشکر

7. عضو متخصص M-AUDIO آواتار ها
    نمایش اطلاعات

سلام. ممنون میشم دوستان نظرات متفرقه ارسال نکنن
    یعنی چی با نرم افزار ویرایش فیلم کار کن دیگه!
    این صداست. باید با نرم افزار ویرایش صوت کار کرد. برای این گفتم تاپیک رو در تالار ویرایش صوت ارسال کنن.
    یا صبر کنید خودم با تصویر و فیلم توضیح می دم یا خودتون بصورت دقیق و صحیح توضیح بدید.
    تشکر.

8. نمایش تشکر

9. عضو متخصص SajjadKhati آواتار ها
    نمایش اطلاعات

اوه دوا میگیری داداش؟
    حالا نوشت صوت اما دقت نکرده بودم فک کردم فیلمو میگه
    حالا با نرم افزارای ویرایش فیلمم میشه همین کارو کرد. کار خاصی نیست که با نرم افزارای ویرایش فیلم نشه کرد
    میتونی با نرم افزار Cyberlink Audio Director هم این کارو کنی
    برو تو سربرگ Restore اش و از قسمت سمت چپ ، Noise Reduction شو انتخاب کن و Next و بدش Apply رو بزن
    اگه خاستی هم دستی کنی ، تو همون سربرگ اول ینی Edite ، سمت چپ ، Apply Effect و بدش Equalizer رو بزن و سمت راست گزینه ی Present ، شکل تنظیمات شو بزن و تو صفه ی باز شده ، سمت راست نمودار 8K و 16K رو بیار تا پایین ینی -20 و بد Apply رو بزن و بدشم اگه خاستی ، برو تو قسمت پایین ترش Noise Gate رو انتخاب و Apply کن
    البته روش اولشو بری هم راحت تره و هم نتیجه ی بهتری داره
    نمایش امضاء

10. نمایش تشکر

11. عضو متخصص M-AUDIO آواتار ها
    نمایش اطلاعات

آها این درست هست (دوتا تصویر هم می ذاشتید بد نبود)

حال بنده هم یک دستی رسوندم با نرم افزارهای مخصوص صوت. پیوست می کنم ببینم نظر دوستمون چی هست. اگه نتیجه cyberlink هم قرار می داید بهتر میشد و حتی میشد یه تاپیک مقایسه ای;)
    فایل های پیوست شده

12. نمایش تشکر

13. عضو ثابت
    نمایش اطلاعات

نوشته اصلی توسط M-AUDIO
    آها این درست هست (دوتا تصویر هم می ذاشتید بد نبود)

حال بنده هم یک دستی رسوندم با نرم افزارهای مخصوص صوت. پیوست می کنم ببینم نظر دوستمون چی هست. اگه نتیجه cyberlink هم قرار می داید بهتر میشد و حتی میشد یه تاپیک مقایسه ای;)
    عالی شده.

توضیح میدید که چکار باید کنم؟

البته من با MAGIX Video Sound Cleaning Lab 2014 هم تونستم تا حدودی به نتیجه شما برسم، اما در بخش های دیگه صدا باز هم نویز وجود داره.

امکانش هست برای شما کل فایل صوتی رو ارسال کنم؟ اگه مشکلی نیست، چطور میتونم بصورت فشرده شده آپلود کنم حجم زیادی نبره؟

14. نمایش تشکر

15. عضو متخصص M-AUDIO آواتار ها
    نمایش اطلاعات

فایل صوتی رو باید دست نخورده (نه تبدیلی نه رکوردی، هیچی) آپلود کنید. مجوزهای فایل پیوستتون این اجازه رو بهتون نمی ده در انجمن آپلود کنید. پس باید در سایت های به اشتراک گذاری آپلود کنید (ترجیحا جایی که دانلودش راحت باشه). تا ببینیم اون قسمت هایی که می گید مشکل داره کجا ها هستن و نتیجه روشون چطور میشه. دانلودش برای من مشکلی نیست. آپلودش دیگه برمیگرده به خودتان.

16. نمایش تشکر

17. عضو متخصص SajjadKhati آواتار ها
    نمایش اطلاعات

بیا گلپسر دانلود کن
    اگه صدا رو زیاد کنی ، یه حالت بم نازک میشنوی . اینم میشد تا دو برابر کم کرد و حساست نویز رو که رو 70 بود رو رو 100 میبردم اما بجاش صدای اصلی یه کم زیرتر میشد . متناسب ترین اش همین بود که نه سیخ بسوزه نه کباب

مقایسه هاکِن اِسا
    نمایش امضاء

18. نمایش تشکر

19. مدیر کل S!RUS آواتار ها
    نمایش اطلاعات

نوشته اصلی توسط SajjadKhati
    بیا گلپسر دانلود کن
    اگه صدا رو زیاد کنی ، یه حالت بم نازک میشنوی . اینم میشد تا دو برابر کم کرد و حساست نویز رو که رو 70 بود رو رو 100 میبردم اما بجاش صدای اصلی یه کم زیرتر میشد . متناسب ترین اش همین بود که نه سیخ بسوزه نه کباب
    گویا لینک دانلود اپلود نشده
    نمایش امضاء

20. نمایش تشکر

صفحه 1 از 2 12 آخرین

اطلاعات تاپیک

Users Browsing this Thread

در حال حاضر 1 در حال مشاهده این موضوع می باشد.. (0 کاربر و 1 مهمان در این انجمن حضور دارند)

برچسب برای این موضوع

بوک مارک ها

بوک مارک ها

مجوزهای ارسال و ویرایش

• شما نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
  • شما نمی توانید به پست ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید فایل پیوست ضمیمه کنید
  • شما نمی توانید پست های خود را ویرایش کنید
  •