صفحه 2 از 2 اولین 12
نمایش نتایج: از شماره 11 تا 17 از مجموع 17

موضوع: حذف نویز از صدا

1. عضو ثابت
    نمایش اطلاعات

نوشته اصلی توسط M-AUDIO
    فایل صوتی رو باید دست نخورده (نه تبدیلی نه رکوردی، هیچی) آپلود کنید. مجوزهای فایل پیوستتون این اجازه رو بهتون نمی ده در انجمن آپلود کنید. پس باید در سایت های به اشتراک گذاری آپلود کنید (ترجیحا جایی که دانلودش راحت باشه). تا ببینیم اون قسمت هایی که می گید مشکل داره کجا ها هستن و نتیجه روشون چطور میشه. دانلودش برای من مشکلی نیست. آپلودش دیگه برمیگرده به خودتان.
    با سپاس فراوان از لطف شما

================================================== ==================

نوشته اصلی توسط SajjadKhati
    بیا گلپسر دانلود کن
    اگه صدا رو زیاد کنی ، یه حالت بم نازک میشنوی . اینم میشد تا دو برابر کم کرد و حساست نویز رو که رو 70 بود رو رو 100 میبردم اما بجاش صدای اصلی یه کم زیرتر میشد . متناسب ترین اش همین بود که نه سیخ بسوزه نه کباب

مقایسه هاکِن اِسا
    SajjadKhati عزیز

از لطف شما بسیار متشکرم.

نمونه شما هم خیلی خوبه. اما من میخوام نویزگیری بیشتری داشته باشم. شما با چه نرم افزار (یا روشی) این کارو کردی؟
    ویرایش توسط wasted : 16-10-2014 در ساعت 00:13 دلیل: پست های متوالی

2. نمایش تشکر

3. عضو متخصص SajjadKhati آواتار ها
    نمایش اطلاعات

آری
    نمیدونم چجوری پیوست نشد تو انجمن (روندش رفت)
    اما تو همون خط اول ، لینک دانلود رو گزاشتم که قرمزه

================================================== ==================

نوشته اصلی توسط nimanz
    SajjadKhati عزیز

از لطف شما بسیار متشکرم.

نمونه شما هم خیلی خوبه. اما من میخوام نویزگیری بیشتری داشته باشم. شما با چه نرم افزار (یا روشی) این کارو کردی؟
    خاهش میشود گلپسر
    گفتم دیگه قضیه رو برا نویز گیری . تا 100 اش کنی ، اون بم کوچیک ته مانده اش کم میشه اما صدا یه حالت ظریف میشه. البته هر دو رو باید دقت کرد خیلی تا متوجه شد نه اینکه در حالت عادی چندان حس بشه
    نرم افزار هم که گفتم Audio Director 4
    ویرایش توسط wasted : 16-10-2014 در ساعت 00:14 دلیل: پست های متوالی
    نمایش امضاء

4. نمایش تشکر

5. عضو متخصص M-AUDIO آواتار ها
    نمایش اطلاعات

نوشته اصلی توسط nimanz
    با سپاس فراوان از لطف شما
    خب حالا تا دانلود بشه بگید ببینم اون قسمت خاص که مدنظر شما بود کدام دقیقه و ثانیه بود.

6. نمایش تشکر

7. عضو ثابت
    نمایش اطلاعات

M-AUDIO عزیز، حقیقتش با Audacity و MAGIX Video Sound Cleaning Lab 2014 کار کردم. این نمونه ای که به شما و SajjadKhati عزیز دادم رو تونستم با این دو به نتیجه مشابه شما برسم، این نرم افزارها، اولی امکاناتش به نسبت اون یکی دیگه کمتره.

هر دو این امکان رو دارن که در محدوده ای مورد ویرایش رو انجام و یه Preview هم اجرا کنن.

حقیقتش بازه های زمانی رو بصورت تصادفی انتخاب میکردم، که مطمئن بشم فیلترگذاری صدا برای تمام زمانها مناسب باشه تا خروجی مورد نظر (صدای بدون نویز) رو بدست بده؛ که متاسفانه چون خروجی اونی نشد که دنبالش بودم، دیگه از ادامش منصرف شدم.

8. نمایش تشکر

9. عضو متخصص M-AUDIO آواتار ها
    نمایش اطلاعات

نوشته اصلی توسط nimanz
    M-AUDIO عزیز، حقیقتش با Audacity و MAGIX Video Sound Cleaning Lab 2014 کار کردم. این نمونه ای که به شما و SajjadKhati عزیز دادم رو تونستم با این دو به نتیجه مشابه شما برسم، این نرم افزارها، اولی امکاناتش به نسبت اون یکی دیگه کمتره.
    هر دو این امکان رو دارن که در محدوده ای مورد ویرایش رو انجام و یه Preview هم اجرا کنن.
    حقیقتش بازه های زمانی رو بصورت تصادفی انتخاب میکردم، که مطمئن بشم فیلترگذاری صدا برای تمام زمانها مناسب باشه تا خروجی مورد نظر (صدای بدون نویز) رو بدست بده؛ که متاسفانه چون خروجی اونی نشد که دنبالش بودم، دیگه از ادامش منصرف شدم.

nimanz
    گرامی،
    من هر طوری بود خود Magix audio cleaning lab رو پیدا و نصب کردم بعنوان مرجع که شما در اختیار دارید،
    بعد در daw خودم چند پلاگین restortion که از قبل داشتم رو تست کردم (البته نسخه پلاگین هام یکمی قدیمی هست چون این روزا بیشتر در دنیای ویدئو پرسه می زنم تا صوت) و باور کنید به این نتیجه رسیدم که Magix audio cleaning lab بر خلاف تصورم کارش رو خوب انجام میده. حداقل این یک کارش رو که تست کردم. مثلا من با iZotope RX DeNoise بعلاوه کمی اکولایزر درآوردم طوری که میزان نویز باقی مانده، بین هم خروجی magix و هم خروجی این ترکیب یکی باشه. مقدار خییییلی کمی صدا بم تر به نظر می رسد نسبت به magix اما صدای جیر جیر پشت که مانند صدای چرخ گاری روغن کاری نشده هست در خروجی magix بیشتر هست. اینم که کلا سلیقه ای هست یکی ترجیح می دهد صدای جیرجیر پشت رو نشنود و دیگری ترجیح می دهد صدا زیر تر باشد. یعنی برتری آنچنانی نسبت به هم ندارند.
    خلاصه میزان نویز توی این صدا خیلی بالا هست و شاید این نتیجه ای که الان می گیرید، بهترین نتیجه ای باشه که می تونید بگیرید. موفق باشید
    فایل های پیوست شده

10. نمایش تشکر

11. عضو ثابت
    نمایش اطلاعات

نوشته اصلی توسط M-AUDIO

nimanz
    گرامی،
    من هر طوری بود خود Magix audio cleaning lab رو پیدا و نصب کردم بعنوان مرجع که شما در اختیار دارید،
    بعد در daw خودم چند پلاگین restortion که از قبل داشتم رو تست کردم (البته نسخه پلاگین هام یکمی قدیمی هست چون این روزا بیشتر در دنیای ویدئو پرسه می زنم تا صوت) و باور کنید به این نتیجه رسیدم که Magix audio cleaning lab بر خلاف تصورم کارش رو خوب انجام میده. حداقل این یک کارش رو که تست کردم. مثلا من با iZotope RX DeNoise بعلاوه کمی اکولایزر درآوردم طوری که میزان نویز باقی مانده، بین هم خروجی magix و هم خروجی این ترکیب یکی باشه. مقدار خییییلی کمی صدا بم تر به نظر می رسد نسبت به magix اما صدای جیر جیر پشت که مانند صدای چرخ گاری روغن کاری نشده هست در خروجی magix بیشتر هست. اینم که کلا سلیقه ای هست یکی ترجیح می دهد صدای جیرجیر پشت رو نشنود و دیگری ترجیح می دهد صدا زیر تر باشد. یعنی برتری آنچنانی نسبت به هم ندارند.
    خلاصه میزان نویز توی این صدا خیلی بالا هست و شاید این نتیجه ای که الان می گیرید، بهترین نتیجه ای باشه که می تونید بگیرید. موفق باشید
    سلام M-AUDIO عزیز

ممنون از لطفت.

نمونه ozone downmix.mp3 تقریبا همون چیزیه که میخوام، البته اگه کل صدا همینطوری باشه،‌خیلی خوبه.

چطوری میتونم به این نتیجه برسم؟

با سپاس فراوان از همه دوستان عزیز (بخصوص M-AUDIO).

12. نمایش تشکر

13. عضو متخصص M-AUDIO آواتار ها
    نمایش اطلاعات

با سلام مجدد

عذا گرفته بودم چطوری یک ساعت براتون راجب نصب daw و نصب vst توضیح بدهم، یادم افتاد iZotope RX نسخه standalone هم داشت و خوشا به حال همگی و خودم که نسخه پرتابلش رو با حجم بسیار کم ساختم. نه نصبی نه فایل اضافی، بی دردسر و آماده به کار، فقط و فقط 11 مگابایت. دقت کنید می دانم نسخه 4 هم آمده اما اون فعالسازیش از نوع ilok emulator هست و شخص/گروهی دیگری براش کرک متفاوت ارائه نداده و احتمالا نمیشه پرتابل کرد البته هنوز دانلود نکردم شاید توانستم اون هم پرتابل کنم و در اینده قرار بدهم...

@ فقط خود nimanz و همین فایل
    مرحله اول) پرتابل رو دانلود کنید. مرحله دوم)فایلتان رو باز کنید. مرحله سوم) در پنل سمت راست نرم افزار روی Denoise کلیک کنید. مرحله چهارم) بالای صفحه denoise و در کنار قسمت presets روی چرخ دنده کلیک کنید و گزینه import preset رو انتخاب کنید و پریستی که براتون پیوست کردم (فایل nimanz 2.xml) رو انتخاب کنید و قشنگ صبر کنید تا کامل لود شود. مرحله پنجم) یک sellection ایجاد کنید (خیلی راحت موس رو توی صفحه اصلی روی شکل موج صدا بکشید و drag کنید). مرحله ششم) روی preview در همان کادر denoise کلیک کنید. اگر روی advanced settings در کادر denoise هم کلیک کنید تنظیمات بیشتری به شما نمایش داده می شود. نکته: اگه به هیچ تنظیمی دست نزنید و فقط پریست را لود کنید همان~ تنظیماتی را دارید که در فایل نمونه پیوست شده در پست قبلی انجام دادم. برای اعمال شدن تغییرات هم که باید روی proceed کلیک کنید. undo و redo هم که در منو اصلی و زیر منوی edit هست که نباید یادتون بره. مرحله هفتم) بعد از اینکه کل صدای فیلم رو sellection کردید (که توصیه می کنم تیتراژ ابتدایی و پایانی این فایلو رو جزو sellection قرار ندید) و روی proceed زدید تا کاملا اعمال شه و کادر denoise رو ضربدر کردید، در پنل اصلی برنامه روی gain کلیک کنید و به تب normalize برید و target peak level رو بگذارید روی 0.50 یا حدود و proceed کنید. اگر خوشتان نیامد دکمه های undo و redo همیشه اونجا هستن. برای ذخیره هم از منوی file گزینه save as رو انتخاب می کنید و یک فایل wav ذخیره می کنید که بعدا با مبدل دلخوه به فرمت دلخواه تبدیل می کنید. تا میشد خلاصه گفتم اگه سوالی بود بپرسید.
    ولی خودمونیم ظاهرا عاشق این فیلمه هستیدا!
    فایل های پیوست شده

14. نمایش تشکر

صفحه 2 از 2 اولین 12

اطلاعات تاپیک

Users Browsing this Thread

در حال حاضر 1 در حال مشاهده این موضوع می باشد.. (0 کاربر و 1 مهمان در این انجمن حضور دارند)

برچسب برای این موضوع

بوک مارک ها

بوک مارک ها

مجوزهای ارسال و ویرایش

• شما نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
  • شما نمی توانید به پست ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید فایل پیوست ضمیمه کنید
  • شما نمی توانید پست های خود را ویرایش کنید
  •