با سلام
نرم افزاری می خوام که بشه با اون متن شعر رو وارد آهنگ کرد؟
میشه لینک پلاگینی که این کار رو انجام میده،قرار بدین.
میخوام از زبان شیرین پارسی هم پشتیبانی کنه.
پ.ن:آموزش تصویری هم که بزارین عالی میشه:)
با سلام
نرم افزاری می خوام که بشه با اون متن شعر رو وارد آهنگ کرد؟
میشه لینک پلاگینی که این کار رو انجام میده،قرار بدین.
میخوام از زبان شیرین پارسی هم پشتیبانی کنه.
پ.ن:آموزش تصویری هم که بزارین عالی میشه:)
ویرایش توسط M-AUDIO : 23-08-2014 در ساعت 12:57 دلیل: افزودن پشتیبانی از زبان پارسی/m-audio: اصلاح سوال
نمایش امضاءمن از روییدن خار بر سر دیوار دانستم که ناکَس،کَسْ نمیگردد بدین بالانشینیها
رفع مشکل نصب نشدن درایور کارت گرافیک های AMD لپ تاپ
سلام عباس جان ! یک نرم افزار هست که میشه Lyric آهنگ هارو پیدا کرد و همزمان با پخش آهنگ با پپلیر متنش رو هم دید + میشه Lyric رو جدا ذخیره کرد و هم روی خود آهنگ ( تو خود تنظیماتش همچین گزینه ای هست ) . اسم نرم افزار MiniLyrics هست که آخرین نسخه برنامه رو (MiniLyrics 7.6.43 ) به همراه کرک سالم پیوست کردم .
فقط ظاهرا برای استفاده ازش باید قندشکن رو راه بندازی و تنظیمات پروکسیش رو تو خود برنامه ست کنی ( با Psiph0ne که من دارم استفاده میکنم باید تنظیماتش رو حتما ست کرد ) . شاید هم این نسخه مشکل داشته باشه به همین خاطر یک نسخه قدیمیش رو هم واست پیوست کردم ببین اون بدون قندشکن کار میکنه یا نه .
نمونه اجرای آهنگ به همراه نرم افزار ( نرم افزار Lyric رو به صورت همزمان به نمایش درمیاره) :
برای ست کردن تنظیمات پروک س ی ، وقتی که پلیرت رو اجرا کردی ، برنامه MiniLyrics باز میشه ، بعد وارد بخش View شو و روی Preferences کلیک کن و وارد قسمت System شو و روی Load From IE کلیک کن :
2014-08-22_19-20-04.jpg
برای ذخیره کردن خودکار Lyric روی آهنگ هم ، توی هممون بخش وارد Lyric شو و تیک گزینه Save Lyric in song file رو بزن:
2014-08-22_19-24-03.jpg
برایا ین که این کار رو دستی انجام بدی باید به این صورت عمل کنی :
2014-08-23_14-23-30.jpg
2014-08-23_14-24-19.jpg
NEW :
این نرم افزار از زبان فارسی هم پشتیبانی میکنه ! بعد از این که Lyric آهنگتون رو از طریق برنامه پیدا کردین ، به این شکل این Character Encoding رو تنظیم کنید تا Lyric های فارسی پشتیبانی بشه :
2014-08-23_14-15-28.jpg
رمز فایل زیپ : forum.softgozar.com
ویرایش توسط The king : 23-08-2014 در ساعت 13:27 دلیل: قرار دادن کرک جدید / اضافه کردن مطلب جدید
نمایش امضاء.
سلام. دوستانی که این نرم افزار رو نصب کردند ( نسخه 7.6.43) اون رو پاک کنند و دوباره نصب و با استفاده از کرکی که در پست بالا مجددا آپلود کردم اون رو فعال کنند چون کرک قبلی مشکل داشتکرک جدید به همراه خود ستاپ هم قرار داده شد .
قابل توجه دوستانی که به کرک ها و پچ ها حساس هستند !! پچ فاقدر هرگونه کد مخربی است ، درصورتی که آنتی ویروس شما اون رو حذف میکنه ، آنتی ویروستون رو غیر فعال و مجددا از پچ استفاده کنید :
توجه داشته باشید که موقع استفاده از پچ حتما برنامه بسته باشد و پچ را میبایست در محل نصب برنامه کپی و سپس اجرا کنید
بوک مارک ها