نمایش نتایج: از شماره 1 تا 2 از مجموع 2

موضوع: ریکاوری فلش

1. نمایش اطلاعات

پیش فرض ریکاوری فلش

سلام دوستان من یه فلش مموری دارم یه سری مدارک خیلی مهم اسکن کرده بودم و کپی کرده بودم توی فلش منسفانه فلش چند بار فرمت شده و مدارک هم از دسترسم خارج شده ویندوز سون 32بیت هست هر برنامه ای استفاده میکنم فقط اخرین سری عکس های که تو فلش بوده رو میاره وجدانا هر کی میتونه یاری کنه دریغ نکنه بهم بگید چیکار کنم مرسی

2. مدیر کل S!RUS آواتار ها
    نمایش اطلاعات

نوشته اصلی توسط Maryamjon22
    سلام دوستان من یه فلش مموری دارم یه سری مدارک خیلی مهم اسکن کرده بودم و کپی کرده بودم توی فلش منسفانه فلش چند بار فرمت شده و مدارک هم از دسترسم خارج شده ویندوز سون 32بیت هست هر برنامه ای استفاده میکنم فقط اخرین سری عکس های که تو فلش بوده رو میاره وجدانا هر کی میتونه یاری کنه دریغ نکنه بهم بگید چیکار کنم مرسی
    سلام
    ببینید دوست عزیز , مطمئنا" همانطور که اطلاع هم دارید , مهمترین مسئله در ریکاوری کردن , ننوشتن اطلاعات جدید روی حافظه ی مورد نظر , (هارد یا ..... ) هست , وگرنه فرمت کردن یا دلیت کردن و یا ... مهم نیست . وقتی روی سکتورها هر اطلاعاتی جای میگیره معمولا برنامه های ریکاوری اخرین اطلاعات رو بازیابی میکنند , مگر اینکه از سخت افزارهای تخصصی مربوط به اینکار استفاده بشه , که هزینه بردار هم هست.
    در خصوص برنامه های ریکاوری , اگر تا کنون از Runtime_GetDataBack استفاده نکرده اید , میتونید تست و امتحانی بکنید .
    موفق باشید
    نمایش امضاء

اطلاعات تاپیک

Users Browsing this Thread

در حال حاضر 1 در حال مشاهده این موضوع می باشد.. (0 کاربر و 1 مهمان در این انجمن حضور دارند)

برچسب برای این موضوع

بوک مارک ها

بوک مارک ها

مجوزهای ارسال و ویرایش

• شما نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
  • شما نمی توانید به پست ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید فایل پیوست ضمیمه کنید
  • شما نمی توانید پست های خود را ویرایش کنید
  •