با عرض سلام و خسته نباشید خدمت شما
بنده نرم افزار Wondershare Dr.Fone for Android 5.0.2.10 میخواستم همین ورژن که ذکر شده البته از سایت سافتگذر.ممنون میشم دوستان این ورژن رو در اختیارم بذارن
با عرض سلام و خسته نباشید خدمت شما
بنده نرم افزار Wondershare Dr.Fone for Android 5.0.2.10 میخواستم همین ورژن که ذکر شده البته از سایت سافتگذر.ممنون میشم دوستان این ورژن رو در اختیارم بذارن
*چه لذتی داره در رکاب امام زمان(عجل الله تعالی فرجه الشریف) شهید شدن و در دامان آن بزرگوار جان دادن *
# خدایا بحق 14 معصومت(سلام الله علیهم أجمعین) این توفیق بزرگ و شیرین را نصیب همه محبان امام زمان(سلام الله علیه) بفرما #
یه لینک از تورنت پیدا کردم که گفته ورژن 5.0.2.10 هستش(اینکه واقعاً این ورژن باشه رو نمیدونم،خودتون زحمت تستش رو بکشید)؛مستقیمش کردم براتون:
عنوان: دانلود فایل ستاپ Dr.Fone 5.0.2.10
واسه کرکش هم از همون کرک نسخه جدید احتمالاً میشه استفاده کرد.![]()
ویرایش توسط Ya Mahdi : 20-04-2015 در ساعت 21:12 دلیل: ویرایش و تصحیح لینک
*چه لذتی داره در رکاب امام زمان(عجل الله تعالی فرجه الشریف) شهید شدن و در دامان آن بزرگوار جان دادن *
# خدایا بحق 14 معصومت(سلام الله علیهم أجمعین) این توفیق بزرگ و شیرین را نصیب همه محبان امام زمان(سلام الله علیه) بفرما #
مطمئنید؟(فک کنم شما روی لینکی که در نقل قول هست کلیک میکنید!)
یه بار دیگه لینک رو اینجا میذارم از همین لینک استفاده کنید نباید مشکلی باشه:
عنوان: دانلود
ممنون مشکل حل شد.
در حال حاضر 1 در حال مشاهده این موضوع می باشد.. (0 کاربر و 1 مهمان در این انجمن حضور دارند)
بوک مارک ها