البته بنده شخصا در اینمورد نرم افزارهای متفاوتی را تست نمودم تا بتوانم بهترین گزینه را انتخاب کنم.در نتیجه تمام تجربیاتم برنامه آکرونیس و نورتون در میان بهترین قرار دارند و در کنار این دو ابزار بک آپ گیری موجود در ویندوز هم بهترین گزینه میباشد.
در کل بنده در اولویت نورتون را توصیه میکنم و سپس برنامه موجود در ویندوز هم میتواند گزینه مناسبی باشد.
البته همانطور که گفتم نرم افزار نورتون با توجه به سابقه زیاد و تجربیاتش از تمام توان خود برای تولید این محصول استفاده کرده است.اما متاسفانه هنوز هم ابزار کاملی در این زمینه عرضه نگردیده است به طوریکه میتوان نورتون را کاملترین و بهترین دانست.
البته با کمی استفاده و کار با این نرم افزار میتوانید تنظیمات و شرایطی را محیا کنید تا فایل بک آپی که تهیه میکنید در هنگام استفاده و بازگردانی و نهایتا اجرا دارای کمترین نواقص ممکن باشد.
به عنوان تجربه سعی نکنید تمام برنامه های مورد احتیاج و بعضا غیر لازم را نصب کنید و برای تهیه بک آپ مجبور باشید حجم بالایی را به صورت بک آپ ذخیره کنید.
به نظر بنده بعد ازنصب سیستم عامل آنرا جنیون نمایید و سعی کنید آنرا کاملا آپدیت نمایید.سپس آنتی ویروس سیستم را که البته امیدوارم از نوع اورجینال آن استفاده نمایید را نصب و سپس کاملا آپدیت نمایید.
هم اکنون بدون نصب هر گونه برنامه جانبی از سیستم خود بک آپ تهیه نمایید.
سعی کنید حتی المقدور از نصب و ازدحام برنامه های غیر ضروری اجتناب نمایید و صرفا برنامه هایی را نصب کنید که ممکن است وقت زیادی از شما بگیرد.
البته شما میتوانید ابتدا از گزینه اولی که شرح دادم یک بک آپ تهییه کنید و سپس برنامه های مورد لزوم را نصب کنید و مجدادا یک بک آپ دیگر تهیه کنید.
لازم به توضیح است بک آپ تهیه شده به روش اول بعد از بازگردانی دارای بهترین کیفیت و البته سرعت مناسبی در اجرا میباشد.
بوک مارک ها