هیچ کار نتونستم بکنم لطفا راهنمایی کنید.
هیچ کار نتونستم بکنم لطفا راهنمایی کنید.
دوست عزیز احتمال دارد دی وی دی هایی که به عنوان بک آپ برایتان ساخته اند مشکل داشته باشد.پیشنهاد میکنم دستگاه خود را به همراه دی وی دی های بک آپ نزد یک متخصص ببرید.
دوست عزيز اگر اشتباه نكنم ويندوز 7 شما ارجينال هست كه ازش بك آپ داريد اون dvd بك آپ ها دي وي دي 1 بزاريد با بوت بيارين بالا ببينيد ميشه
شما پارتيشن recovery داريد
ااگر اشتباه نكنم اين هم مشخصات دستگاه شما است
مشخصات کلی: لپ تاپ نوع معمولی - وزن 2.78 کیلوگرم
پردازنده: Intel 2630QM 2.0 GHZ Core i7 2.93 GHz - Cache 6 MB - BUS 1333 MHz
حافظه: 6 GB DDR3
هارد دیسک: 640 GB 7200 RPM
کارت گرافیک: Nvidia GeForce GT540M 2048 MB UpTo 4096 MB
صفحه نمایش: 15.6" - Bright LED
امکانات: DVD-RW - فاقد مودم - بلوتوث داخلی - Card Reader - Webcam - LAN - WiFi - HDMI
سایر مشخصات: باتری 6 سلولی - Microsoft Windows 7
نام ها ديگر : Dell XPS L502X-Touch
این مبحث به اشتباه در قسمت بازیابی اطلاعات (Recovery) قرار گرفته بود که به این محل انتقال می یابد.
توجه : دوستان عزیز لطفا در هنگام ایجاد مباحث جدید به محل آن توجه نموده و در قسمت صحیح اقدام به ایجاد مباحث نمایید.
دوست عزیز
با توجه به پسوند فایل های بکاپ شما که wim می باشد با جستجوی عبارت how to restore wim file dell می توانید اطلاعات تکمیلی را در این زمینه به دست آورید.
متاسفانه به دلیل این که اینجانب تاکنون با این نوع بکاپ کار نکرده ام بیش تر از این نمی توانم راهنمایی کنم اما توصیه می کنم منتظر بمانید تا با استفاده از راهنمایی دوستانی که با این فرمت آشنایی دارند مشکل خود را برطرف کنید.
توجه : درهنگام روشن شدن لپ تاپ در پایین صفحه دکمه ای را برای رفتن به recovery یا restore نشان می دهد دکمه مربوطه را بفشارید ببینیدآیا می توانید به محیطی که امکان بازگردانی فایل مورد نظر باشد بروید؟
ویرایش توسط opera : 26-07-2012 در ساعت 06:00
از همگی ممنون
درست شد از طریق بوت
در حال حاضر 1 در حال مشاهده این موضوع می باشد.. (0 کاربر و 1 مهمان در این انجمن حضور دارند)
بوک مارک ها