سلام،وقت همگی بخیر....
بنده فروشگاه کامپیوتری دارم، ی مشکل ک دارم اینه که acronis true image نسخه های بروزش، زمانی که در حالت بوتیبل استفاده میکنم، روی صفحه ی اولش میمونه (دقیقا روی بخش Loading !
جالب اینه که مثلا یدونه لپ تاپ از کارتنش در میارم روو اون اجرا نمیشه و قفل میکنه و کجبورم ویندوز نصب کنم و تحویل مشتری بدم ، ولی بعد ک میرم یدونه لپ تاپ پلمپ دیگه رو ئا میکنم و روشن میکنم ،روو اون مدل لپ تاپ و با همون قطعات و همون کانفیگ و همون برند، وقتی تست میکنم براحتی اجرا میشه و ویندوز ریکاوری میشه (مثلا Lenovo Ideapad 110 )
برند هم عوض کردم باز همین اوصاف بوده
Asus
Lenovo
این مشکل رو هم در حالت MBR تشت کردم و هم در حالت UEFI
در هر دو حالت هم باز اکرونیس بالا نمیاد و مجبور به نصب دستی ویندوز مشیم
قبلا زمانی که این مشکل رو داشتم (زمانی که اکرونیس با نسخه های UEFI ساپورتش که قفل میکرد،) بنده میرفتم از طریق اکزونیس کالکشن و نسخه 2013 و 2012 (مثلا) در حالت MBR بالا میومدم و ایمیج ویندوزم که UEFI نصبه رو برمیگردوندم و بعد از ریکاوری شدن ویندوز،میرفتم توو بایوس لپ تاپ و مود هارد رو UEFi میکردم و ویندوز UEFI براحتی بالا میومد و حل میشد
ولی الان این این مشکل زمانی حاد میشه که چون الان بعضی لپ تاپای جدید ، ستاپشون چون فقط در هر حالت UEFI بوت میشه و MBR رو اصلا نمیشناسه ، بالاجبار مجبور به استفاده از نسخه UEFI اکرونیس هستم، بنده نسخه 2017 و 2016 و 2014 رو هم دانلود کردم ک بازم متاسفانه قفل میکنه و باز همین مشکل روو این لپ تاپا (ّخیلی اتفاقی ) پابرجاست و مجبور به نصب دستی ویندوز میشم!
دوستان پیشنهادی چیزی واسه حل مشکل دارن؟؟؟
بوک مارک ها