سلام.
کسی از دوستان PDF فارسی از آموزش این نرم افزار داره؟i
فرقی هم نمیکنه از چه ورژنیش باشه! CS4 ، CS6 ، CC
البته اگه از ورژن های جدیدش باشه خب خیلی بهتره!
ممنون.
سلام.
کسی از دوستان PDF فارسی از آموزش این نرم افزار داره؟i
فرقی هم نمیکنه از چه ورژنیش باشه! CS4 ، CS6 ، CC
البته اگه از ورژن های جدیدش باشه خب خیلی بهتره!
ممنون.
نمایش امضاء
*چه لذتی داره در رکاب امام زمان(عجل الله تعالی فرجه الشریف) شهید شدن و در دامان آن بزرگوار جان دادن *
# خدایا بحق 14 معصومت(سلام الله علیهم أجمعین) این توفیق بزرگ و شیرین را نصیب همه محبان امام زمان(سلام الله علیه) بفرما #
نمایش امضاء
*چه لذتی داره در رکاب امام زمان(عجل الله تعالی فرجه الشریف) شهید شدن و در دامان آن بزرگوار جان دادن *
# خدایا بحق 14 معصومت(سلام الله علیهم أجمعین) این توفیق بزرگ و شیرین را نصیب همه محبان امام زمان(سلام الله علیه) بفرما #
اگر سرعت اینترنتت بالاست و مشکل دانلود نداری از این لینک دانلود کن
البته فیلم آموزششه نه pdf امیدوارم بدردت بخوره
[VLBUTTON] آموزش جامع After Effects CS5 [/VLBUTTON]
نمایش امضاء
سلام و ادب حسین عزیز.
به نظر من شما ابتدا فیلم های فارسی تهیه شده توسط شرکت های ایرانی رو خریداری کنید، مثلا مال پرند یا مال شرکت های دیگه، "جادو کردن رو توشون یاد نمیده"، اما نکات ابتدایی و ابزار ها و پانل ها و منوها و غیره رو خوب یاد می ده. تا اینجا که خودت رو بسازی، از اینجا به بعد دیگه دیدن فیلم های خارجی برات راحت می شه. به نظر من pdf اگر هم باشه، بهتر و گویاتر از فیلم نیست. (البته نه هر PDFیی ;)
برای تهیه فیلم ها هم اکثر فروشگاه های نرم افزاری دارن. اگر سمت بازار رضا تهران برید یه عالمه پیدا می کنید. برخی شرکتا مثلا همین پرند مثل اینکه فروش انلاین پستی هم دارن.
موفق باشید.
ویرایش: یه چیز مهم هم فراموش کردم. خلاصه ای از مبانی Encoding ویدئو رو از دست ندید. می شناسم افرادی رو که با پریمیر و افتر اکتز و ادیوس پول در میارن، اما هنوز فرق بین Anamorphic و Square Pixel رو نمی دونن.
![]()
ویرایش توسط M-AUDIO : 06-02-2014 در ساعت 15:57
نمایش امضاء:)
بوک مارک ها