نمایش نتایج: از شماره 1 تا 7 از مجموع 7

موضوع: ارتقاء سئوی سایت

1. نمایش اطلاعات

پیش فرض ارتقاء سئوی سایت

با سلام و خسته نباشید خدمت دوستان عزیز. من یک فروشگاه اینترنتی لوازم یدکی پراید دارم . چند وقنی هست که این سایت رو راه اندازی کردم و دوست دارم توی بعضی کلمات کلیدی مثل لوازم یدکی پراید 131 و بعضی از کلمات مشابه فروش قطعات و لوازم یدکی خودرو های داخلی مخصوصا پراید رتبه در نتایج گوگل کسب کنم . دوستانی که تخصص در زمینه سئو دارند اگه لطف کنند که من رو راهنمایی کنند که چطور توی این کلمات رتبه کسب کنم ممنون میشم.
    اگر هم قیمت و زمان رو هم ذکر کنند ممنون میشم . با تشکر از وقتی که گذاشتید.

آدرس سایت اگه دوست داشتید بررسی انجام بدید در پیام خصوصی ارسال میشه , ممنون .
    ویرایش توسط S!RUS : 29-08-2021 در ساعت 23:05 دلیل: حذف لینک و اضافه کردن توضیحات

2. نمایش تشکر

3. نمایش اطلاعات

سلام و عرض ادب
    اگه سایتت بود میشد بررسی کرد

4. مدیر کل S!RUS آواتار ها
    نمایش اطلاعات

نوشته اصلی توسط eidur100
    سلام و عرض ادب
    اگه سایتت بود میشد بررسی کرد
    سلام .
    در پیام خصوصی میتونید مکاتبه کنید و ادرس سایت رو بپرسید
    نمایش امضاء

5. raddesign آواتار ها
    نمایش اطلاعات

پیش فرض پاسخ

عرض ادب
    میتونید در کمتر از 3 ماه با حداقل هزینه اینکار رو بکنید
    اگر تمایل داشتید داخل واتس اپ بهم پیام بدید
    09109600645

6. نمایش اطلاعات

پیش فرض پاسخ

سلام پیشنهاد میکنم ابتدا لینک سایت خودتون رو ارسال بفرمایید تا بررسی های لازم روی سایت انجام بشه تا راحتتر بشه بهتون مشاوره داد

7. نمایش تشکر

8. عضو ثابت
    نمایش اطلاعات

سلام به شما دوست عزیز، در ابتدا باید بگم این کلمات کلیدی مد نظر شما زمان بر و رتبه گیری در آن ها نسبتا سخته. پیشنهادم به شما اینه که اگر فرصتش دارید دوره آموزشی سئو رو تهیه کنید تا خودتون مستقیم و بی واسطه برای رنک گیری در گوگل تلاش کنید و نیاز به خرید عمده ابزار ی هم نداشته باشید. حتی اگه بعدا بخواید این کار رو به ی تیم حرفه ای بدید خودتون در جریان هستید که چه کاری داره انجام میشه. ابزارعمده برای رتبه گرفتن با این کلمات تولید یک محتوا یونیک و خاصه که تو همون مقاله به صفحات محصول مد نظرتون لینک بدید. به دنبال فروش عمده ابزار تو این زمینه نباشید و با حذف دلالان بازار ابزار کمک کنید که توسط گوگل جریمه نشید، فقط صبور باشید و اطلاعاتتون بالا ببرید.

9. نمایش تشکر

10. parsa.p0p آواتار ها
    نمایش اطلاعات

پیش فرض راهنمایی در خصوص سئو

سلام دوست عزیز
    برای اینکه سئو سایتتون رو بهبود بدید باید روی تولید محتوا باکیفیت، لینکسازی داخلی، مسائل تکنیکال و لینکسازی خارجی سایتتون تمرکز کنید و نیاز به زمان و تداوم داره. بهتره با خوندن مقاله ها و کتاب های رایگان دانش خودتون رو در این زمینه افزایش بدید تا به قول دوستمون اگه کسیو واسه اینکار استخدام کردید هم بتونید از روند کار مطلع باشید.

11. نمایش تشکر

اطلاعات تاپیک

Users Browsing this Thread

در حال حاضر 1 در حال مشاهده این موضوع می باشد.. (0 کاربر و 1 مهمان در این انجمن حضور دارند)

بوک مارک ها

بوک مارک ها

مجوزهای ارسال و ویرایش

• شما نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
  • شما نمی توانید به پست ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید فایل پیوست ضمیمه کنید
  • شما نمی توانید پست های خود را ویرایش کنید
  •