سلام
طریقه رایت فایل ایمیج بر روی فلش مموری به صورت بوت توسط نرف افزارultra iso را آموزش بدید چون هر کاری کردم نتونستم![]()
سلام
طریقه رایت فایل ایمیج بر روی فلش مموری به صورت بوت توسط نرف افزارultra iso را آموزش بدید چون هر کاری کردم نتونستم![]()
پروردگارا به من بیاموز در این فرصت حیاتم، آهی نکشم براى کسانی که دلم راشکستن
سلام
من خواستم خود از ESET Smart Security دسک تجات درست کنم که از من درخواست نرم افزار Microsoft Windows AIK کرد که به سایت ماکروسافت مراجعه ولی این نرم افزار برای میندوز ویستا به بالا بود نه برای ویندوز ایکس پی ... حال دانلو کرده و اینستال کرده و وقتی میخوام دیسک نجات بسازم میگه برای windows PE که نمیدونم چکار کنم ... آیا شما آموزش قدم به قدم برای ساخت دیسک نجات برای windows XP SP3 دارید بگذارید
دوست عزیز
ظاهرا این مشکل جدیدا ایجاد شده است.
قبلا برای ایجاد سی دی بوت از این آنتی ویروس درخواست ALK/ADK می کرد که با کلیک کردن بر روی لینک مربوطه به سایت مایکروسافت هدایت شده و از آنجا باید فایلی به نامرو دانلود و نصب می کردید تا بتوانید سی دی بوت رو بسازید.کد:6001.18000.080118-1840-kb3aikl_en
مشخصات دقیق این فایل :
MD5 : B83FAD8FD28E637B82CB4A6BEF7D6920کد:6001.18000.080118-1840-kb3aikl_en
SHA-1 : 50779B0E3F09D39C03F9543B80D19BC3E9A9D283
size : 1.34GB
اینجانب این فایل رو قبلا دانلود کرده ام و آن را دارم.
در ضمن ظاهرا برخلاف عنوان در سایت مایکروسافت که نوشته است :
Automated Installation Kit (AIK) for Windows Vista SP1 and Windows Server 2008
در قسمت پایین یعنی در قسمت
نوشته شده است :
- Supported Operating System
Windows Server 2008, Windows Vista
- Windows Vista
- Windows Vista Service Pack 1
- Windows Server 2008
- Windows Server 2003 Service Pack 1 with KB926044
- Windows Server 2003 Service Pack 2
- Windows XP Service Pack 2 with KB926044
ممنونم از توضیحات شما و منم دانلود کردم ولی هنگام ساخت دیسک نجات نام WinPE که حقیقت نمیدونم منظور چیست آیا منظور ویندور پروفیشینال ادیدشن هست یا منظور نوعی از ویندوز بغیر از XP هستش ... تصویر فوق هنگام پیام ساخت دیسک نجات است
آموزش تصویری ساخت سیدی بوت آنتی ویروس nod 32 در ویندوز xp :
دوستان عزیز
با توجه به این که پست مربوطه بنابه دلایلی از این قسمت پاک شده است این آموزش رو به صورت pdf دوباره پیوست کردم می توانید دانلود نموده و در صورتی که در این زمینه مشکلی داشتید با توجه به راهنمایی های موجود برطرف نمایید.
سلام ... خوب دیگه ویندوز XP با تمام فراز و نشیب هایش رفت کنار و در حال حاضر ویندوز 8.1 اینترپرایس با نود اسمارت سیکیوریتی 7 دارم .... APK ویندوز 8.1 رو از ماکروسافت گرفتم و فقط گزینه Deployment Tools را نصب کردم و وقتی خواستم با نود اسمارت سیکیوریتی sys Rescueدرست کنم با خطایی که تصویرش را پیوست می کنم برخورد کردم .. آیا می توانید مرا راهنمایی کنید
ریزورس 01.jpgریزورس 02.jpg
با سلام دوستان در اسمارت سکوریتی ورژن 9 این گزینه فعال نیست وقتی کیلیک میکنی به سایت نود وصل میشه ومیگه بسته به نوع سیستم عامل باید دانلود کنی میخواستم ببینم ایا راه دیگری برا اینکار هست یا موقع نصب من اشتباهی کردمکه این گزینه کار نمیکنه
در حال حاضر 1 در حال مشاهده این موضوع می باشد.. (0 کاربر و 1 مهمان در این انجمن حضور دارند)
بوک مارک ها