سلام. ببخشید که تایپیک زدم. نمیدونستم سوالمو کجا بپرسم. میخواستم بدونم ورژن 10 چقدر بیشتر از ورژن 8 نود از منابع سیتمی استفاده میکنه؟ چقدر سنگینتره؟؟ من با 8 تقریبا راحتم. اگه 10 نصب کنم سیستم کند نمیشه؟؟؟ تفاوتشون چقدره؟؟؟
سلام. ببخشید که تایپیک زدم. نمیدونستم سوالمو کجا بپرسم. میخواستم بدونم ورژن 10 چقدر بیشتر از ورژن 8 نود از منابع سیتمی استفاده میکنه؟ چقدر سنگینتره؟؟ من با 8 تقریبا راحتم. اگه 10 نصب کنم سیستم کند نمیشه؟؟؟ تفاوتشون چقدره؟؟؟
سلام
مطمعنا تمامی شرکت ها در پی این هستند که انتی ویروسی قوی و سبکی روانه بازار کنند و این امر در هر مرحله اپدیت بهبود بخشیده میشه
نود 10 هم از نود 8 سبکتر شده و میتونید نصب کنید.
Sent from my LG-H818 using Tapatalk
درود
دوست عزیز همیشه سعی کنید نسخه بروز سوییت های امنیتی رو اینستال واستفاده کنید.چون هم دارای Compatibility بهتر باویندوز و Certificate متفاوت وبروز و همچنین قابلتهای امنیتی جدید که برای افزایش امنیت ویندوز الزامی هستند.
نسخه جدید Eset Smart Security 10 نیز کاملا باویندوز سازگاری داره و دارای پرفورمنس بالایی هستش خصوصا درویندوز10.
📌 دوستان گرامی لطفا سوالات خودتان را در انجمن مطرح کنید.
تاپیک جامع ارائه ودریافت جدیدترین اپدیتهای رسمی ویندوز 10
.................................................. .....................آموزش روشهای کنترل حجم مصرفی اینترنت در ویندوز 10
دوست عزیز
اگر سیستم نسبتا خوبی داشته باشید مثلا چهار گیگ رم با سی پی یو دو هسته ای تفاوت آنچنانی با هم ندارند و هر دو از نظر استفاده از منابع یکسان هستند.
به جز تغییرات و امکانات جزیی تنها تفاوت عمده ای که با همدیگر دارند این هست که نسخه 10 قبل از فعال کردن تقریبا کارایی ندارد و نمی توان از آن برای اسکن و ویروس یابی و حتی محافظت از سیستم به کار برد.
موفق باشید.
ویرایش توسط opera : 24-03-2017 در ساعت 02:30
سلام
واقعا عجیب واسم چند روز میام میبینم نود 8 یا 10 بالاترین پست اخه داداش من معلومه که نود 10 از 8 بهتره !
قطعا مشکلات قبلش رفع شده قطعا باگ هاش رفع شده ممکنه امکاناتیم بهش اضافه شده باشه
موفق باشید
در حال حاضر 1 در حال مشاهده این موضوع می باشد.. (0 کاربر و 1 مهمان در این انجمن حضور دارند)
بوک مارک ها