صفحه 3 از 36 اولین 1234513 ... آخرین
نمایش نتایج: از شماره 21 تا 30 از مجموع 360

موضوع: معرفی لایسنس/ سریال/ تریال ریست و کرک معتبر و تست شده برای انواع آنتی ویروس ها

1. عضو حرفه ای
    نمایش اطلاعات

جا داره از زحمات اپرای عزیز برای اداره این تایپیک کمال تشکر و قدردانی را به عمل آورم و از بقیه کاربران عزیز هم تقاضا کنم برای کامل تر شدن و استفاده بهتر اعضا به ارایه مصالب در این بخش کمک کنند.
    همچنین از دوستان عزیزی که امکان دسترسی به لایسنس برای اینترنت سکوریتی آواست دارند هم ممنون میشوم لایسنس معتبری در این بخش قرار دهند.البته در حال حاضر بنده بعد از منقضی شدن و از کار افتادن لایسنس قبلی از لایسنس سافت گذر که در بخش این آنتی ویروس قرار داده شده استفاده میکنم.اما همین روزها این لایسنس هم از کار میافته.

2. نمایش تشکر

3. ناظم ارشد opera آواتار ها
    نمایش اطلاعات

دوست عزیز

ببین فعال سازهای موجود در این پست کار می کنند :

4. نمایش اطلاعات

دوستان عزیز من نسخه 5 نود را نصب کردم. نرم افزار کرکی که در سایت سافت گذر بود را هم اجرا کردم پس از آن نود بصورت خودکار بدون دادن یوزر و پسورد و هیچ تنظیم خاصی از سرور نود آپدیت می شود و بروز می گردد. نمی دانم تا کی این وضعیت ادامه دارد!؟

5. نمایش اطلاعات

برای دریافت لایسنس اواست چکار باید بکنم

6. عضو متخصص Cyrus آواتار ها
    نمایش اطلاعات

بفرمایید
    فایل های پیوست شده

7. ناظم ارشد opera آواتار ها
    نمایش اطلاعات

keys, licenses, activations, trial reset the device for Avira (AntiVir, Security Suite)

23.04.2012

includes the latest keys: last updated on 23/04/2012

توجه : توضیحات مربوطه در مورد نحوه استفاده از کلید ها همراه فایل فشرده پیوست شده می باشد.
    ویرایش توسط opera : 05-05-2012 در ساعت 18:30 دلیل: حذف فایل پیوست به دلیل قرار گرفتن نسخه جدید تر در ادامه موضوع

8. نمایش تشکر

9. ناظم ارشد opera آواتار ها
    نمایش اطلاعات

keys, licenses, activations, trial reset the device for Dr.Web (Antivirus, Enterprise Suite, File Servers, Security Space)

23.04.2012

توجه : توضیحات مربوطه در مورد نحوه استفاده از کلید ها همراه فایل فشرده پیوست شده می باشد.
    ویرایش توسط opera : 05-05-2012 در ساعت 18:24 دلیل: حذف فایل پیوست به دلیل قرار گرفتن نسخه جدید تر در ادامه موضوع

10. ناظم ارشد opera آواتار ها
    نمایش اطلاعات

keys, licenses, activations, trial reset the device for Avast! (Pro, IS, Home Edition)

23.04.2012

ویرایش توسط opera : 05-05-2012 در ساعت 18:25 دلیل: حذف فایل پیوست به دلیل قرار گرفتن نسخه جدید تر در ادامه موضوع

11. عضو متخصص ali68124 آواتار ها
    نمایش اطلاعات

پیش فرض اكتيو هاي آنتي ويروس dr.web به تاريخ 24 آپريل 2012

DR.WEB Key-on 21.04.2012

پسورد فايل ها :forum.softgozar.com

12. نمایش تشکر

13. عضو متخصص ali68124 آواتار ها
    نمایش اطلاعات

پیش فرض اكتيو هاي آنتي ويروس آويرا به تاريخ 21 آپريل 2012

AVIRA Key-on 21.04.2012

پسورد فايل ها :forum.softgozar.com
    ویرایش توسط ali68124 : 24-04-2012 در ساعت 16:26

14. نمایش تشکر

صفحه 3 از 36 اولین 1234513 ... آخرین

اطلاعات تاپیک

Users Browsing this Thread

در حال حاضر 1 در حال مشاهده این موضوع می باشد.. (0 کاربر و 1 مهمان در این انجمن حضور دارند)

برچسب برای این موضوع

بوک مارک ها

بوک مارک ها

مجوزهای ارسال و ویرایش

• شما نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
  • شما نمی توانید به پست ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید فایل پیوست ضمیمه کنید
  • شما نمی توانید پست های خود را ویرایش کنید
  •