نمایش نتیجه های نظرسنجی ها: با کدام یک موافقید؟

رأی دهندگان
18. شما نمی توانید در این نظرسنجی رای دهید.
  • اعمال محدودیت زمانی برای ارسال مخربها و نتیجه تستها

7 38.89%
  • ادامه فعالیت تاپیک به شکل کنونی

11 61.11%
صفحه 410 از 410 اولین ... 1060110160210260310360400408409410
نمایش نتایج: از شماره 4,091 تا 4,094 از مجموع 4094

موضوع: دانلود کدهای مخرب و تست آنتی ویروس ها

1. نمایش اطلاعات

پیش فرض دانلود کدهای مخرب و تست آنتی ویروس ها

1.png

قوانین ارسال پست در این تاپیک:

1- فایلها را فقط با برنامه winrar فشرده و پسوردگذاری کنید , پسورد فایل فشرده را " infected " قرار دهید

2- مخربها و لینکهای حاوی مخرب را داخل انجمن آپلود نکنید . ( اخراج قطعی کاربر )

3- نتیجه تستها را حتما همراه با اسکرین شات قرار دهید. (ترجیحاً داخل اسپویلر)

4- بعد از قرار داده شدن مخربها فقط و فقط تا 48 ساعت بعد می توانید نتیجه تستها را اعلام کنید

5- حتماً وضعیت آنلاین یا آفلاین بودن در حین اسکن را، بهمراه نتایج تست قرار دهید.(در صورتی که آنتی ویروس شما به فناوری ابری مجهز است)

6- حتما ذکر کنید که تنظیمات آنتی ویروس شما پیشفرض است یا در وضعیت پیشرفته

7- در صورت نقل قول گرفتن ، حتماً پست اصلی را تا حد امکان کوتاه کنید.(البته تاریخ را به هیچ وجه حذف نکنید)

8- هرگونه بحث در مورد آنتی ویروسها و مقایسه آنها یا مشکلات ناشی از آلوده شدن بوسیله مخرب ها در این تاپیک ممنوع است. پستهای نامربوط سریعا پاکسازی میشوند و در صورت تکرار با کاربران خاطی برخورد میشود. برای مطرح کردن مشکلات خود از این
    تاپیک در بخش امنیتی استفاده نمایید.

9- در صورت قرار دادن فایل های مخرب، حتماً
    تاریخ را به صورت شمسی نیز قید کنید.

عنوان: ایمیل کمپانی های آنتی ویروس جهت ارسال ویروس
    مشاهده صفحه

ویرایش توسط Secure : 31-03-2016 در ساعت 21:57 دلیل: به روز رسانی...

2. نمایش تشکر

3. عضو ثابت
    نمایش اطلاعات

سلام چرا این باج افزار توی پوشه نیست وقتی اکسترکت میکنی مجبوری روش کلیک کنی نکنه باعث قفل شدن سیستمون بشه؟ ما میخوایم تست کنیم نه مبتلا شیم

4. ناظم بخش Microtel آواتار ها
    نمایش اطلاعات

نوشته اصلی توسط Microtel

⚠️WannaCryptor Ransomware⚠️

1نمونه باج افزارخطرناک جدید
    آنالیز بدافزار توسط ضدویروس کمپانی مطرح روسی<<>> Kaspersky 2017

وضعیت: انلاین
    تنظیمات: ماکسیمم
    بدافزاردروضعیت ریال تایم بلافاصله شناسایی وبه قرنطینه منتقل شد

Detection Rate:1/1 100%

================================================== ======================
    نوشته اصلی توسط محمد میرانی
    سلام چرا این باج افزار توی پوشه نیست وقتی اکسترکت میکنی مجبوری روش کلیک کنی نکنه باعث قفل شدن سیستمون بشه؟ ما میخوایم تست کنیم نه مبتلا شیم
    درود

بله بدافزارتوسط کاربرای خارجی بدون فولدرزیپ وفشرده شده، موقع اکسترکت به هیچ عنوان روش کلیک نکنیدو صرفا با گاردامنیتی تست کنید.

نمایش امضاء

5. نمایش اطلاعات

Post ویروسی شدن سایت

نوشته اصلی توسط A (\/) ! Я
    1.png

قوانین ارسال پست در این تاپیک:

1- فایلها را فقط با برنامه winrar فشرده و پسوردگذاری کنید , پسورد فایل فشرده را " infected " قرار دهید

2- مخربها و لینکهای حاوی مخرب را داخل انجمن آپلود نکنید . ( اخراج قطعی کاربر )

3- نتیجه تستها را حتما همراه با اسکرین شات قرار دهید. (ترجیحاً داخل اسپویلر)

4- بعد از قرار داده شدن مخربها فقط و فقط تا 48 ساعت بعد می توانید نتیجه تستها را اعلام کنید

5- حتماً وضعیت آنلاین یا آفلاین بودن در حین اسکن را، بهمراه نتایج تست قرار دهید.(در صورتی که آنتی ویروس شما به فناوری ابری مجهز است)

6- حتما ذکر کنید که تنظیمات آنتی ویروس شما پیشفرض است یا در وضعیت پیشرفته

7- در صورت نقل قول گرفتن ، حتماً پست اصلی را تا حد امکان کوتاه کنید.(البته تاریخ را به هیچ وجه حذف نکنید)

8- هرگونه بحث در مورد آنتی ویروسها و مقایسه آنها یا مشکلات ناشی از آلوده شدن بوسیله مخرب ها در این تاپیک ممنوع است. پستهای نامربوط سریعا پاکسازی میشوند و در صورت تکرار با کاربران خاطی برخورد میشود. برای مطرح کردن مشکلات خود از این
    تاپیک در بخش امنیتی استفاده نمایید.

9- در صورت قرار دادن فایل های مخرب، حتماً
    تاریخ را به صورت شمسی نیز قید کنید.

عنوان: ایمیل کمپانی های آنتی ویروس جهت ارسال ویروس
    مشاهده صفحه

سلام مهندس من دوسایت دارم که یکی در مورد تعمیر یخچال و یکی تعمیر کولر است و خب میخواستم بدونم سایت هم ویروسی میشه ؟ اخه پاپ آپ باز میکنه خود به خود من نمیدونم چیکار کنم.کسی میدونه؟

6. مدیر کل S!RUS آواتار ها
    نمایش اطلاعات

نوشته اصلی توسط newrepair
    سلام مهندس من دوسایت دارم که یکی در مورد تعمیر یخچال و یکی تعمیر کولر است و خب میخواستم بدونم سایت هم ویروسی میشه ؟ اخه پاپ آپ باز میکنه خود به خود من نمیدونم چیکار کنم.کسی میدونه؟
    سلام .
    جهت اطلاعات بیشتر میتونید راه های جلوگیری از باز شدن پاپ آپ ها رو سرچ کنید .
    نمایش امضاء

صفحه 410 از 410 اولین ... 1060110160210260310360400408409410

اطلاعات تاپیک

Users Browsing this Thread

در حال حاضر 1 در حال مشاهده این موضوع می باشد.. (0 کاربر و 1 مهمان در این انجمن حضور دارند)

برچسب برای این موضوع

بوک مارک ها

بوک مارک ها

مجوزهای ارسال و ویرایش

• شما نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
  • شما نمی توانید به پست ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید فایل پیوست ضمیمه کنید
  • شما نمی توانید پست های خود را ویرایش کنید
  •