صفحه 1 از 138 1231151101 ... آخرین
نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 از مجموع 1377

موضوع: مشاوره و راهنمایی جهت انتخاب بسته ی امنیتی

1. ناظم بخش Secure آواتار ها
    نمایش اطلاعات

پیش فرض مشاوره و راهنمایی جهت انتخاب بسته ی امنیتی

سلام. این تاپیک با هدف کمک و راهنمایی به کاربران در خصوص انتخاب یک آنتی ویروس مناسب ایجاد شده است. این روزها بسیاری از کاربران دنبال یک آنتی ویروس مناسب و در عین حال سبک هستند
    که رایانه و لپ تاپ ایشان را حفاطت نماید، اما نمیدانند که کدام آنتی ویروس مناسب تر است. ما در این تاپیک قصد داریم کاربران را برای رسیدن به یک آنتی ویروس ایده آل راهنمایی کنیم. امید است که این

تاپیک راهگشای دوستان باشد. با تشکر/

2. نمایش تشکر

3. عضو متخصص Moralist! آواتار ها
    نمایش اطلاعات

پیش فرض Re: تمامی مباحث،مشکلات،و اموزش های Eset NOD32 و Smart Securi

نوشته اصلی توسط Bill Gates
    3- علاوه بر انتی ویروس موارد دیگر مانند هوش مصنوعی دقت و یا .... برایتان مهم باش
    در بین انتی ویروس ها ESET دارای بهترین هوش مصنوعی و AVG دارای ضعیف ترین هوش هست

منبع کجاست

دوما کاسپر بهترین هوش مصنوعی را دارا میباشد زیرا موارد زیادی بوده که دیتابیس قادر به تشخیص فایل مخرب نبوده و هوش مصنوعی کاسپر انرا تشخیص داده است
    ولی من که خیری از هوش مصنوعی نود نبردم اصلا هیچ موردی را حس نکردم

4. نمایش تشکر

5. عضو ثابت
    نمایش اطلاعات

نوشته اصلی توسط Moralist!
    3- علاوه بر انتی ویروس موارد دیگر مانند هوش مصنوعی دقت و یا .... برایتان مهم باش
    در بین انتی ویروس ها ESET دارای بهترین هوش مصنوعی و AVG دارای ضعیف ترین هوش هست

منبع کجاست

دوما کاسپر بهترین هوش مصنوعی را دارا میباشد زیرا موارد زیادی بوده که دیتابیس قادر به تشخیص فایل مخرب نبوده و هوش مصنوعی کاسپر انرا تشخیص داده است
    ولی من که خیری از هوش مصنوعی نود نبردم اصلا هیچ موردی را حس نکردم
    سایت معتبر av-comparatives.org
    کاسپر در هوش مصنوعی ضریب خطای بالایی داره.

6. نمایش تشکر

7. عضو حرفه ای
    نمایش اطلاعات

دوستان، دعوا نکنید!
    آنتی‌ویروس Avira را امتحان کنید و حالش را ببرید.
    فقط همین!
    (البته نا گفته نماند که من تا حالا از کسپر جز کم‌کردن سرعت بدی‌ ِ دیگه‌ای ندیده‌ام!)
    نمایش امضاء

8. نمایش تشکر

9. عضو متخصص Moralist! آواتار ها
    نمایش اطلاعات

نوشته اصلی توسط mo.re.za
    دوستان، دعوا نکنید!
    فقط همین!
    (البته نا گفته نماند که من تا حالا از کسپر جز کم‌کردن سرعت بدی‌ ِ دیگه‌ای ندیده‌ام!)
    دوست عزیز ما دعوا نمیکنیم نظرات شما و جناب Bill Gates برای ما محترم است
    هر کس نظری میدهد و بررسی میکنیم با اینکه احترام همدیگر را نگاه میداریم

10. نمایش تشکر

11. عضو ثابت
    نمایش اطلاعات

نوشته اصلی توسط mo.re.za
    دوستان، دعوا نکنید!
    فقط همین!
    سلام
    درسته ما دعوا نمیکنیم خیلی خوبه که این بحث ها انجام میشه و افراد دیگه اون ها رو میخونن و باعث میشه چیز هایی یاد بگیرن و از مطالب استفاده کنن و یک ایرانی سواد فناوری اطلاعاتش رو بالا ببره.

این چیزی که من در مورد آنتی ویروسها در این چند وقت بدست آوردم شاید به ترتیب :

1 - Trustport و g data دو آنتی ویروس قوی --- ولی این دو آنتی ویروس به دلیل استفاده از دو و یا چند موتور پردازشگر بسیار سنگین و کند عمل میکنن - آپدیت های ناجوری هم دارن که خیلی سخته یک کاربر بتونه از اونا استفاده کنه.

2 - محصولات سیمانتک - کسپرسکی - اویرا بهترین انتخواب ها هستند و برای کاربران خانگی عالی هستند ( و میشه گفت انتخواب حرفه ایها همین ها میباشه )

3 - نود 32 - avg - Microsoft - و شاید BitDefender انتخواب بعدی کاربران میباشه.

حدود 15 آنتی ویروس در سطح خوب میباشند که به انتخواب کاربر و در حد سواد و تجربه کاربر انتخواب و استفاده میشه.

12. نمایش تشکر

13. عضو ثابت
    نمایش اطلاعات

نوشته اصلی توسط mo.re.za
    دوستان، دعوا نکنید!
    فقط همین!
    نتایج تست انتی ویروس ها:

14. نمایش تشکر

15. عضو متخصص Moralist! آواتار ها
    نمایش اطلاعات

پیش فرض Re: مشکل در استفاده از NodLogin 10.0.2 x86/x64

نوشته اصلی توسط mhasani
    با سلام
    در توضیحات نرم افزار NodLogin 10.0.2 x86/x64 آمده:

برای اینکه برنامه بتواند کار خود را به درستی انجام دهد حتما باید در در تنظیمات آنتی ویروس و در قسمت Exclusions مسیر نصب برنامه یعنی 'C:Program FilesUlisesSoft' را اضافه کنید و همچنین Web access protection را غیر فعال کنید.

این جمله برای من خیلی مبهم است. 1-اگه منظورتون از تنظیمات همون setting است من در آنتی ویروس نود32 نه بخشsetting رو پیدا کرد م نهExclusions رو . لطفا بگید اینها رو در کدوم قسمت میشه پیدا کرد.
    2-"در قسمت Exclusions مسیر نصب برنامه یعنی 'C:Program FilesUlisesSoft' را اضافه کنید" را من متوجه نمیشم. یعنی در قسمت Exclusions باید عبارت "C:Program FilesUlisesSoft' رو تایپ کنم یا ...؟
    3- وقتی این نرم افزار پسورد و یوزر نیم رو دانلود میکنه ؛پس چه ضرورتی داره که یک صفحه اختصاص دادید که دوستان پسورد و یوزر نیم نود را به بقیه معرفی کنن؟
    با تشکر
    1- شما پنجره نود را باز کن و کلید F5 را بزن به تنظیمات دسترسی پیدا میکنی

2- در این قسمت با زدن دکمه Add و یا Browse آدرسی که نود لاگین در آن نصب شده است را به آنتی ویروس آدرس دهی کنید

3- گاهی اوقات وقتی ورژن بالاتر آنتی ویروس می آید دیگر نود لاگین قادر نیست که یوزر و پس را وارد برنامه کند برای همین یوزر و پس را معرفی میکنند
    ضمنا گاهی اوقات نود به این نرم افزار گیر میدهد و آنرا بلاک میکند

در پایان چه خوب بود که این مشکل را در تاپیک اختصاصی محصولات نود ذکر میکردید
    نوشته اصلی توسط mo.re.za
    دوستان، دعوا نکنید!
    فقط همین!
    نتایج تست انتی ویروس ها:

التبه من این نتایج را زیاد قبول ندارم خود کاربر باید با تلاش خودش این تست را بین آنتی ویروس ها انجام دهد

به عنوان مثال PC tools e Scan و G DATA جزو عالیترین آنتی ویروس ها شناخته شده اند که واقعا جای تعجب دارد
    آنوقت مکافی جزو عالی ها شمرده شده است

مقالات این سایت هم مال چند ماهه پیش است که هنوز نسخه 2011 خیلی از انتی ویروس ها ارائه نشده بود

16. عضو ثابت
    نمایش اطلاعات

سلام.بنظر من نورتون و کاسپر سکیریتی بهترین ها هستن.این رو میشه براحتی امتحان کنید و قدرت بالای ان ها را مشاهده کنید.راستی نود32 اصلا خوب نیس وقتی نمیتونه یه ویروسو پاک کنه به چه درد میخوره و کارش فقط اینه که ویروسارو میشناسه و بیشتر نقشه دکوری داره.

17. نمایش تشکر

18. عضو ثابت
    نمایش اطلاعات

نتایج تست انتی ویروس ها:

img]http://up.iranblog.com/Files0/17b444a5d87046e48665.png[/img]]

التبه من این نتایج را زیاد قبول ندارم خود کاربر باید با تلاش خودش این تست را بین آنتی ویروس ها انجام دهد

به عنوان مثال PC tools e Scan و G DATA جزو عالیترین آنتی ویروس ها شناخته شده اند که واقعا جای تعجب دارد
    آنوقت مکافی جزو عالی ها شمرده شده است

مقالات این سایت هم مال چند ماهه پیش است که هنوز نسخه 2011 خیلی از انتی ویروس ها ارائه نشده بود
    بله گفته بودم که انتخاب انتی ویروس یه بحث سلیقه ای هست البته برای انتی ویروس مکافی عالی هم زیاده باید میرفت جزو استاندارد ها من خودم این انتی ویروس رو تست کرده بودم با انواع مخرب ها فهمیدم انتی ویروس ضعیفی هست البته هوش مصنوعی بسیار ضعیفی داره فایروال مکافی هم یکی از ضعیف ترین فایروال هست اون نتایج که گذاشتم بر اساس قدرت شناسایی و هوش مصنوعی از هم جدا شدن.
    موفق باشید.
    نوشته اصلی توسط reza_i7
    سلام.بنظر من نورتون و کاسپر سکیریتی بهترین ها هستن.این رو میشه براحتی امتحان کنید و قدرت بالای ان ها را مشاهده کنید.راستی نود32 اصلا خوب نیس وقتی نمیتونه یه ویروسو پاک کنه به چه درد میخوره و کارش فقط اینه که ویروسارو میشناسه و بیشتر نقشه دکوری داره.
    بله فایروال نورتون و کسپر از همه قویتر اند ولی از نظر هوش مصنوعی و قدرت شناسایی تقریبا یکی هستند البته نود در هوش مصنوعی یه سر و گردن بالاتره تنها مشکل نورتون و کاسپر اینه که یه سیستم 50 هسته ای با 600 گیگ رم رو به زانو درمیاره نورتون باز یکم بهتره.

19. نمایش تشکر

صفحه 1 از 138 1231151101 ... آخرین

اطلاعات تاپیک

Users Browsing this Thread

در حال حاضر 1 در حال مشاهده این موضوع می باشد.. (0 کاربر و 1 مهمان در این انجمن حضور دارند)

برچسب برای این موضوع

بوک مارک ها

بوک مارک ها

مجوزهای ارسال و ویرایش

• شما نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
  • شما نمی توانید به پست ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید فایل پیوست ضمیمه کنید
  • شما نمی توانید پست های خود را ویرایش کنید
  •