صفحه 3 از 138 اولین 123451353103 ... آخرین
نمایش نتایج: از شماره 21 تا 30 از مجموع 1377

موضوع: مشاوره و راهنمایی جهت انتخاب بسته ی امنیتی

1. عضو ثابت
    نمایش اطلاعات

پیش فرض Re: تست نود32

نوشته اصلی توسط king_of_chaf
    آپدیت کردن نود خیلی مهمه
    درسته دوستانی که از نود بد میگن یا آپدیتشون قدیمی بوده یا از حالت تریال استفاده میکردن یا ویندوزشون داغون شده نود
    فایلهایی رو که بهشون شک داره رو زیر نظر میگیره بعد با یک اپدیت اگه فایلها ویروس یا تروجان بود اونا رو حذف میکنه اگر نبود میمونه تا آپدیت بعدی البته باهاشون کاری نداره
    البته فعلا من دارم MSE رو امتحان میکنم فعلا که جواب داده به شماها هم توصیه میکنم از این آنتی ویروس استفاده کنید
    نمایش امضاء

2. عضو ثابت
    نمایش اطلاعات

نوشته اصلی توسط king_of_chaf
    سلام
    دوست عزیز من ویروس جمع نمیکنم که بخام برای شما ویروس رو ایمیل کنم . در صورت مشاهده ویروس سریعا اونو پاک میکنم . -بعدشم من خیلی وقته از نود استفاده نمیکنم.
    اگر میخاهی نود رو امتحان سرسخت کنی هارد ویروس دار رو به سیستمت وصل کن و داخل اون بچرخ ، همین
    - فقط هایدن هات بسته باشه که قدرت واقعی اون رو بسنجی.

منظورم این بود که اگه ویروس هایی دیدی نود نتونست پاکش کنه برام بفرست.نود من همیشه آپدیت و سالمه بعید میدونم کم بیاره.
    من همه این کارایی رو که میگی رو کردم ولی این عیب هایی که شما میگین رو ندیدم.هم هارد یکی از دوستامو که ویروس از کار انداخته بود رو وصل کردم
    که کامل از ویروس پاک شد(ویندوزش ناقص شده بود به خاطر ویروس).هم تو لبتاب با هارد دیسک 500 گیگ که 4 هزار ویروس داشت.همشو پیدا کرد .بعد یه رستارت سیستم شود هلو.
    گفتی پوشه های هایدن! .System Volume Information این پوشه رو که نمیشه رفت تو رو کامل از ویروس پاک کرد.این پوشه هاید سیستمیه که کاربر نمیتونه بره توش . از لحاظ فایل های هاید خیالت راحت باشه.
    این آنتی ویروس در حین سادگی خیلی پیشرفته هست.
    شما نود رو بعد از نصب ویندوز نصب کن دیگه خیالت راحت اگه میخوای از رم و سی پی یو که کاسپر مصرف کرده بیشتر بهره ببری.
    من تاحالا از نود بدی ندیدم.فقط شنیدم. اما بعد ملوم شد آپدیته طرف مال خیلی ماه پیشه یا نودش رو اپدیت نمیکنه یا از تریال 30 روزه استفاده کرده(مدت 30 روز تموم شده) یا ویروس سیستم عاملشو داغون کرده بعد نود نصب کرده کهباعث میشه نود ناقص اجرا شه.اینا یه سری از دلایلی هست که میتونه باعث بشه نود خوب کار نکنه و مشکلاتی که شما میگی پیش بیاد.
    آپدیت کردن نود خیلی مهمه
    دوست عزیز درسته من هم به مدت 6 ماه از نود استفاده میکردم چون اینترنت پرسرعت دارم به صورت ساعتی آپدیت بود و همه جا ازش تعریف میکردم و ازش هم راضی بودم مثل الان شما.

با همه این اطمینان یک روز هارد یکی از بچه ها که اونم با اینترنت و ویروس زیاد سرو کار داشت رو وصل کردم کارم رو انجام دادم و خیلی خوب همه چیز پیش رفت تا فردای اون روز دیدم هایدن هام باز نمیشه و به به ، سیستمم با نود کاملا آپدیت ویروسی شده و ...

بعد از اون هم میدیدم که نود بعضی جاهای دیگه هم کم میاره و جایی ویروس رو پیدا میکنه ولی از پاک کردنش عاجزه.

شما هم تا حالا با ویروس جدید و درست و حسابی درگیر نشدییک چیز دیگه تعداد ویروس اصلا مهم نیست نوع ویروس مهمه
    یک عدد از ویروسهای مهم میتونه کار همون 4000 هزار تای معمولی رو رو سیستم انجام بده.

در مورد System Volume Information هم که گفتی روش اسکن بزنی کافیه حتما نمیخاد بری داخلش.

درسته توی ویندوز نمیشه بری داخلش ولی با ویندوز زنده لینوکس میتونی توی هر فایلی از هاردت رو بری .

چند تا ویروس جدیدی که کسپرسکی برای من گرفته توی همین چند روز
    کد:
    و نوع های دیگه از همین مورد virus EICAR-Test-file  =   eicar_com.zip + eicarcom2.zip
    BF2142.EXE
    Autoran.inf مدل های جدید اون -- با پسوند هایی مثل  wqh - clsb - aqy - adv - ahg
    Sality.bh
    انواع نوع  Win32.CVE-2010-2568.b

3. عضو ممتاز king_of_chaf آواتار ها
    نمایش اطلاعات

دوست عزیز درسته من هم به مدت 6 ماه از نود استفاده میکردم چون اینترنت پرسرعت دارم به صورت ساعتی آپدیت بود و همه جا ازش تعریف میکردم و ازش هم راضی بودم مثل الان شما.
    با همه این اطمینان یک روز هارد یکی از بچه ها که اونم با اینترنت و ویروس زیاد سرو کار داشت رو وصل کردم کارم رو انجام دادم و خیلی خوب همه چیز پیش رفت تا فردای اون روز دیدم هایدن هام باز نمیشه و به به ، سیستمم با نود کاملا آپدیت ویروسی شده و ...
    بعد از اون هم میدیدم که نود بعضی جاهای دیگه هم کم میاره و جایی ویروس رو پیدا میکنه ولی از پاک کردنش عاجزه.
    شما هم تا حالا با ویروس جدید و درست و حسابی درگیر نشدی

با اطمینان کامل میگم نود ویروسی که نمیزاره هایدن ها باز شن رو میشناسه.کامل پاکش میکنه.این ویروس میره تو رجیستری قسمتی رو که مربوط میشه به show / hiden دست کاری میکنه.
    اگه بعد از وارد شدن به سیستم پیداش کنی دیگه کارشو کرده.برای درست کردنش فکر کنم تو مسیر زیر باشه (اگه خواستین بگین کاملشو در اختیارتون بزارم) :
    HKEY_LOCAL_MACHINESOFTWAREMicrosoftWindowsCurrentV ersionExplorerAdvancedFolderHiddenSHOWALL
    من اولین بار این ویروس رو 1 یا 1 سال و نیم پیش تو سایت دانشگامون دیدم.
    شما نود تون مشکل داشت.چون اگه اینجور بود مال منم نباید پیدا میکرد و پاکش میکرد.
    نودی که ویروسو پیدا کنه ولی پاکش نکنه %100 یکی از مشکلاتی رو که قبلا گفتم رو داره.پیشنهاد میکنم نود فعلی رو پاک کنید.دوباره نصب کنید.%90 جواب میگیری.غیره صورت ویروس ویندوزو داغون کرده.یک چیز دیگه تعداد ویروس اصلا مهم نیست نوع ویروس مهمه
    یک عدد از ویروسهای مهم میتونه کار همون 4000 هزار تای معمولی رو رو سیستم انجام بده.
    king_of_chaf : حرف شما درست.باید اعتراف کنم که 80% ویروس هاش new folder بود ولی تا اینجا نسبتا ثابت شد که اگه نود بشناسه دیگه تعدادش فرق نداره و پاک میکنه

در مورد System Volume Information هم که گفتی روش اسکن بزنی کافیه حتما نمیخاد بری داخلش.
    درسته توی ویندوز نمیشه بری داخلش ولی با ویندوز زنده لینوکس میتونی توی هر فایلی از هاردت رو بری .
    king_of_chaf : من رو باز کردن یا چجوری رفتن به داخل این پوشه حرف نزدم.شما گفتی پوشه هاید ! من از حرف شما اینجور برداشت کردم که نود نمیتونه پوشه های هاید رو اسکن کنه.واسه همین این پوشه رو اسم بردم.

چند تا ویروس جدیدی که کسپرسکی برای من گرفته توی همین چند روز
    و نوع های دیگه از همین مورد
    کد:
    virus EICAR-Test-file  =   eicar_com.zip + eicarcom2.zip
    BF2142.EXE
    :king_of_chaf برو تو ای سایت
    کد:
    http://www.eicar.org/anti_virus_test_file.htm
    .هرکی میخواد با نود بره . این ویروس هایی که اسم بردی توشه.(وقت خوبی واسه تست نود هست)

Autoran.inf مدل های جدید اون -- با پسوند هایی مثل wqh - clsb - aqy - adv - ahg
    Sality.bh
    انواع نوع Win32.CVE-2010-2568.b

king_of_chaf : ویروس Autoran.inf رو خوب پاک میکنه.ولی بقیه که گفتی برخورد نکردم یا اینکه برخورد کردم یادم نمیاد.

4. عضو ثابت
    نمایش اطلاعات

پیش فرض مشاوره و راهنمایی جهت انتخاب بسته ی امنیتی

[CENTER]بسم الله الرحمن الرحيم

سلام و درود

انتخاب يك آنتي ويروس (يا بهتر بگيم يك محافظ براي يك سيستم عامل) شايد كار بسيار سختي بركسي كه چندين بار طعم ضربه هاي ويروس را چشيده باشد ، شود.
    بنده با آنتي ويروس هاي زيادي كار نكردم.

در واقع فقط با نورتون ، مك آفي ، نود 32 و كاسپر آشنا هستم.

و مدت زيادي كه به دنبال يك آنتي ويروس خوب مي گردم.

كه هم به اندازه كافي قوي باشه ؛
    هم بيش از حد از منابع سيستم استفاده نكنه (كه باعث پايين رفتن سرعت سيستم ميشه)؛
    كار با اون آسان باشه (محيط كاربري آسان و داراي تجهيزات كامل تنظيماتي)؛
    در ضمن آپديتش هم خيلي سنگين نبوده و به راحتي گير بياد.
    اميدوارم بتونم آنتي ويروس خوبي رو با كمك شما انتخاب كنم.

والسلام
    نمایش امضاء

5. عضو متخصص Moralist! آواتار ها
    نمایش اطلاعات

پیش فرض RE: انتخاب يك آنتي ويروس خوب با كمك برادران

دوست عزیز بیشرتین نقش را در جلوگیری از ورود ویروس خود کاربر ایفا میکند

به نظر من شما یک Nod Antivirus سبک را نصب کنید ولی در عوض تمامی روشهای ورود ویروس را به سیستم یاد بگیرد و به خاطر بسپارید

در صورت تمایل به مقاله من که در این ماه در مجله چاپ شده است مراجعه کنید انجا به صورت مفصل بحث شده است

موفق باشید

6. نمایش تشکر

7. عضو ثابت
    نمایش اطلاعات

نوشته اصلی توسط Moralist!' pid='10302' dateline='1313302676
    دوست عزیز بیشرتین نقش را در جلوگیری از ورود ویروس خود کاربر ایفا میکند

به نظر من شما یک Nod Antivirus سبک را نصب کنید ولی در عوض تمامی روشهای ورود ویروس را به سیستم یاد بگیرد و به خاطر بسپارید

در صورت تمایل به مقاله من که در این ماه در مجله چاپ شده است مراجعه کنید انجا به صورت مفصل بحث شده است

موفق باشید
    البته با نود آشنا هستم. (درواقع كاملا آشنا هستم.) از آنجا كه يادم مياد دليل اصلي هك شدن شبكه سپاه پاسداران در كشور به دست روس ها به خاطر استفاده از همين آنتي ويروس بود.

اين آنتي ويروس نمي تونه ويروس هاي نوع W رو بگيره و تروجان هارو هم نشناخته و براي مقابله با هكرها هم ساخته نشده.
    تا به امروز ازش راضي نبودم.

درباره ، آويرا و اي وي جي نظرت چيه چون من ازشون اطلاعي ندارم.
    نمایش امضاء

8. نمایش اطلاعات

سلام اگه سیستمت بالا است از اینترنت سیکیوریتی کسپرسکی 2012 استفاده کن

9. عضو متخصص Moralist! آواتار ها
    نمایش اطلاعات

نوشته اصلی توسط Ashena' pid='10323' dateline='1313324962

البته با نود آشنا هستم. (درواقع كاملا آشنا هستم.) از آنجا كه يادم مياد دليل اصلي هك شدن شبكه سپاه پاسداران در كشور به دست روس ها به خاطر استفاده از همين آنتي ويروس بود.

اين آنتي ويروس نمي تونه ويروس هاي نوع W رو بگيره و تروجان هارو هم نشناخته و براي مقابله با هكرها هم ساخته نشده.

اولا این اصلا دلیل خوبی نیست...
    حالا مثلا شبکه سپاه پاسداران یاد نداره که با ویروس مقابله کنه ایا دلیل میشه که نود خوب نباشه اصلا اشتباه اونها این است که به انتی ویروس اعتماد کرده اند باید مهندسین و افراد خبره ای داشته باشند که 90 درصد امنیت را تامین کنند ان ده در صد بقیه توسط انتی ویروس تامین میشود
    البته یک سیستم خانگی شاید در مدت عمرش یک دفعه هم هک نشود پس این جنبه هم زیاد مهم نیست!!!!!
    ضمنا اینطور نیست که شما میگویید که فلان ویروس ها و تروجان ها را نمیگیرد نه این گفته به هیچ وجه صحیح نیست
    اگر اینطور باشد بالاترین میزان استفاده از انتی ویروس نود میاشد نمونش همین تاپیک خودمون و کشور خودمون پس طبیعتا باید مدام کاربران این انتی ویروس با مشکل مواجه باشند در صورتی که نسبت به درصد استفاده از این انتی ویروس کاربران کمی با مشکل مواجه میشوند
    علاوه بر این بسیاری از صاحب نظران علم کامپیوتر از نود استفاده میکنند که میتواند دلیل محکمی برای ما باشد
    بله اگر شما دوست دارید منابع سیستم را در حد زیاد در اختیار انتی ویروس قرار دهید که Kaspersky internet security نصب کنید که من اصلا پیشنهاد نمیکنم

بین Avira ,AVG به نظرم Avira قوی تر میباشد و برای سیستم مناسب تر است

10. عضو ثابت
    نمایش اطلاعات

نوشته اصلی توسط Moralist!' pid='10327' dateline='1313328495

نوشته اصلی توسط Ashena' pid='10323' dateline='1313324962

اولا این اصلا دلیل خوبی نیست...
    حالا مثلا شبکه سپاه پاسداران یاد نداره که با ویروس مقابله کنه ایا دلیل میشه که نود خوب نباشه اصلا اشتباه اونها این است که به انتی ویروس اعتماد کرده اند باید مهندسین و افراد خبره ای داشته باشند که 90 درصد امنیت را تامین کنند ان ده در صد بقیه توسط انتی ویروس تامین میشود
    البته یک سیستم خانگی شاید در مدت عمرش یک دفعه هم هک نشود پس این جنبه هم زیاد مهم نیست!!!!!
    ضمنا اینطور نیست که شما میگویید که فلان ویروس ها و تروجان ها را نمیگیرد نه این گفته به هیچ وجه صحیح نیست
    اگر اینطور باشد بالاترین میزان استفاده از انتی ویروس نود میاشد نمونش همین تاپیک خودمون و کشور خودمون پس طبیعتا باید مدام کاربران این انتی ویروس با مشکل مواجه باشند در صورتی که نسبت به درصد استفاده از این انتی ویروس کاربران کمی با مشکل مواجه میشوند
    علاوه بر این بسیاری از صاحب نظران علم کامپیوتر از نود استفاده میکنند که میتواند دلیل محکمی برای ما باشد
    بله اگر شما دوست دارید منابع سیستم را در حد زیاد در اختیار انتی ویروس قرار دهید که Kaspersky internet security نصب کنید که من اصلا پیشنهاد نمیکنم

بین Avira ,AVG به نظرم Avira قوی تر میباشد و برای سیستم مناسب تر است

[CENTER]بسم الله الرحمن الرحيم
    البته دلايل شما كاملا صحيح است، اما مسئله به همين جا خطم نميشود.
    در مورد پاسخ ندادن در برابر بعضي از ويروس ها بايد بگم كه اين حرف رو من نمي زنم بلكه خود نود 32 ميزنه ، شما مي تونيد هنگام آپديت آنلاين نود ، پس از وارد شدن به سايت اصلي با ترجمه گوگل مسئله رو دريافت كنيد.

كما اينكه مي تونيد از هركسي كه در هر كدام از رشته هاي كامپيوتر درس مي خونه بپرسيد. اين موضوع 5 سال پيش هم توسط شركت سيمانتك مورد انتقاد قرار گرفت.
    در ضمن بايد بگم كه امروزه همه ي شركت هاي بزرگ دنيا از يك آنتي ويروس و يا فايروال براي محافظت از سيستمشون استفاده مي كنند، براي مثال ؛ مكآفي در به عنوان يك آنتي ويروس خصوصي براي محافظت از شبكه سايبري وزارت دفاع آمريكا و كانادا استفاده مي شه و اين موضوع اصلا پنهان و دروغ نيست ، چرا؟
    به دو دليل :
    1- من روزه دارم و نمي تونم دروغ بگم!!!
    2- در بخش اينفوي نرم افزار مكآفي اين موضوع صراحتا قابل مشاهده است.
    اما چيزي كه باز هم مهم هست؛
    نود 32 براي كاربران خانگلي كه گه گاهي مي خوان يك فلش چك كنند و يا هر روز چند دقيقه اي به ايميلشون سر مي زنند عالي است.

اما در بين 32 آنتي ويروس معروف جهاني ، آنتي ويروس ايست نود 32 رتبه 18 هم رو داره.
    كه البته كم هم نيست.
    اما كسي كه داراي يك سيستم نسبتا قوي هست حاضره بخاطره نگهداري از اون از آنتي ويروس هايي حتي سنگين و پرحجم مانند پاندا نيز استفاده كنه.
    در ضمن شما براي اطمينان از معتبر بودن حرف بنده مي تونيد به اين لينك مراجعه كنيد.
    در ضمن من صد ها بار گفتم كه مشهوترين نرم افزار ها بهترين ها نيستند. اگه اينطور باشه بهتره كه از IE بجاي اپرا و فايرفكس استفاده كرد، نه!
    در ضمن در مورد حمله به سپاه پاسداران بگم كه ، دليل اصلي انتخاب نود به عنوان آنتي ويروس محافظ سايبري در ايران شهرت آن بود ، اما امروزه در تمامي شركت هاي اداري دولتي بعد از آن جريان رسوايي يا از سيستم عامل لينوكس استفاده مي كنند و يا از سيمانتك اند پوينت به عنوان آنتي ويروس كارخانه اي.
    در ضمن چيزي كه از داشتن يك آنتي ويروس خوب مهم تر است آپديت آن است كه اهميت بالايي داره.

راستي ميتونيد به اين لينك نيز سري بزنيد.

والسلام
    [CENTER]به نام او كه نامش آرامش بخش قلب هاستبچه ها تا دو روز ديگه بايد يه آنتي ويروس خوب معرفي كنم تا به حال هم تو دو فروم ديگه جست و جو كردم و همين رو گفتم.
    برادران من بين :
    Avast
    Avira
    Bitdefender
    Nod32
    شك دارم،
    يك كمك بكنيد.
    نمایش امضاء

11. عضو ثابت
    نمایش اطلاعات

در مورد آنتی ویروس منم یک چیز بگم که رفقا به خوبی توی تایپیکی که ویروس ها رو جهت امتحان شر می کردن توضیحشو دادند که یک آنتی ویروس باید بتونه چند لایه محافظتی توی سیستم ایجاد کنه و فقط متکی به viruse definition خودش نباشه که متاسفانه بعضی از آنتی ویروس ها همچنان در سیستم سنتی خودشون موندن
    مثلا نود 32 یک دوره واقعا طلای داشت اما الان نه
    من حرف دوستمون رو قبول دارم
    من یک مدت از comodo internet secکه با یک سال لایسنس رایگان بود استفاده می کردم یک مدتم دارم از آوست استفاده می کنم
    چندتا رفیق هم دارم که دارن از آوست استفاده می کنند و راضیند
    طبق شنیده ها از رفقا Gdata واقعا قویه ولی کرک نداره!
    من آوست رو پیشنهاد می دم اقلاً از نود و آویرا که قبلا باهاشون کار می کردم بهتره
    اگر می خوای آنتی ویروس رو توی یک شبکه نصب کنی بیت دفیندر توی این لیستی که دادی بهترینه ! من کار کردم و واقعا به این نتیجه رسیدم

صفحه 3 از 138 اولین 123451353103 ... آخرین

اطلاعات تاپیک

Users Browsing this Thread

در حال حاضر 2 در حال مشاهده این موضوع می باشد.. (0 کاربر و 2 مهمان در این انجمن حضور دارند)

برچسب برای این موضوع

بوک مارک ها

بوک مارک ها

مجوزهای ارسال و ویرایش

• شما نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
  • شما نمی توانید به پست ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید فایل پیوست ضمیمه کنید
  • شما نمی توانید پست های خود را ویرایش کنید
  •