نوشته اصلی توسط Ashena' pid='10323' dateline='1313324962
البته با نود آشنا هستم. (درواقع كاملا آشنا هستم.) از آنجا كه يادم مياد دليل اصلي هك شدن شبكه سپاه پاسداران در كشور به دست روس ها به خاطر استفاده از همين آنتي ويروس بود.
اين آنتي ويروس نمي تونه ويروس هاي نوع W رو بگيره و تروجان هارو هم نشناخته و براي مقابله با هكرها هم ساخته نشده.
تا به امروز ازش راضي نبودم.
درباره ، آويرا و اي وي جي نظرت چيه چون من ازشون اطلاعي ندارم.
اولا این اصلا دلیل خوبی نیست...
حالا مثلا شبکه سپاه پاسداران یاد نداره که با ویروس مقابله کنه ایا دلیل میشه که نود خوب نباشه اصلا اشتباه اونها این است که به انتی ویروس اعتماد کرده اند باید مهندسین و افراد خبره ای داشته باشند که 90 درصد امنیت را تامین کنند ان ده در صد بقیه توسط انتی ویروس تامین میشود
البته یک سیستم خانگی شاید در مدت عمرش یک دفعه هم هک نشود پس این جنبه هم زیاد مهم نیست!!!!!
ضمنا اینطور نیست که شما میگویید که فلان ویروس ها و تروجان ها را نمیگیرد نه این گفته به هیچ وجه صحیح نیست
اگر اینطور باشد بالاترین میزان استفاده از انتی ویروس نود میاشد نمونش همین تاپیک خودمون و کشور خودمون پس طبیعتا باید مدام کاربران این انتی ویروس با مشکل مواجه باشند در صورتی که نسبت به درصد استفاده از این انتی ویروس کاربران کمی با مشکل مواجه میشوند
علاوه بر این بسیاری از صاحب نظران علم کامپیوتر از نود استفاده میکنند که میتواند دلیل محکمی برای ما باشد
بله اگر شما دوست دارید منابع سیستم را در حد زیاد در اختیار انتی ویروس قرار دهید که Kaspersky internet security نصب کنید که من اصلا پیشنهاد نمیکنم
بین Avira ,AVG به نظرم Avira قوی تر میباشد و برای سیستم مناسب تر است
بوک مارک ها