صفحه 2 از 138 اولین 12341252102 ... آخرین
نمایش نتایج: از شماره 11 تا 20 از مجموع 1377

موضوع: مشاوره و راهنمایی جهت انتخاب بسته ی امنیتی

1. عضو متخصص Moralist! آواتار ها
    نمایش اطلاعات

پیش فرض Re: تمامی مباحث،مشکلات،و اموزش های Eset NOD32 و Smart Securi

نوشته اصلی توسط Bill Gates
    نوشته اصلی توسط reza_i7
    سلام.بنظر من نورتون و کاسپر سکیریتی بهترین ها هستن.این رو میشه براحتی امتحان کنید و قدرت بالای ان ها را مشاهده کنید.راستی نود32 اصلا خوب نیس وقتی نمیتونه یه ویروسو پاک کنه به چه درد میخوره و کارش فقط اینه که ویروسارو میشناسه و بیشتر نقشه دکوری داره.
    بله فایروال نورتون و کسپر از همه قویتر اند ولی از نظر هوش مصنوعی و قدرت شناسایی تقریبا یکی هستند البته نود در هوش مصنوعی یه سر و گردن بالاتره تنها مشکل نورتون و کاسپر اینه که یه سیستم 50 هسته ای با 600 گیگ رم رو به زانو درمیاره نورتون باز یکم بهتره.
    البته شاید کاهش سرعت زیاد جزو خصایص کاسپر باشد ولی من نسخه 2010 نورتون را تست کرده ام کاهش سرعت نامحسوسی داشت که طبیعتا در ورژن 2011 حتما بهتر شده است متاسفانه کاسپر به جای اینکه امنیت را با سرعت تلفیق کند فقط و فقط به مقوله امنیت اصرار دارد بدون اینکه به کاهش سرعت دقتی داشته باشد

2. نمایش تشکر

3. عضو ثابت
    نمایش اطلاعات

نوشته اصلی توسط Moralist!
    نوشته اصلی توسط reza_i7
    سلام.بنظر من نورتون و کاسپر سکیریتی بهترین ها هستن.این رو میشه براحتی امتحان کنید و قدرت بالای ان ها را مشاهده کنید.راستی نود32 اصلا خوب نیس وقتی نمیتونه یه ویروسو پاک کنه به چه درد میخوره و کارش فقط اینه که ویروسارو میشناسه و بیشتر نقشه دکوری داره.
    بله فایروال نورتون و کسپر از همه قویتر اند ولی از نظر هوش مصنوعی و قدرت شناسایی تقریبا یکی هستند البته نود در هوش مصنوعی یه سر و گردن بالاتره تنها مشکل نورتون و کاسپر اینه که یه سیستم 50 هسته ای با 600 گیگ رم رو به زانو درمیاره نورتون باز یکم بهتره.
    البته شاید کاهش سرعت زیاد جزو خصایص کاسپر باشد ولی من نسخه 2010 نورتون را تست کرده ام کاهش سرعت نامحسوسی داشت که طبیعتا در ورژن 2011 حتما بهتر شده است متاسفانه کاسپر به جای اینکه امنیت را با سرعت تلفیق کند فقط و فقط به مقوله امنیت اصرار دارد بدون اینکه به کاهش سرعت دقتی داشته باشد
    یکی از بدیهای نورتون اینه که حجم اپدیت بسیار بالایی داره من خودم دارم ازش استفاده میکنم شاید تا حالا 500 مگ اپدیت شده توی ورژن های جدید هم این مشکل برطرف نشده.

4. نمایش تشکر

5. عضو ثابت
    نمایش اطلاعات

اره خوب حجمه آپدیت نورتون بالاست و گمونم دلیلش replace شدن ان هاست(بهر حال هدف قدرت شناسایی و از بین بردن و سرعت کم نکردن است که این برنامه در این زمینه عالیه)
    نوشته اصلی توسط reza_i7
    دوست عزیز کاسپر و نورتون از لحاظ سنگینی اصلا قابل مقایسه نیستند.نورتون خیلی سبکتر هست(اینکه همه میگن کاسپر خیلی سنگینه ماله خیلی وقت پیششه ,ولی version جدیداشم اینقدر که میگید سنگین نیست).سنگینی نورتون مثل نود هست.کاسپر هم همه ی پی سی های تقریبا جدید براحتی بدونه هیچ مشکلی ساپورت میکنن و با اون راحت کار میکنن(منظورم از لحاظ سنگینی بود)

6. نمایش تشکر

7. عضو ثابت
    نمایش اطلاعات

بله فایروال نورتون و کسپر از همه قویتر اند ولی از نظر هوش مصنوعی و قدرت شناسایی تقریبا یکی هستند البته نود در هوش مصنوعی یه سر و گردن بالاتره تنها مشکل نورتون و کاسپر اینه که یه سیستم 50 هسته ای با 600 گیگ رم رو به زانو درمیاره نورتون باز یکم بهتره.[/QUOTE]

البته شاید کاهش سرعت زیاد جزو خصایص کاسپر باشد ولی من نسخه 2010 نورتون را تست کرده ام کاهش سرعت نامحسوسی داشت که طبیعتا در ورژن 2011 حتما بهتر شده است متاسفانه کاسپر به جای اینکه امنیت را با سرعت تلفیق کند فقط و فقط به مقوله امنیت اصرار دارد بدون اینکه به کاهش سرعت دقتی داشته باشد[/QUOTE]
    یکی از بدیهای نورتون اینه که حجم اپدیت بسیار بالایی داره من خودم دارم ازش استفاده میکنم شاید تا حالا 500 مگ اپدیت شده توی ورژن های جدید هم این مشکل برطرف نشده.[/QUOTE]
    غیر از آپدیت مشکل دیگه ای که داره اینه که به برنامه های خود ویندوز هم گیر میده (البته فکر نکنید مبتدی هستیم چون میدونم به ویروس آغشته شدن) ولی منظروم اینه خیلی تو پاکسازی و ترمیم ضعیف عمل میکنه
    نمایش امضاء

8. عضو متخصص Moralist! آواتار ها
    نمایش اطلاعات

دوست عزیز کاسپر و نورتون از لحاظ سنگینی اصلا قابل مقایسه نیستند.نورتون خیلی سبکتر هست(اینکه همه میگن کاسپر خیلی سنگینه ماله خیلی وقت پیششه ,ولی version جدیداشم اینقدر که میگید سنگین نیست).سنگینی نورتون مثل نود هست.کاسپر هم همه ی پی سی های تقریبا جدید براحتی بدونه هیچ مشکلی ساپورت میکنن و با اون راحت کار میکنن(منظورم از لحاظ سنگینی بود)

قابل مقایسه نیستند بله اگر بخواهیم با انتی ویروس های سبک و پر قدرت حال بسنجیم به نظر من بسیار سنگین است چون خود من هم از نسخه 2011 ان استفاده کرده ام هم از نود اخرین ورژن آن و هم از بیت دفندر
    ساپورت مشکلی نیست زور سیستم را میگیرد

9. عضو ثابت
    نمایش اطلاعات

قابل مقایسه نیستند بله اگر بخواهیم با انتی ویروس های سبک و پر قدرت حال بسنجیم به نظر من بسیار سنگین است چون خود من هم از نسخه 2011 ان استفاده کرده ام هم از نود اخرین ورژن آن و هم از بیت دفندر
    ساپورت مشکلی نیست زور سیستم را میگیرد
    اره دوست گرامی ولی واسه خیلی ها می ارزه

10. عضو ممتاز king_of_chaf آواتار ها
    نمایش اطلاعات

پیش فرض کنجکاوی

سلام .یوزر و پسورد هایی که با 2 نام EAV و TRIAL شروع میشن با هم فرق دارن؟سلام
    دوستان نود 32 یک آنتی ویروس بسیار ضعیف میباشد وقت خود را با این آنتی ویروس تلف نکنید.
    بعد از ورود فلشها و ابزارهایی شبیه به این در این یکی دو سال انتقال ویروسها بسیار شدید شده و استفاده از یک آنتی ویروس خوب بسیار مهم شده و من با تست این آنتی ویروس بهتون اطمینان میدم که قابل اعتماد نیست.
    با بقیه کاری ندارم ولی از کسپرسکی استفاده میکنم تا حالا هر کاری و هر ویروسی بهش نشون دادم که ازش یک مشکل بگیرم موفق نشدم . بسیار قوی هست یک سری مشکل کوچک از نظر سرعت و آپدیت داره که قدرت اون اونها رو پوشونده و تا حالا نزاشته که سراغ آنتی ویروس دیگه ای برم. Threats detected اون برای من به تعداد 253 عدد رسیده که 27 ویروس - 109 تروجان و ... رو برای من گرفته که این یعنی من با ویروس زیاد سرو کار دارم و حرفم رو از روی دلیل میزنم.
    اگه از آنتی ویروس دیگه ای حرف میزدی شاید جوابی نداشتم ولی با اطمینان کامل میگم نود 32 یک آنتی ویروس ضعیف هست و به درد یک کاربر حرفه ای نمیخوره.

- درسته که اکپر کاربران از نود استفاده میکنن به خاطر همونهایی که گفتی ولی چند درصدشون حرفه این چند نفرشون میدونن اصلا ویروس چیه و چه کارایی رو سیستم میکنه - خیلی از همونایی که میگی از این آنتی ویروس استفاده میکنن سیستمشون ویروسی شده و اصلا خبر ندارن و وقتی بهشون میگی باورشون نمیشه و باید بهشون اثبات کنی که به همشون اثبات کردم.

سلام.برادر گرامی که میگه نود به درد نمیخوره لطفا ویروس های درست و حسابی که میشناسی رو واسم ایمیل کن .میخوام خودم نود32 رو چک کنم .به دو صورت چک میکنم اول اینکه اجازه میده ویروس ها وارد سیتم بشن یا نه .اگه نزاشت مرحله اول رو با موفقیت تموم کرد. دوم اینکه نود32 رو غیره فعال میکنم تا ویروس ها وارد سیستم شن بعد دوباره فعال میکنم و سیستم رو 1 اسکن میکنم. نتیجه رو بهت میگم.
    من خیلی وقت از نود استفاده میکنم.تا حالا این مشکلاتو نداشتم.
    لطفا ویروس هارو و 1 فایل زیپ واسم ایمیل کن.
    king_of_chaf@yahoo.com
    بهترین و قوی ترین ویروس هاتو بفرست.

11. عضو متخصص Moralist! آواتار ها
    نمایش اطلاعات

دوست عزیز اینگونه نیست که من ویروس بنویسم ویا ویروسی داشته باشم که اینگونه باشد
    اگر به دست اوردم چشم در خدمت شما میگذارم

12. عضو ثابت
    نمایش اطلاعات

پیش فرض Re: تست نود32

نوشته اصلی توسط king_of_chaf
    سلام
    دوستان نود 32 یک آنتی ویروس بسیار ضعیف میباشد وقت خود را با این آنتی ویروس تلف نکنید.
    بعد از ورود فلشها و ابزارهایی شبیه به این در این یکی دو سال انتقال ویروسها بسیار شدید شده و استفاده از یک آنتی ویروس خوب بسیار مهم شده و من با تست این آنتی ویروس بهتون اطمینان میدم که قابل اعتماد نیست.
    با بقیه کاری ندارم ولی از کسپرسکی استفاده میکنم تا حالا هر کاری و هر ویروسی بهش نشون دادم که ازش یک مشکل بگیرم موفق نشدم . بسیار قوی هست یک سری مشکل کوچک از نظر سرعت و آپدیت داره که قدرت اون اونها رو پوشونده و تا حالا نزاشته که سراغ آنتی ویروس دیگه ای برم. Threats detected اون برای من به تعداد 253 عدد رسیده که 27 ویروس - 109 تروجان و ... رو برای من گرفته که این یعنی من با ویروس زیاد سرو کار دارم و حرفم رو از روی دلیل میزنم.
    اگه از آنتی ویروس دیگه ای حرف میزدی شاید جوابی نداشتم ولی با اطمینان کامل میگم نود 32 یک آنتی ویروس ضعیف هست و به درد یک کاربر حرفه ای نمیخوره.

- درسته که اکپر کاربران از نود استفاده میکنن به خاطر همونهایی که گفتی ولی چند درصدشون حرفه این چند نفرشون میدونن اصلا ویروس چیه و چه کارایی رو سیستم میکنه - خیلی از همونایی که میگی از این آنتی ویروس استفاده میکنن سیستمشون ویروسی شده و اصلا خبر ندارن و وقتی بهشون میگی باورشون نمیشه و باید بهشون اثبات کنی که به همشون اثبات کردم.

سلام.برادر گرامی که میگه نود به درد نمیخوره لطفا ویروس های درست و حسابی که میشناسی رو واسم ایمیل کن .میخوام خودم نود32 رو چک کنم .به دو صورت چک میکنم اول اینکه اجازه میده ویروس ها وارد سیتم بشن یا نه .اگه نزاشت مرحله اول رو با موفقیت تموم کرد. دوم اینکه نود32 رو غیره فعال میکنم تا ویروس ها وارد سیستم شن بعد دوباره فعال میکنم و سیستم رو 1 اسکن میکنم. نتیجه رو بهت میگم.
    من خیلی وقت از نود استفاده میکنم.تا حالا این مشکلاتو نداشتم.
    لطفا ویروس هارو و 1 فایل زیپ واسم ایمیل کن.
    king_of_chaf@yahoo.com
    بهترین و قوی ترین ویروس هاتو بفرست.
    سلام
    دوست عزیز من ویروس جمع نمیکنم که بخام برای شما ویروس رو ایمیل کنم . در صورت مشاهده ویروس سریعا اونو پاک میکنم . -بعدشم من خیلی وقته از نود استفاده نمیکنم.

اگر میخاهی نود رو امتحان سرسخت کنی هارد ویروس دار رو به سیستمت وصل کن و داخل اون بچرخ ، همین
    - فقط هایدن هات بسته باشه که قدرت واقعی اون رو بسنجی.

13. عضو ممتاز king_of_chaf آواتار ها
    نمایش اطلاعات

پیش فرض تست نود32

سلام
    دوست عزیز من ویروس جمع نمیکنم که بخام برای شما ویروس رو ایمیل کنم . در صورت مشاهده ویروس سریعا اونو پاک میکنم . -بعدشم من خیلی وقته از نود استفاده نمیکنم.
    اگر میخاهی نود رو امتحان سرسخت کنی هارد ویروس دار رو به سیستمت وصل کن و داخل اون بچرخ ، همین
    - فقط هایدن هات بسته باشه که قدرت واقعی اون رو بسنجی.

منظورم این بود که اگه ویروس هایی دیدی نود نتونست پاکش کنه برام بفرست.نود من همیشه آپدیت و سالمه بعید میدونم کم بیاره.
    من همه این کارایی رو که میگی رو کردم ولی این عیب هایی که شما میگین رو ندیدم.هم هارد یکی از دوستامو که ویروس از کار انداخته بود رو وصل کردم
    که کامل از ویروس پاک شد(ویندوزش ناقص شده بود به خاطر ویروس).هم تو لبتاب با هارد دیسک 500 گیگ که 4 هزار ویروس داشت.همشو پیدا کرد .بعد یه رستارت سیستم شود هلو.
    گفتی پوشه های هایدن! .System Volume Information این پوشه رو که نمیشه رفت تو رو کامل از ویروس پاک کرد.این پوشه هاید سیستمیه که کاربر نمیتونه بره توش . از لحاظ فایل های هاید خیالت راحت باشه.
    این آنتی ویروس در حین سادگی خیلی پیشرفته هست.
    شما نود رو بعد از نصب ویندوز نصب کن دیگه خیالت راحت اگه میخوای از رم و سی پی یو که کاسپر مصرف کرده بیشتر بهره ببری.
    من تاحالا از نود بدی ندیدم.فقط شنیدم. اما بعد ملوم شد آپدیته طرف مال خیلی ماه پیشه یا نودش رو اپدیت نمیکنه یا از تریال 30 روزه استفاده کرده(مدت 30 روز تموم شده) یا ویروس سیستم عاملشو داغون کرده بعد نود نصب کرده کهباعث میشه نود ناقص اجرا شه.اینا یه سری از دلایلی هست که میتونه باعث بشه نود خوب کار نکنه و مشکلاتی که شما میگی پیش بیاد.
    آپدیت کردن نود خیلی مهمه

صفحه 2 از 138 اولین 12341252102 ... آخرین

اطلاعات تاپیک

Users Browsing this Thread

در حال حاضر 3 در حال مشاهده این موضوع می باشد.. (0 کاربر و 3 مهمان در این انجمن حضور دارند)

برچسب برای این موضوع

بوک مارک ها

بوک مارک ها

مجوزهای ارسال و ویرایش

• شما نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
  • شما نمی توانید به پست ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید فایل پیوست ضمیمه کنید
  • شما نمی توانید پست های خود را ویرایش کنید
  •