صفحه 138 از 138 اولین ... 3888128136137138
نمایش نتایج: از شماره 1,371 تا 1,377 از مجموع 1377

موضوع: مشاوره و راهنمایی جهت انتخاب بسته ی امنیتی

1. عضو ثابت
    نمایش اطلاعات

میشه راهنمایی کنید و بفرمایید از بین این دو آنتی ویروس کدوما انتخاب کنم بهتره؟؟؟(میخوام یکدوما بخرم و از نسخه رایگان استفاده نکنم)

بیت دیفندر اینترنت سکیوریتی 2015

Kaspersky Internet Security 2016

2. نمایش تشکر

3. مدیر کل S!RUS آواتار ها
    نمایش اطلاعات

نوشته اصلی توسط alisn
    میشه راهنمایی کنید و بفرمایید از بین این دو آنتی ویروس کدوما انتخاب کنم بهتره؟؟؟(میخوام یکدوما بخرم و از نسخه رایگان استفاده نکنم)

با توجه به توضیحاتی که در پستهای قبل اشاره کردم و همینطوری اشنایی بیشتر خودم با کاسپر , بنده بخام فقط بین این دو انتی ویروس یکی را انتخاب کنم و بخرم کاسپر اینترنت سکیوریتی را انتخاب میکنم . البته میتونید منتظر نظرات سایر دوستان باشید .
    و همینطور میتونید فعلا قبل از خرید هم کاسپر اینترنت سکیوریتی 2016 را نصب کنید و توسط کلیدهای سایت ( یا در پیام خصوصی اطلاع بدید تا بهتون سریال 91 روزه بدم ) انرا فعال کرده و یه مدت استفاده کنید تا با تجربه بیشتری اقدام به خرید و استفاده کنید . در خصوص نصب و فعال سازی هم , جدا از اینکه در انجمن توضیح داده شده اگه سوالی بود در خدمتیم .
    نمایش امضاء

4. نمایش تشکر

5. عضو ممتاز
    نمایش اطلاعات

نوشته اصلی توسط alisn

اگر فقط همین دو تا انتخاب رو داشتم، کسپر رو انتخاب میکردم

6. نمایش تشکر

7. عضو ثابت mamadvahedi59 آواتار ها
    نمایش اطلاعات

نوشته اصلی توسط alisn

من بیت دفندر دارم و راضیم.ولی اگه بحث خرید باشه کاسپراسکای اونم لایسنس ارجینالش خیلی با ارزشه.

8. نمایش تشکر

9. عضو متخصص SajjadKhati آواتار ها
    نمایش اطلاعات

سلام
    بچه ها میگم فلش هایی که ویروسی هستن ، فایل Autoran.inf شون به هیچ وجه ویروسی نیست . درسته؟
    این Autoran.inf باعث میشه که وقتی وارد فلش میشیم ، فایل ویروس که احتمالا با پسوند exe هست رو اجرا کنه و اون باعث ویروسی شدن سیستم میشه. درسته ؟!!
    نمایش امضاء

10. ناظم بخش Microtel آواتار ها
    نمایش اطلاعات

نوشته اصلی توسط SajjadKhati
    سلام
    بچه ها میگم فلش هایی که ویروسی هستن ، فایل Autoran.inf شون به هیچ وجه ویروسی نیست . درسته؟
    این Autoran.inf باعث میشه که وقتی وارد فلش میشیم ، فایل ویروس که احتمالا با پسوند exe هست رو اجرا کنه و اون باعث ویروسی شدن سیستم میشه. درسته ؟!!
    سلام

دقیقا همین طوره. وقتی دیوایس مموری الوده به بدافزار میشه به فایل اجرایی اتوران می چسبه و همراه بااون run میشه وسپس تکثیر خودشو شروع می کنه.
    نمایش امضاء

11. نمایش تشکر

12. عضو ثابت
    نمایش اطلاعات

نوشته اصلی توسط alisn

سلام دوست عزیز
    بنده یه مدت بسیار روی امنیت ویندوزم تاکید داشتم و تقریبا همه آنتی ویروسهای معروف را یک بار روی سیستم نصب کردم ولی الان به دلایلی اصلا موافق آنتی ویروس نیستم..
    طبق تحقیقاتی که قبلا داشتم و به نظر خودم کسپراسکی بهتره چون هم حجم اینترنت کمتری استفاده میکنه و هم سبکتر از بیتدیفندر هست. همچنین در شناسایی اکثر فلش مموری ها و سی دی ها بلافاصله بعد از اتصالشون سرعت بیشتری داره درحالی که تاحالا ندیدم بیتدیفندر شناسایی کنه ولی به هرحال نباید بیتدیفندر راهم دست کم بگیری چون در شناسایی ویروس خیلی قوی عمل میکنه.درهرصورت پیشنهادم کسپراسکی هست و امیدوارم راهنماییم کمکت کرده باشه. موفق باشی.

صفحه 138 از 138 اولین ... 3888128136137138

اطلاعات تاپیک

Users Browsing this Thread

در حال حاضر 1 در حال مشاهده این موضوع می باشد.. (0 کاربر و 1 مهمان در این انجمن حضور دارند)

برچسب برای این موضوع

بوک مارک ها

بوک مارک ها

مجوزهای ارسال و ویرایش

• شما نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
  • شما نمی توانید به پست ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید فایل پیوست ضمیمه کنید
  • شما نمی توانید پست های خود را ویرایش کنید
  •