میشه راهنمایی کنید و بفرمایید از بین این دو آنتی ویروس کدوما انتخاب کنم بهتره؟؟؟(میخوام یکدوما بخرم و از نسخه رایگان استفاده نکنم)
بیت دیفندر اینترنت سکیوریتی 2015
Kaspersky Internet Security 2016
میشه راهنمایی کنید و بفرمایید از بین این دو آنتی ویروس کدوما انتخاب کنم بهتره؟؟؟(میخوام یکدوما بخرم و از نسخه رایگان استفاده نکنم)
بیت دیفندر اینترنت سکیوریتی 2015
Kaspersky Internet Security 2016
با توجه به توضیحاتی که در پستهای قبل اشاره کردم و همینطوری اشنایی بیشتر خودم با کاسپر , بنده بخام فقط بین این دو انتی ویروس یکی را انتخاب کنم و بخرم کاسپر اینترنت سکیوریتی را انتخاب میکنم . البته میتونید منتظر نظرات سایر دوستان باشید .
و همینطور میتونید فعلا قبل از خرید هم کاسپر اینترنت سکیوریتی 2016 را نصب کنید و توسط کلیدهای سایت ( یا در پیام خصوصی اطلاع بدید تا بهتون سریال 91 روزه بدم ) انرا فعال کرده و یه مدت استفاده کنید تا با تجربه بیشتری اقدام به خرید و استفاده کنید . در خصوص نصب و فعال سازی هم , جدا از اینکه در انجمن توضیح داده شده اگه سوالی بود در خدمتیم .
نمایش امضاءکاربران گرامی لطفا قبل از هر گونه فعالیتی , قوانین و مقررات فروم , را مطالعه بفرمایید.
هر گونه تبلیغات در پست و امضا >>>> بن دائم و اخراج کاربر
- - - - - - - - - - - -
تشکر از پستها نشانه قدردانی از زحمات دوستان هست .
قدردان زحمات همدیگر باشیم .
سلام
بچه ها میگم فلش هایی که ویروسی هستن ، فایل Autoran.inf شون به هیچ وجه ویروسی نیست . درسته؟
این Autoran.inf باعث میشه که وقتی وارد فلش میشیم ، فایل ویروس که احتمالا با پسوند exe هست رو اجرا کنه و اون باعث ویروسی شدن سیستم میشه. درسته ؟!!
نمایش امضاءدانلود فیلم آموزش برنامه نویسی Visual Studio C#.NET
فیلم آموزش کامل Autoplay Media Studio
وقتی انسان ، حیوان هست ، پس قیمت میتونی براش بذاری ولی وقتی انسان حَیّ متاله هست که قیمت نداره ، بها داره. "دکتر حسن عباسی"
نمایش امضاء
📌 دوستان گرامی لطفا سوالات خودتان را در انجمن مطرح کنید.
تاپیک جامع ارائه ودریافت جدیدترین اپدیتهای رسمی ویندوز 10
.................................................. .....................آموزش روشهای کنترل حجم مصرفی اینترنت در ویندوز 10
سلام دوست عزیز
بنده یه مدت بسیار روی امنیت ویندوزم تاکید داشتم و تقریبا همه آنتی ویروسهای معروف را یک بار روی سیستم نصب کردم ولی الان به دلایلی اصلا موافق آنتی ویروس نیستم..
طبق تحقیقاتی که قبلا داشتم و به نظر خودم کسپراسکی بهتره چون هم حجم اینترنت کمتری استفاده میکنه و هم سبکتر از بیتدیفندر هست. همچنین در شناسایی اکثر فلش مموری ها و سی دی ها بلافاصله بعد از اتصالشون سرعت بیشتری داره درحالی که تاحالا ندیدم بیتدیفندر شناسایی کنه ولی به هرحال نباید بیتدیفندر راهم دست کم بگیری چون در شناسایی ویروس خیلی قوی عمل میکنه.درهرصورت پیشنهادم کسپراسکی هست و امیدوارم راهنماییم کمکت کرده باشه. موفق باشی.
نمایش امضاءآموزش اضافه کردن تقویم شمسی 1393 به تقویم ویندوز 8 و ویندوز 8.1
آموزش حذف هیستوری Run
روش بستن کامل برنامه ها (Apps) های ویندوز 8 و 8.1
نحوه لوگین شدن به ویندوز 8 & 8.1 بدون نیاز به وارد کردن پسورد
طریقه صحیح فعال سازی Microsoft .Net Framework 3.5 در ویندوز 8 و 8.1 به صورت آفلاین.
فیلم آموزش نصب صحیح زبان فارسی در ویندوز XP-Vista-7-8
بوک مارک ها