با عرض سلام
من دنبال یک fire wall می گردم از دوستان عزیز می خواهم که من را راهنمایی کنند ؟
اگر پیشنهاد شما zone Alarm هست بگین چطوری می توانم بهترین کارایی را بگیرم
با عرض سلام
من دنبال یک fire wall می گردم از دوستان عزیز می خواهم که من را راهنمایی کنند ؟
اگر پیشنهاد شما zone Alarm هست بگین چطوری می توانم بهترین کارایی را بگیرم
با این که به نظرم جای این مطلب این جا نیست و اشتباهی این پست را در این قسمت گذاشته اید اما :
اینجانب comodo راپیشنهاد می کنم
می توانید از آدرس زیر بر اساس نوع ویندوز خود (32 بیت یا 64 بیت ) دانلود کنید :
Firewall Download, Windows 7 Firewall Security, Firewall Protection for Windows 7
در ضمن رایگان هم هست و همچنین مانند دیواره آتش ویندوز نبوده و دو طرفه می باشد در نتیجه بهتر از دیواره آتش خود ویندوز می باشد.
ویرایش توسط opera : 24-01-2012 در ساعت 21:53
دوست عزیز محل مناسبی را برای قرار دادن سوال خود انتخاب نکرده اید.
ویرایش توسط Cyrus : 12-02-2012 در ساعت 14:17
نمایش امضاء
تایپک مناسبی برای مبحث بهترین آنتی ویروس وجود دارد که میتوانید برای پاسخ خود به آنجا مراجعه کنید.
با سلام.
اگه عنوان تاپیکم مشکل داره از ناظمین محترم میخوام که خودشون درستش کنن(دیگه بهتر از این نتونستم موضوع پیدا کنم!!!)
همان طور که میدانید بعضی از نرم افزارها برای اینکه از حالت اکتیو خارج نشوند نیاز دارن که در فایل هاست ویندوز اطلاعاتی وارد شود.
حالا سوال بنده اینه که آیا میتوان با بلاک کردن یه نرم افزار با فایروال و بدون وارد کردن اطلاعات در فایل هاست ویندوز،از غیرفعال شدنش جلوگیری کرد یا نه باید حتما در هاست هم آن اطلاعات وارد بشه؛به عبارتی آیا با بلاک کردن یه نرم افزار با فایروال کاملا اتصال اون نرم افزار به اینترنت قطع میشه یا نه؟
خیلی ممنون و متشکر.
نمایش امضاء
*چه لذتی داره در رکاب امام زمان(عجل الله تعالی فرجه الشریف) شهید شدن و در دامان آن بزرگوار جان دادن *
# خدایا بحق 14 معصومت(سلام الله علیهم أجمعین) این توفیق بزرگ و شیرین را نصیب همه محبان امام زمان(سلام الله علیه) بفرما #
بعضی از نرم افزار ها بعد از برقراری ارتباط با سرورشون سریال رو باطل میکنند ، مثل Tun up ، که بنده با این مشکل قبلا مواجه شده بودم که بعد از قرار دادن در فایروال eset smart دیگه همچین مشکلی برام پیش نیومد ، ولی تا چند وقت پیش وقتی که کسپر رو نصب کردم و هیچ برنامه ای رو در فایروال قرار ندادم ، برنامه tun up سریال من رو باطل کرد که با قرار دادن سریال جدید و بلاک کردن این برنامه ، دیگه مشکلی برای من پیش نیومد، که همین مثال نشون میده که اگه برنامه ای رو توسط فایروال بلاک کنید ، احتمال باطل شدن سریال به 0% میرسه (البته بجز یک مورد که شخصا خیلی تعجب کردم ، من وقتی perfect disk 12 pro رو از سافتگذر دانلود کردم ، با این که اون رو در فایر وال قرار دادم ، ولی بعدش سریال باطل شد ، بعد ها متوجه شدم ، وقتی من برنامه رو توسط disable programs تون آپ غیر فعال میکردم ، سریال باطل میشد ، که این مورد واقعا عجیب بود!)
بوک مارک ها