صفحه 3 از 12 اولین 12345 ... آخرین
نمایش نتایج: از شماره 21 تا 30 از مجموع 116

موضوع: سوالات و مباحث عمومی پیرامون فایروال ها و نحوه ی عملکرد آن ها

1. عضو متخصص The king آواتار ها
    نمایش اطلاعات

نوشته اصلی توسط Cyrus
    به قول دوستمون Zone Alarm هم خوب هست.
    اما بنده بهتون پیشنهاد میدم از کومودو استفاده کنید چون قدرتش رو به چشم دیده ام. با این آنتی ویروس هم سازگار است.

چرا از Internet Security همین Avira استفاده نمی کنید که دارای فایروال هم هست؟
    من هم کاملا با جناب cyrus موافقم ، و به نظر من فایر وال کو مودو خیلی قدرتمنده ، تازه زیاد پیچیده هم نیست ، با یک کم کار بهش عادت میکنه (به امنیتش میرزه )

2. عضو ثابت Alireza.xn آواتار ها
    نمایش اطلاعات

نوشته اصلی توسط cyrus
    به قول دوستمون zone alarm هم خوب هست.
    اما بنده بهتون پیشنهاد میدم از کومودو استفاده کنید چون قدرتش رو به چشم دیده ام. با این آنتی ویروس هم سازگار است.

چرا از internet security همین avira استفاده نمی کنید که دارای فایروال هم هست؟

یعنی اگه از اینترنت سکیوریتی استفاده بکنم از نظر اکتیو کردن فرقی که با این نسخه نمیکنه؟

منظورم اینکه من میتونم اینو حداقل راحت اکتیو کنم راستش نمیدونم اینترنت سکیوریتی هم راحت اکتیو میشه یا نه

ولی چون میگید کومودو خوبه پس همون رو نصب میکنم ولی من توی سایت سرچ کردم واسه دانلود کردن ولی نبودش
    نمایش امضاء

3. نمایش اطلاعات

آنتی ویروس یا اینترنت سکوریتی هیچ فرقی با هم در فعال کردن ندارند
    ویرایش توسط Hosssein : 09-08-2012 در ساعت 16:30 دلیل: لينك از سايت رقيب

4. نمایش تشکر

5. عضو متخصص Cyrus آواتار ها
    نمایش اطلاعات

نوشته اصلی توسط Alireza.xn

یعنی اگه از اینترنت سکیوریتی استفاده بکنم از نظر اکتیو کردن فرقی که با این نسخه نمیکنه؟

منظورم اینکه من میتونم اینو حداقل راحت اکتیو کنم راستش نمیدونم اینترنت سکیوریتی هم راحت اکتیو میشه یا نه

ولی چون میگید کومودو خوبه پس همون رو نصب میکنم ولی من توی سایت سرچ کردم واسه دانلود کردن ولی نبودش
    بله اينترنت سكيوريتي هم راحت و مثل همين اكتيو ميشه.
    دو گزينه داريد
    ١-Avira free antivirus+Comodo firewall
    2-Avira internet security
    مورد اول هر دو رايگان هستند و دردسري از اين بابت نداريد

همچنين دوستان لطفا لينك از سايت هاي رقيب نگذاريد. متشكرم
    ویرایش توسط Cyrus : 09-08-2012 در ساعت 16:41
    نمایش امضاء

6. نمایش تشکر

7. عضو ثابت Alireza.xn آواتار ها
    نمایش اطلاعات

من گزینه اول رو انتخاب کردم و همین الان کومودو رو نصب کردم راستش محیط گرافیکی خیلی زیبایی داره و تمام ورود و خروج اطلاعات از طریق شبکه رو برسی میکنه و نظارت داره خیلی عالیه باورم نمیشه همچین فایروال به این قدرتمندی رایگان باشه

اینم اخرین سوال من در این ضمینه میخواستم بدونم این فایروال میتونه میزان امنیت سیستمم منو رو امتیاز بندی کنه اگر میتونه کجا باید برم چون تمام تنظیماتشو برسی کردم ولی همچین چیزی پیدا نکردم

ممنون
    نمایش امضاء

8. نمایش اطلاعات

فایروال بسیار قوییه فقط من یه مشکل باهاش داشتم این بود که هر برنامه ای رو توی خود ویندوز میخواستم اجرا کنم سه چهار بار اجازه میگرفت با این که تیک remember my answer رو زده بودم ولی دفعات بعدی بازم اجازه میگرفت
    عجیبه

9. نمایش تشکر

10. نمایش اطلاعات

جواب نبود؟؟؟

11. نمایش تشکر

12. عضو متخصص The king آواتار ها
    نمایش اطلاعات

نوشته اصلی توسط hosssein
    جواب نبود؟؟؟
    من میگم این قدر اسپم ندید ، الکی شلوغ کاری میشه ، و در جواب شما هم ، چون بعضی از نرم افزار های برای اجرا با چد فایل کار میکنند و کومودو هم ازتون میپرسه فلان برنامه میخواد با فلان فایلش ارتباط برقرار کنه ، اگه ذخیره دستور رو بزنید ، وقتی میخواد با همون فایلها ارتباط برقرار کنه دیگه هی سوال نمیپرسه.

برای مثال وقتی من میخوام از دانلود منیجر استفاده کنم یه چند تا سول میپرسه ، بعدش هم ول میکنه:

1:(ارتباط با رجیستری )

2:(ارتباط با قسمت مربوط به اینترنت اکسپلورر )

اگه تیک گزینه رو که مشخص کردم زده باشید اصلا برای بار دوم این سوالات رو نمیپرسه.
    ویرایش توسط The king : 10-08-2012 در ساعت 13:11
    نمایش امضاء

13. نمایش تشکر

14. عضو متخصص The king آواتار ها
    نمایش اطلاعات

چه جوری میشه با فایروال کومو دو شبکه رو مانیتورینگ کرد ؟

15. نمایش اطلاعات

من حالت فایروال کومودو رو روی I am work تنظیم کرده بودم
    به این خاطر هی سوال میپرسید

16. نمایش تشکر

صفحه 3 از 12 اولین 12345 ... آخرین

اطلاعات تاپیک

Users Browsing this Thread

در حال حاضر 1 در حال مشاهده این موضوع می باشد.. (0 کاربر و 1 مهمان در این انجمن حضور دارند)

برچسب برای این موضوع

بوک مارک ها

بوک مارک ها

مجوزهای ارسال و ویرایش

• شما نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
  • شما نمی توانید به پست ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید فایل پیوست ضمیمه کنید
  • شما نمی توانید پست های خود را ویرایش کنید
  •