یعنی اگه از اینترنت سکیوریتی استفاده بکنم از نظر اکتیو کردن فرقی که با این نسخه نمیکنه؟
منظورم اینکه من میتونم اینو حداقل راحت اکتیو کنم راستش نمیدونم اینترنت سکیوریتی هم راحت اکتیو میشه یا نه
ولی چون میگید کومودو خوبه پس همون رو نصب میکنم ولی من توی سایت سرچ کردم واسه دانلود کردن ولی نبودش![]()
نمایش امضاءرفیق چپ رو اسب راست سرباز ها حرکت و جنگ هم دراز
آنتی ویروس یا اینترنت سکوریتی هیچ فرقی با هم در فعال کردن ندارند
ویرایش توسط Hosssein : 09-08-2012 در ساعت 16:30 دلیل: لينك از سايت رقيب
من گزینه اول رو انتخاب کردم و همین الان کومودو رو نصب کردم راستش محیط گرافیکی خیلی زیبایی داره و تمام ورود و خروج اطلاعات از طریق شبکه رو برسی میکنه و نظارت داره خیلی عالیه باورم نمیشه همچین فایروال به این قدرتمندی رایگان باشه
اینم اخرین سوال من در این ضمینه میخواستم بدونم این فایروال میتونه میزان امنیت سیستمم منو رو امتیاز بندی کنه اگر میتونه کجا باید برم چون تمام تنظیماتشو برسی کردم ولی همچین چیزی پیدا نکردم
ممنون
نمایش امضاءرفیق چپ رو اسب راست سرباز ها حرکت و جنگ هم دراز
فایروال بسیار قوییه فقط من یه مشکل باهاش داشتم این بود که هر برنامه ای رو توی خود ویندوز میخواستم اجرا کنم سه چهار بار اجازه میگرفت با این که تیک remember my answer رو زده بودم ولی دفعات بعدی بازم اجازه میگرفت
عجیبه
من میگم این قدر اسپم ندید ، الکی شلوغ کاری میشه ، و در جواب شما هم ، چون بعضی از نرم افزار های برای اجرا با چد فایل کار میکنند و کومودو هم ازتون میپرسه فلان برنامه میخواد با فلان فایلش ارتباط برقرار کنه ، اگه ذخیره دستور رو بزنید ، وقتی میخواد با همون فایلها ارتباط برقرار کنه دیگه هی سوال نمیپرسه.
برای مثال وقتی من میخوام از دانلود منیجر استفاده کنم یه چند تا سول میپرسه ، بعدش هم ول میکنه:
1:(ارتباط با رجیستری )
2:(ارتباط با قسمت مربوط به اینترنت اکسپلورر )
اگه تیک گزینه رو که مشخص کردم زده باشید اصلا برای بار دوم این سوالات رو نمیپرسه.
ویرایش توسط The king : 10-08-2012 در ساعت 13:11
نمایش امضاء.
من حالت فایروال کومودو رو روی I am work تنظیم کرده بودم
به این خاطر هی سوال میپرسید
بوک مارک ها