خواهشا یکی توضیح کامل در مورد فایروال ها برای من بگه و بگه چه کاربرانی واقا احتیاج به فایروال دارن
میخواستم بدونم من که یک کاربر خونگی ساده هستم آیا نیاز به فایروال قوی در سیستمم دارم یا نه؟
ممنون
نمایش امضاءرفیق چپ رو اسب راست سرباز ها حرکت و جنگ هم دراز
همون طور که می دونید بعضی از ویروس ها از طریق اینترنت وارد کامپیوتر قربانی مشوند و سیستم رو آلوده میکنند ، برای جلو گیری از این کار ، هر سیستم نیاز به یک فایروال دارد ، حالا هر چه فایروال قوی تر باشد بهتر و ریسک ویروسی شدن از این طریق کم تر است ، البته فایروال در همه موارد برای جلو گیری از ویروس ها نیست ، برای جلو گیری از نفوذ از هکر ها هم است و سدی دفاعی در برابر حملات هکر ها میشود ، یکی از قابلیت هایی که معمولا تمامی فایر وال ها دارند این است که ارتیاط یک نرم افزار رو هم از طریق سیستم و هم از طریق سرور نرم افزار قطع میکنند که این یکی از مزیت های اصلی یک فایروال محسوب نمیشود ولی کاربرد های فراوانی دارد ، به عنوان مثال ، شما نرم افزاری رو توسط سریالی فعال میکنید و اگر این برنامه با سرور ش ارتباط برقرار کند سریال باطل میشود ، این جا است که یک فایروال به درد میخورد و میتوان جلوی این کار را گرفت .
اگر نیاز به توضیح بیشتر باشد در خدمتم.![]()
ممنون از راهنمایتون اگر میشه یک فایروال قوی و نسبتا ساده رو به بنده معرفی کنید ممنون میشم![]()
ساده که... چی بگم!
فکر کنم از Comodo استفاده کنید خوب باشه.
اول نسخه ی دقیق آنتی ویروستون رو بگویید.
انتی ویروس من اینه
Avira Antivirus Premium 2012
بوک مارک ها