سلام . اتفاقا این یک نکته مثبته تو برنامه ! HIPS یک تکنولوژی خوبیه برای جلوگیری از آلودگی احتمالی سیستم عامل . به هر حال میتونید از قسمت Settings ، تو بخش Defense Plus ( فکر میکنم اسمش همین باشه ) وارد بخش HIPS بشید و اون رو غیر فعال کنید .برای معرفی برنامه های Trust باید به شکل دیگه ای عمل کنید که من الان حظور ذهن ندارم . دوستان که کومودو دارند میتونند کمکتون کنند یا این که سر فرصت با Team Viewer براتون درست کنم .
![]()
ممنون رفیق....دستت درد نکنه.....
قربونت برم من حاجی...TeamViewerرو که گفتی کلن میخوام فرار کنم........... هر کی میخواد بیاد تو اتاقم باید از چند پروتکل امنیتی بگذره...سیستمم که دیگه جا خود داره
![]()
نمایش امضاء( اجرای مخرب ها بدون آسیب به سیستم )
نمایش امضاء
*چه لذتی داره در رکاب امام زمان(عجل الله تعالی فرجه الشریف) شهید شدن و در دامان آن بزرگوار جان دادن *
# خدایا بحق 14 معصومت(سلام الله علیهم أجمعین) این توفیق بزرگ و شیرین را نصیب همه محبان امام زمان(سلام الله علیه) بفرما #
میگم نکنه واسه آپدیت مودم باشه؟
من فریم ور مودم رو 3 تا 4 ساله آپدیت نکردم
نمایش امضاءدانلود فیلم آموزش برنامه نویسی Visual Studio C#.NET
فیلم آموزش کامل Autoplay Media Studio
وقتی انسان ، حیوان هست ، پس قیمت میتونی براش بذاری ولی وقتی انسان حَیّ متاله هست که قیمت نداره ، بها داره. "دکتر حسن عباسی"
باسلام
یه مشکلی درمورد نود ورژن9 داشتم که سایتهای فیل تر شده در مرور گرها باز نمنیشه وسایتهای عادی باز میشن حتی انتی ویروس روهم غیر فعال میکنم و حتی سایتهای فیل ترو در قسمت رفع بلاک وارد میکنم مشکل حل نمیشه و در حال حاضر که نود 8رو باز نصب کردم همچین مشکلی ندارم لطفن راهنمایی کنید
بوک مارک ها