صفحه 12 از 12 اولین ... 2101112
نمایش نتایج: از شماره 111 تا 116 از مجموع 116

موضوع: سوالات و مباحث عمومی پیرامون فایروال ها و نحوه ی عملکرد آن ها

1. عضو حرفه ای Satanic آواتار ها
    نمایش اطلاعات

نوشته اصلی توسط !!!۩♣JOHN♣۩!!!
    خب اینم از خصوصیات کمودو هست.البته به مرور زمان این هشدار ها کم میشن.چون به لیست قانون های تعریف شده اضافه میشن.

چه تنظیماتی؟به طور عادی نصب کنید امنیت خوبی رو به ارمغان میاره.

در کل کنار 360 سرعتتون رو کم میکنه اینطور نیس؟

والا همش 1 ساعت نصب بود از بس پیام دادم قاطی کردم پاکش کردم....حالا دوباره باهاش کلنجار برم ببینم رو سرعت تاثیری داره یا نه...

خوبیش اینه که زبان فارسی هم پشتیبانی میکنه...

2. نمایش تشکر

3. عضو متخصص The king آواتار ها
    نمایش اطلاعات

نوشته اصلی توسط Reza_Shabgard
    سلام و خسته نباشید...

عاقا من FireWall Comodo رو نصب کردم....واقعا رو اعصابه...خدایی سر درد گرفتم.....قدیم قدم ها با FireWall های دیگه که کار میکردم تا این حد پیام و هشدار و اینجور چیزا نداشت.....

گذشته از این تا حدودی تنظیماتش پیچیدست !!!!

ممنون میشم اگه امکانش هست راهنمایی کنید که چه تنظیماتی برای این برنامه خوبه !!! چطور برنامه های کاربردی رو معرف کنم که هی هشدار نده ؟؟؟
    سلام . اتفاقا این یک نکته مثبته تو برنامه ! HIPS یک تکنولوژی خوبیه برای جلوگیری از آلودگی احتمالی سیستم عامل . به هر حال میتونید از قسمت Settings ، تو بخش Defense Plus ( فکر میکنم اسمش همین باشه ) وارد بخش HIPS بشید و اون رو غیر فعال کنید . برای معرفی برنامه های Trust باید به شکل دیگه ای عمل کنید که من الان حظور ذهن ندارم . دوستان که کومودو دارند میتونند کمکتون کنند یا این که سر فرصت با Team Viewer براتون درست کنم .

4. نمایش تشکر

5. عضو حرفه ای Satanic آواتار ها
    نمایش اطلاعات

ممنون رفیق....دستت درد نکنه.....

قربونت برم من حاجی...TeamViewerرو که گفتی کلن میخوام فرار کنم... ........ هر کی میخواد بیاد تو اتاقم باید از چند پروتکل امنیتی بگذره...سیستمم که دیگه جا خود داره

6. نمایش تشکر

7. عضو متخصص Ya Mahdi آواتار ها
    نمایش اطلاعات

نوشته اصلی توسط SajjadKhati
    اساتیدا ، کسی تو فایروال Avast ، مشکل قطع شدن اینترنت نداره که با troubleshoot چک کنه ، پیام :
    IP is not fix

و از این ارورهای مربوط به ip بده و تا فایروال رو قطع نکنه و دوباره troubleshoot نکنه ، درس نشه؟
    من از نسخه ی 8 به بعد اوست این مشکلو دارم
    آخرم کسی نفمید برا چیه

سلام.

اتفاقا این مشکل رو بنده با KIS دارم!!! بعضی اوقات که سیستم رو روشن میکنم و بالا میاد نمیدونم چرا فایروال کسپر اینترنت رو قطع میکنه و یا باید فایروال رو غیرفعال کنم یا سیستم رو ریستارت کنم تا درست بشه!!!
    نمایش امضاء

8. نمایش تشکر

9. عضو متخصص SajjadKhati آواتار ها
    نمایش اطلاعات

میگم نکنه واسه آپدیت مودم باشه؟
    من فریم ور مودم رو 3 تا 4 ساله آپدیت نکردم
    نمایش امضاء

10. نمایش اطلاعات

باسلام
    یه مشکلی درمورد نود ورژن9 داشتم که سایتهای فیل تر شده در مرور گرها باز نمنیشه وسایتهای عادی باز میشن حتی انتی ویروس روهم غیر فعال میکنم و حتی سایتهای فیل ترو در قسمت رفع بلاک وارد میکنم مشکل حل نمیشه و در حال حاضر که نود 8رو باز نصب کردم همچین مشکلی ندارم لطفن راهنمایی کنید

صفحه 12 از 12 اولین ... 2101112

اطلاعات تاپیک

Users Browsing this Thread

در حال حاضر 1 در حال مشاهده این موضوع می باشد.. (0 کاربر و 1 مهمان در این انجمن حضور دارند)

برچسب برای این موضوع

بوک مارک ها

بوک مارک ها

مجوزهای ارسال و ویرایش

• شما نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
  • شما نمی توانید به پست ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید فایل پیوست ضمیمه کنید
  • شما نمی توانید پست های خود را ویرایش کنید
  •