صفحه 1 از 70 1231151 ... آخرین
نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 از مجموع 696

موضوع: از کدام آنتی ویروس استفاده می‌کنید؟

1. عضو ثابت
    نمایش اطلاعات

پیش فرض از کدام آنتی ویروس استفاده می‌کنید؟

من از خیلی ها شنیدم که MSE آنتی ویروسه خیلی خوبیه و روی سرعت سیستم زیاد تاثیر نداره و هم اینکه رایگانه و نیاز به پیدا کردن سریال و کی و... نیست.
    اما یک سوال داشتم اونم اینه که اگه روی ویندوز تقلبی نصب بشه کاری نمیشه؟

2. نمایش تشکر

3. عضو ثابت
    نمایش اطلاعات

پیش فرض Re: از کدام آنتی ویروس استفاده می‌کنید؟

سلام
    اطلاعات من از انتی ویروس ها:(سه تا از بهترین انتی ویروس های دنیا)
    ESET NOD32:انتی ویروس خوب،سبک،و با حجم اپدیت کم هست و سرعت رو پایین نمیاره و صدر جدول کشورهایی که از این انتی ویروس استفاده میکنند ایران قرار داره
    NORTON:انتی ویروس سنگین ،بسیار قدرتمند و عالی با حجم اپدیت بسیاز زیاد حدود(90mb) و برای افراد حرفه ای توصیه میشه شرکت یاهو نیز با استفاده ازاین انتی ویروس ایمیل ها رو چک میکنه
    Kaspersky:انتی عالی و قوی که حجم اپدیتش متوسط هست حدود(40mb) که یه سیستم خیلی قوی میخواد و اگه رو سیستم های معمولی نصب بشه سرعت رو میاره پایین
    انتی ویروس COMODO رو یادتون رفت اونم خیلی عالیه

4. نمایش تشکر

5. عضو ثابت
    نمایش اطلاعات

من هم از آنتی ویروس استفاده نمیکنم چون به نظر بنده اصلا نیاز نیست

6. نمایش تشکر

7. نمایش اطلاعات

سلام.من ویندوز Se7en دارم و به قول خودت تقلبیه اما کرک شدست.من MSE نصب کردم راحت هم کار میکنه.مثه بقیه نی که فایل کرک و اینارو پاک کنه مشخصات فایل رو بهت میگه خودت انتخاب میکنی که Allow بشه یا Deney

8. نمایش تشکر

9. عضو ثابت
    نمایش اطلاعات

سلام به همه.بچه ها بهتون قولمیدم که این انتی ویروس بهترینه :Symantec Norton Internet Security 2011
    Version 18.1.0.37.
    چون خیلی قدرتمنده که از خیلی سال پیش کار خودشو شروع کرده.از حجمش هم میشه فهمید هجمه اپدیت شدشو اگه بعد از نصب در این محل از widows7

کد:
    C:ProgramDataNorton{0C55C096-0F1D-4F28-AAA2-85EF591126E7}NIS_18.1.0.37Definitions
    که محتوایاته این جایی که گفتم حدوده 300 mb هست که نشون میده واقعا قدرتمنده و این صفحه نشون میده که این نورتونی که گفتم نسبت به بقیه انتی ویروسا بهتره.شکی درش نیست.
    کد:
     http://www.iransetup.com/Compare.html
    نظر شما چیه؟

10. نمایش تشکر

11. عضو ثابت
    نمایش اطلاعات

نوشته اصلی توسط reza_i7
    که محتوایاته این جایی که گفتم حدوده 300 mb هست که نشون میده واقعا قدرتمنده و این صفحه نشون میده که این نورتونی که گفتم نسبت به بقیه انتی ویروسا بهتره.شکی درش نیست.
    به هر حال نمیشه هر انتی ویروسی که حجم آپدیتش از همه بیشتر بود بگیم بهتره ولی میتونه از لحاظ های دیگه بهتر باشه.

12. نمایش تشکر

13. عضو متخصص Moralist! آواتار ها
    نمایش اطلاعات

این Eset که ماشاالله خیلی بیخیاله فکر کنم از متوسط هم پایین تر باشه

کاسپر هم که هوش مصنوعی خوبی داره ولی متاسفانه نمیتونی توی سیستم تکون بخوری چون همه چیز رو بررسی میکنه که به نظر من خیلی بیش از اندازه بررسی میکنه

Norton هم با اینکه قوی هست ولی دست کاربر را زیاد باز نمیگذارد بیشتر عملیات را خوش بدون اطلاع کاربر انجام میدهد

Bitdefender آنتی ویروس شاهکاری است

avira, Avat ,AVG و بقیه هم که اول کارشون هست جای برای اینها نیست که بخواهند با سه غول بالا رقابت کنند

14. نمایش تشکر

15. عضو ثابت
    نمایش اطلاعات

دوست عزیز moralist در مورد نورتون که گفتی همه کار هارو خودش میکنه و بدون اطلاع ما انجام میده که مهم ترینش که گمونم فقط همین یه مورد است که اگر یک فایلی یا کرکی را ویروس بشناسه و پاکش کنه به راحتی میشود ان فایل را بازگرداند دوست گرامی.وظیفه خودشو انجام میده.
    با تشکر رضا

16. نمایش تشکر

17. عضو ثابت
    نمایش اطلاعات

نوشته اصلی توسط emanamini
    من هم از آنتی ویروس استفاده نمیکنم چون به نظر بنده اصلا نیاز نیست
    والا من هم اول فکر میکردم نیاز نیست ولی بعد از این که ویروسی شدم مجبور شدم یه انتی ویروس رو سیستم نصب کنم در واقع با اون اتفاق بیشتر فایل ها رو از دست دادم برای سیستم عامل مکینتاش نیازی به انتی ویروس نیست اما در ویندوز ....

18. نمایش تشکر

19. نمایش اطلاعات

به نظرم Avira خیلی آنتی ویروس خوبیه، مشکلی نداشتم، سبک است و مشکلی برای سیستم به وجود نمی یاره، قدرت شناسایی اش هم خوبه، حجم آپدیتش هم 40 یا 50 مگ است.
    حدوداً یک سال است که دارم ازش استفاده می کنم، کاملاً هم راضی هستم.

20. نمایش تشکر

صفحه 1 از 70 1231151 ... آخرین

اطلاعات تاپیک

Users Browsing this Thread

در حال حاضر 1 در حال مشاهده این موضوع می باشد.. (0 کاربر و 1 مهمان در این انجمن حضور دارند)

برچسب برای این موضوع

بوک مارک ها

بوک مارک ها

مجوزهای ارسال و ویرایش

• شما نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
  • شما نمی توانید به پست ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید فایل پیوست ضمیمه کنید
  • شما نمی توانید پست های خود را ویرایش کنید
  •