من از خیلی ها شنیدم که MSE آنتی ویروسه خیلی خوبیه و روی سرعت سیستم زیاد تاثیر نداره و هم اینکه رایگانه و نیاز به پیدا کردن سریال و کی و... نیست.
اما یک سوال داشتم اونم اینه که اگه روی ویندوز تقلبی نصب بشه کاری نمیشه؟
من از خیلی ها شنیدم که MSE آنتی ویروسه خیلی خوبیه و روی سرعت سیستم زیاد تاثیر نداره و هم اینکه رایگانه و نیاز به پیدا کردن سریال و کی و... نیست.
اما یک سوال داشتم اونم اینه که اگه روی ویندوز تقلبی نصب بشه کاری نمیشه؟
سلام
اطلاعات من از انتی ویروس ها:(سه تا از بهترین انتی ویروس های دنیا)
ESET NOD32:انتی ویروس خوب،سبک،و با حجم اپدیت کم هست و سرعت رو پایین نمیاره و صدر جدول کشورهایی که از این انتی ویروس استفاده میکنند ایران قرار داره
NORTON:انتی ویروس سنگین ،بسیار قدرتمند و عالی با حجم اپدیت بسیاز زیاد حدود(90mb) و برای افراد حرفه ای توصیه میشه شرکت یاهو نیز با استفاده ازاین انتی ویروس ایمیل ها رو چک میکنه
Kaspersky:انتی عالی و قوی که حجم اپدیتش متوسط هست حدود(40mb) که یه سیستم خیلی قوی میخواد و اگه رو سیستم های معمولی نصب بشه سرعت رو میاره پایین
انتی ویروس COMODO رو یادتون رفت اونم خیلی عالیه
من هم از آنتی ویروس استفاده نمیکنم چون به نظر بنده اصلا نیاز نیست
سلام.من ویندوز Se7en دارم و به قول خودت تقلبیه اما کرک شدست.من MSE نصب کردم راحت هم کار میکنه.مثه بقیه نی که فایل کرک و اینارو پاک کنه مشخصات فایل رو بهت میگه خودت انتخاب میکنی که Allow بشه یا Deney
سلام به همه.بچه ها بهتون قولمیدم که این انتی ویروس بهترینه :Symantec Norton Internet Security 2011
Version 18.1.0.37.
چون خیلی قدرتمنده که از خیلی سال پیش کار خودشو شروع کرده.از حجمش هم میشه فهمید هجمه اپدیت شدشو اگه بعد از نصب در این محل از widows7
که محتوایاته این جایی که گفتم حدوده 300 mb هست که نشون میده واقعا قدرتمنده و این صفحه نشون میده که این نورتونی که گفتم نسبت به بقیه انتی ویروسا بهتره.شکی درش نیست.کد:C:ProgramDataNorton{0C55C096-0F1D-4F28-AAA2-85EF591126E7}NIS_18.1.0.37Definitions
نظر شما چیه؟کد:http://www.iransetup.com/Compare.html
به هر حال نمیشه هر انتی ویروسی که حجم آپدیتش از همه بیشتر بود بگیم بهتره ولی میتونه از لحاظ های دیگه بهتر باشه.نوشته اصلی توسط reza_i7
این Eset که ماشاالله خیلی بیخیاله فکر کنم از متوسط هم پایین تر باشه
کاسپر هم که هوش مصنوعی خوبی داره ولی متاسفانه نمیتونی توی سیستم تکون بخوری چون همه چیز رو بررسی میکنه که به نظر من خیلی بیش از اندازه بررسی میکنه
Norton هم با اینکه قوی هست ولی دست کاربر را زیاد باز نمیگذارد بیشتر عملیات را خوش بدون اطلاع کاربر انجام میدهد
Bitdefender آنتی ویروس شاهکاری است
avira, Avat ,AVG و بقیه هم که اول کارشون هست جای برای اینها نیست که بخواهند با سه غول بالا رقابت کنند
دوست عزیز moralist در مورد نورتون که گفتی همه کار هارو خودش میکنه و بدون اطلاع ما انجام میده که مهم ترینش که گمونم فقط همین یه مورد است که اگر یک فایلی یا کرکی را ویروس بشناسه و پاکش کنه به راحتی میشود ان فایل را بازگرداند دوست گرامی.وظیفه خودشو انجام میده.
با تشکر رضا
والا من هم اول فکر میکردم نیاز نیست ولی بعد از این که ویروسی شدم مجبور شدم یه انتی ویروس رو سیستم نصب کنم در واقع با اون اتفاق بیشتر فایل ها رو از دست دادم برای سیستم عامل مکینتاش نیازی به انتی ویروس نیست اما در ویندوز ....نوشته اصلی توسط emanamini
به نظرم Avira خیلی آنتی ویروس خوبیه، مشکلی نداشتم، سبک است و مشکلی برای سیستم به وجود نمی یاره، قدرت شناسایی اش هم خوبه، حجم آپدیتش هم 40 یا 50 مگ است.
حدوداً یک سال است که دارم ازش استفاده می کنم، کاملاً هم راضی هستم.
بوک مارک ها