سلام
بنده از محصول امنیتی شرکت کومودو یعنی comodo internet security استفاده میکنم.
به دوستانی که به دنبال انتی ویروس رایگان میگردند توصیه میکنم حتما یکبار نصب کنید این برنامه رو.
این محصول امنیتی با اینکه رایگان هستش بخشهای زیادی از جمله (انتی ویروس، فایروال، سندباکس، ویروسکوپ و... داره که اگه وقت کنم درمورد هر کدوم یک توضیح مختصر قرار خواهم داد.
لینک دانلود:
کد:https://www.softgozar.com/WebPage/SoftwareDescription.aspx?SoftwareId=2219&Title=دانلود%20بهتری%20نسخه%20COMODO
سلام دوست عزیز
آنتی ویروس Macafee یکی از بهترین آنتی ویروس های موجود در بازار است. فقط 2 موضوع داره:
1- اینکه باید هر بار آپدیت کنی 2- باید سیستمت خوب باشه. چون حجمش زیاده و برای سیستم های پایین، سرعتشون رو خیلی میاره پایین.
آنتی ویروسای زیادی تو بازار موجوده از نسخه رایگان گرفته تا خریدن license های گرون قیمت! اما چیزی که الان تو ذهنمه و بخوام پیشنهاد بدم آنتی ویروس NOD32 نسخه Smart و internet security هست که تا یک ماه اول رایگان هم میشه استفاده کرد ولی در کل باید لایسنس تهیه کنید برای استفاده بلند مدت، واقعا نصب آنتی ویروس ابزار عمده ای هست که همه لازمشون میشه، برای خرید این ابزار اگر پکش تهیه کنید علاوه بر معتبر بودنش گرون ترم هست اما اگه بتونید مسقیم و بی واسطه از جایی که فروش عمده دارن بخرید قطعا متوجه تفاوت قیمتش خواهید بود.
بوک مارک ها