صفحه 70 از 70 اولین ... 2060686970
نمایش نتایج: از شماره 691 تا 696 از مجموع 696

موضوع: از کدام آنتی ویروس استفاده می‌کنید؟

1. ناظم بخش reza_best74 آواتار ها
    نمایش اطلاعات

نوشته اصلی توسط mohsenlfc
    سلام.
    من انتی ویروسم comodo هست و به این فایل حساسیت نشون میده. کسی میدونه این فایل چیه؟
    http://s9.picofile.com/file/8318944268/Untitled.png
    سلام

دوست عزیز این فایل رو پاک نکنید

این در واقع کرک ویندوزتون هست که ویروس شناسایی میکنه که اشتباه هست

موفق باشید

2. نمایش تشکر

3. CYBER WARS

سلام
    بنده از محصول امنیتی شرکت کومودو یعنی comodo internet security استفاده میکنم.
    به دوستانی که به دنبال انتی ویروس رایگان میگردند توصیه میکنم حتما یکبار نصب کنید این برنامه رو.
    این محصول امنیتی با اینکه رایگان هستش بخشهای زیادی از جمله (انتی ویروس، فایروال، سندباکس، ویروسکوپ و... داره که اگه وقت کنم درمورد هر کدوم یک توضیح مختصر قرار خواهم داد.

لینک دانلود:
    کد:
    https://www.softgozar.com/WebPage/SoftwareDescription.aspx?SoftwareId=2219&Title=دانلود%20بهتری%20نسخه%20COMODO

4. نمایش تشکر

5. نمایش اطلاعات

من از مکافی استفاده میکنم کسی میدونه خوبه یا بد ؟

6. عضو ثابت
    نمایش اطلاعات

پیش فرض از کدام آنتی ویروس استفاده می‌کنید؟

سلام دوست عزیز
    آنتی ویروس Macafee یکی از بهترین آنتی ویروس های موجود در بازار است. فقط 2 موضوع داره:
    1- اینکه باید هر بار آپدیت کنی 2- باید سیستمت خوب باشه. چون حجمش زیاده و برای سیستم های پایین، سرعتشون رو خیلی میاره پایین.

7. نمایش تشکر

8. نمایش اطلاعات

nod32

9. عضو ثابت
    نمایش اطلاعات

پیش فرض آنتی ویروس

آنتی ویروسای زیادی تو بازار موجوده از نسخه رایگان گرفته تا خریدن license های گرون قیمت! اما چیزی که الان تو ذهنمه و بخوام پیشنهاد بدم آنتی ویروس NOD32 نسخه Smart و internet security هست که تا یک ماه اول رایگان هم میشه استفاده کرد ولی در کل باید لایسنس تهیه کنید برای استفاده بلند مدت، واقعا نصب آنتی ویروس ابزار عمده ای هست که همه لازمشون میشه، برای خرید این ابزار اگر پکش تهیه کنید علاوه بر معتبر بودنش گرون ترم هست اما اگه بتونید مسقیم و بی واسطه از جایی که فروش عمده دارن بخرید قطعا متوجه تفاوت قیمتش خواهید بود.

صفحه 70 از 70 اولین ... 2060686970

اطلاعات تاپیک

Users Browsing this Thread

در حال حاضر 1 در حال مشاهده این موضوع می باشد.. (0 کاربر و 1 مهمان در این انجمن حضور دارند)

برچسب برای این موضوع

بوک مارک ها

بوک مارک ها

مجوزهای ارسال و ویرایش

• شما نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
  • شما نمی توانید به پست ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید فایل پیوست ضمیمه کنید
  • شما نمی توانید پست های خود را ویرایش کنید
  •